Preporuka bežićnog miša

poruka: 8
|
čitano: 7.958
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Preporuka bežićnog miša

Koji bežićni miš od aktualnih top modela biste preporučili, po mogućnosti iz vlastitog iskustva. Zahtijevi stavljeni pred njega su kvaliteta, dugotrajnost, solidno trajanje baterije i po mogućnosti da dolazi sa punjivim baterijama i punjačem za njih

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 22:44 (Tehnix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Preporuka bežićnog miša

http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 . Po mome najbolji bežični miš. Kvalitetan, precizan, baterija traje dugo, puni se preko microusb kabla i dok se puni možeš s njim normalno raditi.{#}

17 godina
neaktivan
Preporuka bežićnog miša do 200kn

Stari mi ima Logitech Canada 210 wireless miš i tipkovnicu i nedavno mu je otišla lijeva tipka na mišu. E sad pošto se njemu sviđa ta tipkovnica nebi mijenjao oboje nego bi samo kupio bežićni miš. Nije mu bitno koliko ima tipki i dpi-a, bitno je da je ipak nešto većih dimenzija ( npr. da je veći od ovog Logitecha ) i da nije skuplji od 200kn. Recimo ovaj Prestigio mi se čini ok što se tiče dimenzija i cijene. Da li ima neka bolja solucija do 200kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka bežićnog miša

Prestigio mi se cini dosta dobar , no ja bih rađe uzeo Logitech LX6 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Prestigio mi se cini dosta dobar , no ja bih rađe uzeo Logitech LX6 !

nije mi ovaj miš pao na pamet, zato što sam mislio da je EOL. 
edit: sad tek vidim da vrlo vjerojatno nije dostupan, ali zvat ću ih sutra pa provjerit. Imaš još kakav prijedlog?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:22 (Balvan8).
15 godina
Preporuka bežićnog miša

Logitech M510 , bas mi se ne cini malen !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Logitech M510 , bas mi se ne cini malen !

da znam njega sam i ja gledao.. i čini mi se najbolje šta se može dobit za neku pristojnu cijenu, samo što je cijena prelazi 50-60kn... trenutno pokušavam nagovorit starog da uzme taj miš. On bi najrađe htio bežićni miš koji je velik i dobar za cca 50kn jer po njemu to ne vrijedi više! {#}

15 godina
Preporuka bežićnog miša

A jbg kolko para tolko muzike, rađe dat tih 50kn vise i imas poštenog miša koji ce trajat godinama ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice