Odabir headseta SS 4H vs SL Medusa USB 5.1 / 2.1

poruka: 13
|
čitano: 2.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Prije svega, da ne bude nekih zabuna, dosta je tema napisano oko Medusa 5.1 slušalica u zadnje vrijeme i sve sam ih pročitao. 80% da ću ih uzeti, ali prije nego što ih uzmem, želio bih se još malo posavjetovati i uporediti ih sa još navedenim slušalicama. U odnosu na Medus NX 5.1, druga dva modela su jeftinija. Vjerovatno su i slabiji, samo me zanima da li s Medusa 5.1 toliko bolje od ovih, za tu cijenu ? Ako imate još neki prijedlog do 120-130 KM(ne znam koliko je to kn :D), imate ovaj shop gdje ću uzimati, pa pogledajte(www.terabajt.ba), iako je odabir gotovo pa pao.

http://www.terabajt.ba/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=896&category_id=95&option=com_virtuemart&Itemid=74 - SS 4H

http://www.terabajt.ba/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=1521&category_id=100&option=com_virtuemart&Itemid=74 - SpeedLink Medusa NX 5.1 USB

http://www.terabajt.ba/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=1520&category_id=100&option=com_virtuemart&Itemid=74 - SpeedLink Medusa NX

Također, neki mi kažu da su SpeedLink Medusa slušalice slabije kvalitete, da im je mikrofon grozan i sl. stvari. Ovi reviewi što sam čitao, govore baš suprotno, pa eto ko je imao dodira sa ovim slušalicama neka mi nešto kaže o njima.

0 0 hvala 0
15 godina

Uzimaj Medusu NX 5.1 Gaming ! Posto si procitao dojmove korisnikâ doticnog headseta na forumu nemoram ti tu puno pisat !

Pravi 5.1 zvuk , dugi kabel od 2.8m , odlican volume kontroler ... Isplati se protegnut do njih !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Odabir headseta SS 4H vs SL Medusa USB 5.1 / 2

Medusu NX 5.1 uzmi. Najbolji izbor za te novce.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 10:44 (donator_bubrega).
14 godina
neaktivan

Hvala Vam, samo još jedno pitanje. Negdje sam pročitao da postoje dvije verzije ovih Medusa 5.1, sa USB i bez njega. Koje su bolje ? Da li su ove slušalice iz ovog shopa, ta novija verzija ? I ove slušalice imaju, koliko sam vidio, 4 konektora za priključiti + 1 USB. Ja na laptopu imam samo 3 konektora i taj 1 za USB. Šta ću sa ovim četvrtim, ili je on nebitan u odnosu na ova 3 :D ?

0 0 hvala 0
15 godina

Koliko vidim po specifikacijama to je novija verzija tj. samo USB . One imaju u sebi ugrađenu zvucnu , samo instaliras drivere i vozi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
SS 4H nikako, kablovi su osjetljivi. Ako zelis jeftinije definitivni best buy su Plantronics Gamecom 380. Ja ih imam i sve rjeci pohvale pogotovo na kvalitetu i mikrofon. Evo ti review od bugovaca http://ljetni.bug.hr/article/plantronics_gamecom_380_i_gamecom_780_96036/
CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...
SS 4H nikako, kablovi su osjetljivi. Ako zelis jeftinije definitivni best buy su Plantronics Gamecom 380. Ja ih imam i sve rjeci pohvale pogotovo na kvalitetu i mikrofon. Evo ti review od bugovaca http://ljetni.bug.hr/article/plantronics_gamecom_380_i_gamecom_780_96036/

To za 4H kabal sam znao, zato su i bile zadnji izbor :D Ja da imam u BiH Sennheiser, najradije bi ih uzeo, slab je izbor kod nas u shopovima što se tiče hardwarea ;) Može li mi neko samo objasniti još oko ovih konektora kako stoje stvari ?

15 godina

Ove meduse koje si linkao , koliko sam skuzio po specifikacijama su samo USB , znaci nemaju one 3.5mm konektore !

