Nzxt avatar

poruka: 12
|
čitano: 1.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nzxt avatar

Trazim ovaj mis jedno godinu dana od kad sam saznao da postoji,Jednostavno lud sam za njim i zelim ga imati.Kolko sam shvatio u HR ga nema ( mozda ima,al neznam gdje)

Kako bi mogo doc do njega???? 

MOlim vas pomoc...

Ivann

0 0 hvala 0
17 godina
Nzxt avatar

pa naruči s ebaya ako nema kod nas

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nzxt avatar

neznam ako ti odgovara preko oglasa al covjek prodaje na njuskalu evo link http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/nzxt-avatar-jedan-ako-ne-najljepsi-pc-mis-svijetu-oglas-2328997

14 godina
neaktivan
Nzxt avatar

trenutno sam u kontaktu s ovom osobom s njuskala,al neznam od kuda iz inozemstva bi mogo narucit

bojim se da ne lupe carinu,pa da me sve to dode malo bogatsvo haha :D

A mislim da ovaj mis kosta oko 800 kn?

Ivann

0 0 hvala 0
16 godina
Legend_999 kaže...

trenutno sam u kontaktu s ovom osobom s njuskala,al neznam od kuda iz inozemstva bi mogo narucit

bojim se da ne lupe carinu,pa da me sve to dode malo bogatsvo haha :D

A mislim da ovaj mis kosta oko 800 kn?

Oprosti, ali ako nisi upoznat s ovim mišem, molim te da pročitaš malo review-e, nisu baš bakni, a teko ovo da ćeš dat 700 KN za njga, kad nisam pao u nesvijest, i to još preko Njuškala, i tojoš bez garancije, ali opet sve je na tebi, ja ti samo želim reć da za 700 KN možeš kupit mislim skoro svaki miš koji ima na našem tržištu i to novi s garancijom i sugurnošću kupovine!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
neaktivan
Nzxt avatar

Totalno si u pravu,ali preljep je mis

Recimo za te novce dobijem skoro bilo koji razer,osim mambe il jos nekog

Ali oduvjek sam zelio ovaj mis

Ivann

0 0 hvala 0
16 godina
Nzxt avatar

izgleda kao lignja.

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nzxt avatar

Ako je covjeku bitna ljepota,neka uzme... zbilja je lijep

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nzxt avatar

Bio on lijep ili ne, mislim da to ne rješava stvar, dat ćeš 700 KN, za loš miš, bez garancije, i to od slumnjivog prodavača, pa ti razmisli!?
PŠ: Samo da se nadovežem na ovo "lijep", kad ga staviš pod ruku (mjeste gdje miš inače biva), mislim da će bit još lijepši!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 21:55 (Ivsa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nzxt avatar

Još razmisljam,nista nisam odlucio

Ivann

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...

kad ga staviš pod ruku (mjeste gdje miš inače biva), mislim da će bit još lijepši!?

Use the force.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
PLASMAorLCD kaže...
Ivsa kaže...

kad ga staviš pod ruku (mjeste gdje miš inače biva), mislim da će bit još lijepši!?

Use the force.

Kad smo već kod sile, dođe mi da autoru teme mahnem rukom i kaže: Dis iz not di Avatar ju vant!? {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice