Trazim ovaj mis jedno godinu dana od kad sam saznao da postoji,Jednostavno lud sam za njim i zelim ga imati.Kolko sam shvatio u HR ga nema ( mozda ima,al neznam gdje)
Kako bi mogo doc do njega????
MOlim vas pomoc...
Trazim ovaj mis jedno godinu dana od kad sam saznao da postoji,Jednostavno lud sam za njim i zelim ga imati.Kolko sam shvatio u HR ga nema ( mozda ima,al neznam gdje)
Kako bi mogo doc do njega????
MOlim vas pomoc...
pa naruči s ebaya ako nema kod nas
neznam ako ti odgovara preko oglasa al covjek prodaje na njuskalu evo link http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/nzxt-avatar-jedan-ako-ne-najljepsi-pc-mis-svijetu-oglas-2328997
trenutno sam u kontaktu s ovom osobom s njuskala,al neznam od kuda iz inozemstva bi mogo narucit
bojim se da ne lupe carinu,pa da me sve to dode malo bogatsvo haha :D
A mislim da ovaj mis kosta oko 800 kn?
trenutno sam u kontaktu s ovom osobom s njuskala,al neznam od kuda iz inozemstva bi mogo narucit
bojim se da ne lupe carinu,pa da me sve to dode malo bogatsvo haha :D
A mislim da ovaj mis kosta oko 800 kn?
Oprosti, ali ako nisi upoznat s ovim mišem, molim te da pročitaš malo review-e, nisu baš bakni, a teko ovo da ćeš dat 700 KN za njga, kad nisam pao u nesvijest, i to još preko Njuškala, i tojoš bez garancije, ali opet sve je na tebi, ja ti samo želim reć da za 700 KN možeš kupit mislim skoro svaki miš koji ima na našem tržištu i to novi s garancijom i sugurnošću kupovine!?
Totalno si u pravu,ali preljep je mis
Recimo za te novce dobijem skoro bilo koji razer,osim mambe il jos nekog
Ali oduvjek sam zelio ovaj mis
izgleda kao lignja.
Ako je covjeku bitna ljepota,neka uzme... zbilja je lijep
Bio on lijep ili ne, mislim da to ne rješava stvar, dat ćeš 700 KN, za loš miš, bez garancije, i to od slumnjivog prodavača, pa ti razmisli!?
PŠ: Samo da se nadovežem na ovo "lijep", kad ga staviš pod ruku (mjeste gdje miš inače biva), mislim da će bit još lijepši!?
Još razmisljam,nista nisam odlucio
kad ga staviš pod ruku (mjeste gdje miš inače biva), mislim da će bit još lijepši!?
Use the force.
kad ga staviš pod ruku (mjeste gdje miš inače biva), mislim da će bit još lijepši!?
Use the force.
Kad smo već kod sile, dođe mi da autoru teme mahnem rukom i kaže: Dis iz not di Avatar ju vant!?