Inace kaj se tice tih 3.5 konektora : Rozni - mikrofon , žuti - centralni i subwoofer , crni - straznji i zeleni - prednji !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neznam kako stvari stoje ali mislim da imaju 4 3.5mm priključka + USB za napajanje. E sad ovo šta govore da je novo za USB za to nisam siguran. Probaj pitat čiču koji prodaje da otvori i pogleda ili ako možda zna.

Radit će one tebi i sa jednim priključkom mislim, ali samo u stereo modeu.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Neznam kako stvari stoje ali mislim da imaju 4 3.5mm priključka + USB za napajanje. E sad ovo šta govore da je novo za USB za to nisam siguran. Probaj pitat čiču koji prodaje da otvori i pogleda ili ako možda zna.

Radit će one tebi i sa jednim priključkom mislim, ali samo u stereo modeu.

Ma mogu priključiti tri priključka plus taj USB. Mislim da ove imaju USB + 4 ta priključka, gledao sam po youtube reviewe kako to izgleda. Jedan će da visi, viditi ću sa prodavačem u shopu, možda nije ni toliko bitan :) Jednostavno 3 mjesta imam za konektore..

14 godina
Haf932 kaže...

Uzimaj Medusu NX 5.1 Gaming ! Posto si procitao dojmove korisnikâ doticnog headseta na forumu nemoram ti tu puno pisat !

Pravi 5.1 zvuk , dugi kabel od 2.8m , odlican volume kontroler ... Isplati se protegnut do njih !

Čovjek ti je sve rekao ovdje. Slušalice su prvoklasne. Ja sam htio kupiti s tim dodatnim nastavcima + USB zbog spajanja na TV i sl. Došle su mi one koje su samo sa USB-om, i iskreno još su mi bolje jer nema dodatnih prištekavanja da bi dobio 5.1 zvuk. Instaliraš drivere, uštekaš USB i piči. Jedino mi malo fali taj zeleni konektor pa da bi ih mogao spojiti na tv ali naručio sam s ebaya nastavak pa ako će raditi ako ne ne, ne zamaram se previše, ionako su stvorene za računala i gaming {#}

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Haf932 kaže...

Čovjek ti je sve rekao ovdje. Slušalice su prvoklasne. Ja sam htio kupiti s tim dodatnim nastavcima + USB zbog spajanja na TV i sl. Došle su mi one koje su samo sa USB-om, i iskreno još su mi bolje jer nema dodatnih prištekavanja da bi dobio 5.1 zvuk. Instaliraš drivere, uštekaš USB i piči. Jedino mi malo fali taj zeleni konektor pa da bi ih mogao spojiti na tv ali naručio sam s ebaya nastavak pa ako će raditi ako ne ne, ne zamaram se previše, ionako su stvorene za računala i gaming {#}

Ok, hvala na odgovorima :) Ma ako dođe samo USB, dobro je, ako dođe sa tim konektorima(pretpostavljam da hoće), onda još bolje jer kao što ti reče zbog tog spajanja na TV ;) Pošto ih koristiš, da li se mogu prikopčati na mobitel ili neki mp3 player ?

14 godina
amsal kaže...

Ok, hvala na odgovorima :) Ma ako dođe samo USB, dobro je, ako dođe sa tim konektorima(pretpostavljam da hoće), onda još bolje jer kao što ti reče zbog tog spajanja na TV ;) Pošto ih koristiš, da li se mogu prikopčati na mobitel ili neki mp3 player ?

Ne mogu se spojiti na mobitel ili player jer moje imaju samo USB ali velim ti čekam taj nastavak s ebaya (USB na 3.5mm) pa da vidim da li mogu se spojiti na TV, mob... Već mjesec dana čekam i nikako da dođe. Ali vjerojatno bi s tim nastavkom samo onda radila 2 kanala kao i kod ovih s zasebnim priključcima za 5.1

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 23:51 (vrinho).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice