Pobrkna mi je tipkovnica,zna li itko rjesit ovu zagoneku unaprjed hvala
Pobrkna mi je tipkovnica,zna li itko rjesit ovu zagoneku unaprjed hvala
Koja slova su ti pobrkana?
odi u control panel, onda u regional and language, zatim languages details,
itamo ssebi dodaj tako da na default input langugae
namistiš na hrvatski
y je z,z je y,jos neka slova da sad ne nabrajam,sve sam ustimo
al kad dode neko kod mene nezna pisati al ja sam se naviko
Vjerojatno su ti slova pobrkana kad ih stišćeš tj. neki znakovi. T oriješiš tak da odeš u Control panel i regional and language options zatim Languages pa Details. Tamo ćeš naći Default input language pa tamo nađi croatina-croatian i stavi kao default.
Edit: Makić me pretekao, tako mi i treba kad sporo pišem...
jesi kralj,svaka cast rijesio sam problem svaka cast kralj si
jesi kralj,svaka cast rijesio sam problem svaka cast kralj si
Vjerojatno su ti slova pobrkana kad ih stišćeš tj. neki znakovi. T oriješiš tak da odeš u Control panel i regional and language options zatim Languages pa Details. Tamo ćeš naći Default input language pa tamo nađi croatina-croatian i stavi kao default.
Imaš tu na forumu ovu tipku Hvala pa kad ti netko pomogne to stisneš ma pošto it je Makić pomogo... XD
Makic svaka cast
Idući put kad se to desi pritisni kombinaciju tipaka Shift+Alt i vratit će se na normalu.
evo brži način je da pritisneš LeftShift+Alt u isto vrijeme, recimo kad si u nekoj igri da ne izlazis vanka. :)
jesi baš morao
a valjda ima i u kutu onu malu strelicu na taskbaru pa na nju stisne i onda na settings...
ma glavno da radi ima caka da se namisti..