Preporuka za 2.1 sustav zvučnika

poruka: 18
|
čitano: 3.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Trebaju mi novi 2.1 zvučnici za komp..

Molio bih neke preporuke, a da cijena nije veća od 550 kn.   (u izbor ne ulaze logitech x-230 i slični sustavi)

Da li ima netko model Genius SP-T1200   sa touch kontrolama da mi kaže isplati li se i kakav je itd ?

thx

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka za 2.1 sustav zvučnika
l)oolvl kaže...

Da li ima netko model Genius SP-T1200   sa touch kontrolama da mi kaže isplati li se i kakav je itd ?

thx

To je 2.0 sustav...
“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
17 godina
protjeran

znam da jeste ali mi se jako sviđa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ili ti se svidjaju touch kontrole? preporuka je da probas kako zvuce. meni nije geniusova periferija ostala u najboljem sjecanju, od joysticka, miseva itd. i definitivno razmisli o logitechu, premda kazes da ne dolazi u obzir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Takodjer imam u planu Logitechove X-230 pa me zanima ako ih netko ima da mi onako ukratko kaze kakvi su?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pudge kaže...

ili ti se svidjaju touch kontrole? preporuka je da probas kako zvuce. meni nije geniusova periferija ostala u najboljem sjecanju, od joysticka, miseva itd. i definitivno razmisli o logitechu, premda kazes da ne dolazi u obzir.

da, sviđaju mi se jako te touch kontrole i baš su mi fora...   za zvuk mi ne treba da bude preglasno a 30W mi se čini ok za 2.0, pogotovo ako je i bass ok...
imao sam prije njihov 2.1 sustav neki za 100kn i nikad nikakvih problema nije bilo osim što nisu bili baš napravljeni za preglasno slušanje, dok mi se s druge strane 5 puta skuplji Creative pokvario za nekoliko mjeseci...

Od logitecha mi se sviđa možda Z-4 ali malo je poskup 
17 godina
protjeran

samo da javim da sam ipak na kraju uzeo ovaj model:

Genius SW-V2.1 1255 2.1 Sleek 3-piece Speaker System, i prezadovoljan sam.   Mislim da se radi sigurno o najboljem 2.1 sustavu za uložene novce....   Nevjerojatan bas, prelijep dizajn, remote control, kristalna čistoća zvuka...  

Creative je pušiona naspram ovoga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hajde nek si zadovoljan, a i izgleda nekako futuristicki. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

samo da javim da sam ipak na kraju uzeo ovaj model:

Genius SW-V2.1 1255 2.1 Sleek 3-piece Speaker System, i prezadovoljan sam.   Mislim da se radi sigurno o najboljem 2.1 sustavu za uložene novce....   Nevjerojatan bas, prelijep dizajn, remote control, kristalna čistoća zvuka...  

Creative je pušiona naspram ovoga.

Za dizajn i kontrole nemogu reči da su loši.No čisto sumnjam da je Genius za 500kn bolji(u interpretaciji zvuka) od nekog creativea,
a pogotovo ne od logitecha.
M.C
17 godina
F1-IVO kaže...

Takodjer imam u planu Logitechove X-230 pa me zanima ako ih netko ima da mi onako ukratko kaze kakvi su?

Ja sam ih koristio neko vrijeme i mogu reći da su skroz OK. Basa ima dovoljno, kompletna zvučna slika je prilično dobra. Jest da malo škripe i šume kad se pojača do kraja, ali to i nisu zvučnici koji će se na taj način slušat.
Moja preporuka.
Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.
17 godina
neaktivan
Skywalker kaže...
 Ja sam ih koristio neko vrijeme i mogu reći da su skroz OK. Basa ima dovoljno, kompletna zvučna slika je prilično dobra. Jest da malo škripe i šume kad se pojača do kraja, ali to i nisu zvučnici koji će se na taj način slušat.
Moja preporuka.
 Uzeo ih jucer.Prezadovoljan sam.Cool
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

imam s220 i zadovoljan sam za uloženo-dobiveno

17 godina
neaktivan

Iskreno da kazem, zvucnici za kompjutere su "najkrhkiji" dio periferije i imao sam dosta iskustva sa zvucnicima do 500 kn i niti jedan set se nije iskazao. Onda sam prije cca. 5 g. kupio Panasonicov 5.1 Home Teather od 800 W RMS-a i za njega dao 2000 kn i od onda na to nisam ni pogledao. Bas kutija tog sustava ima cak 270 W RMS-a (koja pokaze svoje pravo lice kad se stavi na pod). Takodjer sam imao problema sa smjestajem tog sustava jer mi soba nije bas velika, alo kad sam jednom nabavio police i sve to skupa razmjestio kako treba, isplatilo se dat te novce. Sustav se sastoji od DVD-playera, sa 6 AUX ulaza (moze se povezati komp, TV... itd.), DTS, dolby surround. Slicno se HT moze naci za cca. 1200 kn i mislim da se vise ispati uzet takvo nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Skywalker kaže...
Moja preporuka.

Također. Vrlo zadovoljan zvukom, a i cijenom (zanimljivo, prije 2-3 godine sam ih platio 300 kuna, a sad je cijena oko 400) :D
You only got one finger left And its pointing at the door
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 16:15 (Vulgaris).
16 godina
neaktivan

Ja imam ove. 220 kn. Genius. Super zvuk i sve, glasnoca odlicna.

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 17:28 (Canassob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vulgaris kaže...
F1-IVO kaže...
Skywalker kaže...
Moja preporuka.

Također. Vrlo zadovoljan zvukom, a i cijenom (zanimljivo, prije 2-3 godine sam ih platio 300 kuna, a sad je cijena oko 400) :D

a zašto ih kupuješ 2 puta ?

prije ovih sam imao Creative Labs I-Trigue 3000 za koje sam dao 550kn (cijena varira od 550 do čak 730)
  Remote volume control je pomalo se počeo kvariti već nakon 3 mjeseca, a za zvuk mogu reći da nije ni do koljena ovome u kojem sad uživam, pogotovo što se basa tiče.   Čak su mi lošiji i što se dizajna tiče jer mi ovi od geniusa baš pristaju skroz uz monitor, a i djeluju malo moćnije.

Na starom kompu sam imao ovo :   99 para     , i bio sam prilično zadovoljan sa svime, a što je najvažnije još uvijek radi nakon 6 godina.     Prema tome   Genius > Creative

17 godina
neaktivan
Mislio sam također (pre)zadovoljan kvalitetom, a ne da sam ih ponovo uzimao.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan

pozdrav!

meni treba jedan 2.1 sistem, ne pretjerano jak, do 200 kn. preporuke?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice