Novi headset...

poruka: 17
|
čitano: 3.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Novi headset...

crko mi ovaj headset i trebo bi nabavit novi..

mislio sam uzet neki od ova tri: CreativeLabs HS-450 (oko 190kn), Logitech ClearChat Pro(oko 250kn) i CreativeLabs Fatal1ty(oko 300kn)..

koji je najbolji od njih..koji ima najbolju kvalitetu zvuka i mikrofona i koji ima najkvalitetniju konstrukciju(izradu)?

može i neki drugi u tom cjenovnom rangu..

-obavezno mikrofon

-kvalitetan zvuk

-kvalitetna izrada

...

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi headset...

može netko brzo odgovor, možda čak i danas uzmem..

hvala

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Novi headset...
djdomi kaže...

hvala

ja ti imam fatal1ty... odlicne slusalice... bolje neces naci, odlican mikrofon i jos bolji zvuk... preporucam

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
17 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
djdomi kaže...

hvala

ja ti imam fatal1ty... odlicne slusalice... bolje neces naci, odlican mikrofon i jos bolji zvuk... preporucam

jesu li čvrste, kvalitetne i udobne?

16 godina
Novi headset...

pa jedno dva dana mozes izdrzat da ti se usi naviknu na slusalice.... a poslije.... uff jako su odobne i podesive jednostavno.... a o cvrstoci da ne govorim.... i jos dobis jednu ''gumenu'' vrecicu u koju mozes spremat slusalice.... super su

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Novi headset...

a šta kažeš na

imaš ih u oprić informatike za 277kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi headset...

izgleda da ću kupiti te...(fatal1ty)

ove su iznad izgleda dobre...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 18:01 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi headset...

koje su bolje od tih dvoje? fatal1ty il 367?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi headset...

fatality..... oustalom procitaj si malo reviewe po netu..... ja sam citao da 367 ima dosta los mikrofon.... uostalom neki fraer je testirao mikrofon, pa si pogledaj na youtubu

al ja ti preporucam fatal1ty

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

fatality..... oustalom procitaj si malo reviewe po netu..... ja sam citao da 367 ima dosta los mikrofon.... uostalom neki fraer je testirao mikrofon, pa si pogledaj na youtubu

al ja ti preporucam fatal1ty

čitao sam da 367 ima ono kad dišeš PUFF-PUFF zvuk..mislim da ću fatal1ty

samo se bojim da se ne dogodi isto ili slično ko s ovim sluškama. :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:28 (djdomi).
17 godina
neaktivan
Novi headset...

scrappy, gledao sam još malo po internetu, raspitivao se i uzimam-367 :)

baš se pitam kakva je cijena..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi headset...

imas u linksu cijena ti je oko 280kn... tu negdje.... a ko fatal1ty nemas tih problema sa udisajima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

imas u linksu cijena ti je oko 280kn... tu negdje.... a ko fatal1ty nemas tih problema sa udisajima

znan da ima, ja rekao da nabave.

15 godina
neaktivan
šta mislite ako bi na mic od 367 stavio spužvicu bi li to riješilo problem
17 godina
neaktivan
Novi headset...

nabavio ih danas. dosta je jak i čist zvuk, malo su teške, mic nisam testirao ali je njegovo skrivanje zakon. mislim da ću se trebat dosta privikavat, imao sam teške sluške a ove su još teže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

nabavio ih danas. dosta je jak i čist zvuk, malo su teške, mic nisam testirao ali je njegovo skrivanje zakon. mislim da ću se trebat dosta privikavat, imao sam teške sluške a ove su još teže.

ajde napiši review ili bar reci ima li kakvih problema sa mikrofonom jer ih i ja mislim kupit

17 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...
djdomi kaže...

ajde napiši review ili bar reci ima li kakvih problema sa mikrofonom jer ih i ja mislim kupit

evo testirao mikrofon. dosta dobro, čisto me i glasno čuju, nema PUFF-PUFF zvukova.

uzmi, dobre su. sad se malo privikavam na njih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice