Naime nedavno sam dobio sluske (nisu potpuno nove al ok su)i do jucer su radile uredno sve fino spojeno.Odjednom se poceo prebacivat zvuk kad sagnem glavu,pa sve odzvanja,pa susti,pa nema zvuka.To su mi vec 3 sluske koje mi to rade al na 2 razlicita kompa.Pls neka netko kaze do cega je i kako to mogu izbjeci sa novim slusalicama koje planiram kupiti.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvuči kao da si potrgao kabel pa tu i tamo ulovi kontakt, pazi na kabele, na konektor i provjeri je li dobro uštekan. Nemoj da ti se kabel vuče po podu, nemoj ga gaziti, gnječiti (npr. sa kotačima od stolice kao imaš takvu) i sl.
I da, kupi slušalice koje imaju bolji kabel tj. ne kupuj šrot :)
Zvuči kao da si potrgao kabel pa tu i tamo ulovi kontakt, pazi na kabele, na konektor i provjeri je li dobro uštekan. Nemoj da ti se kabel vuče po podu, nemoj ga gaziti, gnječiti (npr. sa kotačima od stolice kao imaš takvu) i sl.
I da, kupi slušalice koje imaju bolji kabel tj. ne kupuj šrot :)
A planiram kupit headset do 150-200 kn i gledao sam svidjele su mi se SHARKOON neke dobre su nisu lose dobar zvuk al neznam kako da zastitim kabal,kad mi je kuciste u stolu (skroz dolje) a ja sjedim na 40 cm od poda :S.Hvala usput