Koji bežićni miš od aktualnih top modela biste preporučili, po mogućnosti iz vlastitog iskustva. Zahtijevi stavljeni pred njega su kvaliteta, dugotrajnost, solidno trajanje baterije i po mogućnosti da dolazi sa punjivim baterijama i punjačem za njih
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 . Po mome najbolji bežični miš. Kvalitetan, precizan, baterija traje dugo, puni se preko microusb kabla i dok se puni možeš s njim normalno raditi.
Stari mi ima Logitech Canada 210 wireless miš i tipkovnicu i nedavno mu je otišla lijeva tipka na mišu. E sad pošto se njemu sviđa ta tipkovnica nebi mijenjao oboje nego bi samo kupio bežićni miš. Nije mu bitno koliko ima tipki i dpi-a, bitno je da je ipak nešto većih dimenzija ( npr. da je veći od ovog Logitecha ) i da nije skuplji od 200kn. Recimo ovaj Prestigio mi se čini ok što se tiče dimenzija i cijene. Da li ima neka bolja solucija do 200kn?
Prestigio mi se cini dosta dobar , no ja bih rađe uzeo Logitech LX6 !
Prestigio mi se cini dosta dobar , no ja bih rađe uzeo Logitech LX6 !
nije mi ovaj miš pao na pamet, zato što sam mislio da je EOL.
edit: sad tek vidim da vrlo vjerojatno nije dostupan, ali zvat ću ih sutra pa provjerit. Imaš još kakav prijedlog?
Logitech M510 , bas mi se ne cini malen !
Logitech M510 , bas mi se ne cini malen !
da znam njega sam i ja gledao.. i čini mi se najbolje šta se može dobit za neku pristojnu cijenu, samo što je cijena prelazi 50-60kn... trenutno pokušavam nagovorit starog da uzme taj miš. On bi najrađe htio bežićni miš koji je velik i dobar za cca 50kn jer po njemu to ne vrijedi više! 
A jbg kolko para tolko muzike, rađe dat tih 50kn vise i imas poštenog miša koji ce trajat godinama ...