Evo namjeravam kupit mis pa da malo prodiskutijem sa vama koji je dobar i ugodan za rad. Evo kao prvi svidja mi se Logitech G5 cijena je 500 kuna, sada neki su tu pisali da je Logitech MX518 koji je jeftiniji za nekih 200 kuna cak i bolji, usto ja sumnjam, pa tu onda dolazi Microsoft HABU koji mi se izuzetno svidja kao i G5, onda tu su i Razer npr. Razer Death Adder i Razer Lachesis koji je jeftiniji od G5 a ima vise DPI. Sta vi mislite sta je najbolje od navedenih za njihovu cijenu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam MX-a i odlican je, zapravo mi se cini i previse precizan. Moja preporuka .
I ja isto imam MX-518 i odlican je mis, ja sam prezadovoljan, ja bi ga svakako preporucio, jako ugodno stoji u ruci, naravno, samo je za desnjake
Razer-e osobno nepreferiram zbog neobicnog oblika, al su jako precizni misevi, pa ako ti to nesmeta mores i njih
al moja preporuka je svakako MX-518 :)
eto pogledaj malo kako ti izgleda Sharkoon FireGlider,ja ga imam i mis mi odlican aa planirao sam mozda uzet G9 al dok sam probao ovaj odma ni se svidio a samo je oko 200 kn.Udoban,mozes mjenjat tezinu,oko 3600 dpi.
eto pogledaj malo kako ti izgleda Sharkoon FireGlider,ja ga imam i mis mi odlican aa planirao sam mozda uzet G9 al dok sam probao ovaj odma ni se svidio a samo je oko 200 kn.Udoban,mozes mjenjat tezinu,oko 3600 dpi.
A gdje ima kod nas kupit taj Sharkoon
Ne kupuj nista osim Logitecha ili Razera ako imas novaca, ja sam dao 330 za MX-a a mogao sam uzet za 140 Genius ergo 555 koji je po specifikacijama bolji!
Nemoram ni spominjati da logitech ima 3 godine garancije, razer 2 a ostali 1...
http://www.arka-servis.hr/artikl.php?art=1237&g=101&st=1 kod mene u kc ga ima,a posalju ti ga doma ako treba.
Imam Razer Deathadder, bolji od G5 i mx518, meni.... U internet klubu su takvi Logitechovi mishevi, i dosta mi vise odgovara moj Razer. Ja sam ga u BiH lako nabavio, ne znam kako je u vas....
Imam Razer Deathadder, bolji od G5 i mx518, meni.... U internet klubu su takvi Logitechovi mishevi, i dosta mi vise odgovara moj Razer. Ja sam ga u BiH lako nabavio, ne znam kako je u vas....
Moze se lako nabavit, ja sam vec narucio G5 i mislim da ce bit dobar jer je to ipak Logitech.
Zeznuo si se, izasao je Logitech G500 isti oblik kao G5 ali bolji....
Zeznuo si se, izasao je Logitech G500 isti oblik kao G5 ali bolji....
Evo kupio sam i prezadovoljan sam, lijepo klizi po podlogi, lijepo staji u ruci i sve je ok.
ja ti preporucujem deathadder kao 1.precizniji je zato jer ima infracrveni senzor mx518 ima LED a G5 laserski....2.po meni death adder najbolje izgleda....3.tipke su ugodne a softver je odlican....4.ako mislis igrati brze igre naprimjer cod ili tako nesto deathadderu je masa odlicna za to...po meni jedini bolji mis od njega je logitech g9 ali on je i skuplji....
ja ti preporucujem deathadder kao 1.precizniji je zato jer ima infracrveni senzor mx518 ima LED a G5 laserski....2.po meni death adder najbolje izgleda....3.tipke su ugodne a softver je odlican....4.ako mislis igrati brze igre naprimjer cod ili tako nesto deathadderu je masa odlicna za to...po meni jedini bolji mis od njega je logitech g9 ali on je i skuplji....
Pa g5 ima promjenjivu masu.