Nova gaming oprema

poruka: 31
|
čitano: 4.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

Uskoro kupujem novi mis, podlogu za mis i slusalice. Kupovao bih negdje do 1000kn, 1050 najvise. Sto bi mi vi preporucili za te novce? Neka bude sve u istoj trgovini. Sve je primarno za gaming.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nova gaming oprema

Ima li itko kakav prijedlog?

16 godina
Nova gaming oprema

Logitech G9x-550 kn-ADM

Razer Goliathus-100 kn-MagazinRS

Creative Labs HS-950-330 kn-ADM

Ukupno:980 kn

Keep this topic alive!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

Ima li itko jos kakav prijedlog? Logitech g9x mi bas ne bi pasao jer imam malo vece dlanove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova gaming oprema
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 21:11 (explorer 4).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

Evo moj savjet...

Miš: Mx 518 -329kn

LINK

Podloga: RAZER Destructor -349,00 kn

LINK

ILI

RAZER eXactMat -289,00 kn

LINK

Slušalice: LOGITECH G330 -339,00 kn

LINK

Sveukupno: Sa Destructor-om -1017kn

Sa eXactMat-om -957kn

Svi artikli su sa Linksovih stranica.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 15:52 (Viziman).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vec imam MX518, ali je vec dosta star i zelio bih kupiti bolji, laserski gaming mis.

15 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

slusaj mene ... i uzmi ovo (iz LINKSA) ...

Miš ROCCAT Kone v2, 3200 dpi, USB 610kn

Podloga za miš, RAZER GOLIATHUS Control Alpha edition 170kn

Slušalice CREATIVE LABS Headset FATAL1TY GAMING, retail 300kn ili mozes SeinHeiser HD 201 (samo one nemaju mic ali odlicne su slusalice i kostaju jos manje)

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 16:20 (rebelsy).

7 0 hvala 0
15 godina
cod2 rules kaže...

Vec imam MX518, ali je vec dosta star i zelio bih kupiti bolji, laserski gaming mis.

G500 i to je to....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

tako je g500 uzmi ili g5 njega sam ti zaboravio spomenut, na kone se svi žale radi scroola.

logi je logi Namigiva uzmeš to i nema greške.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Slušalice CREATIVE LABS Headset FATAL1TY GAMING, retail 300kn ili mozes SeinHeiser HD 201 (samo one nemaju mic ali odlicne su slusalice i kostaju jos manje)

Mozda je roccat kone bolji prijedlog od mojeg no te slusalice ja nebi uzimo, moj friend je imo losa iskustva s njima...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
neaktivan

Sto mislite na G9x, Razer sphex podlogu i Creative labs HS-950?

16 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

Mis - Razer Deathadder 500kn

Podloga - Razer Goliathus Control Standard 150kn

Sluske - Slusalice Plantronics GameCom 250kn

Sve zajedno 900kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viziman kaže...
rebelsy kaže...

Mozda je roccat kone bolji prijedlog od mojeg no te slusalice ja nebi uzimo, moj friend je imo losa iskustva s njima...

ah ... ja sam cuo samo da ih hvale .. inace ja imam seinheiser i meni su odlicne .. g9x imam i nisam zadovoljan s njim .. premal mi je nekako ... podloga razer golijatus speed s njom sam zadovoljan ...

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
15 godina

Imam dvoje slusalica, jedne Pioneer i jedne Seinheiser....Pioneer mi imaju bolji zvuk i puno su udobnije....ali za ove Fatal1ty sam cuo da nista ne valjaju. No to sam samo cuo od ekipe, nisam ih nikada probao.

G5 je veci nego g9x....a i G500 je veci....

Razer Goliathus podloga mi je odlicna za ovaj moj G5......nisam bas ljubitelj njihove periferije, ali rade odlicne podloge!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Nova gaming oprema

sluske: senheiser pc31

miš: mx518 :D

podloga: goliathus alpha speed

i nema boljeg :) preporuceno od pro noob gamera

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

Evo,kolega,moj savjet...na gamerskim igrackicama nikad nemoj stedjeti...moj savjet slusalice Logitech G35 s 7.1 surround zvucnicima i bass-evima i mis Logitech MX Revolution (star 3 godine i jos vjerno sluzi,od tog dana se ne kajem sto sam ga uzeo,to je sad zenino),za one s golemim rukama (kao ja...),a za tipkovnicu ne znam...namjeravam i ja kupit jednu...tako da sad i ja kupujem jos jedan mis i tipkovnicu...moze li mi tko preporuciti?Jel dobar Performance MX Revolution za gamere,a sad ne znam koja je dobra tipkovnica za gamere,samo bezicne trazim ili je dobar ovaj Logitech MX 5500 Revolution tipkovnica+mis za igranje?Hvala unarijed

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Family LowRiderz kaže...

Evo,kolega,moj savjet...na gamerskim igrackicama nikad nemoj stedjeti...moj savjet slusalice Logitech G35 s 7.1 surround zvucnicima i bass-evima i mis Logitech MX Revolution (star 3 godine i jos vjerno sluzi,od tog dana se ne kajem sto sam ga uzeo,to je sad zenino),za one s golemim rukama (kao ja...),a za tipkovnicu ne znam...namjeravam i ja kupit jednu...tako da sad i ja kupujem jos jedan mis i tipkovnicu...moze li mi tko preporuciti?Jel dobar Performance MX Revolution za gamere,a sad ne znam koja je dobra tipkovnica za gamere,samo bezicne trazim ili je dobar ovaj Logitech MX 5500 Revolution tipkovnica+mis za igranje?Hvala unarijed

Recite svi sta hocete....ali imao sam MX Revolution i nije ni pod razno za igranje! Mis je super za office rad, surfanje netom...ma za sve je odlican no za igre nije!

Ne reagira na pokret ruke kako reagira npr. neki zicani mis kao npr G5, G500, G9x......moze reci tko sta hoce, ali MX Revolution sam imao zajedno za G5 rev2. i igranje sa MX je bilo katastrofa, pogotovo ako igras neki FPS.

Makar znam da se mnogi nece sloziti sa time, ali imao sam oba misa (imam jos uvijek) i znam kako se "ponasaju"....

17 godina
Nova gaming oprema

Ja imam MX Revolution i ne "lagga" mi... odnosno prati pokrete bez problema... Mozda da prebacis reciever negdje blize?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
Nova gaming oprema

Ja ti mogu preporuciti Logitech G5 mis + Razer Goliathus Control Standard podlogu, meni samo tako funkcionira. Nemam apsolutno nikakvih problema i sve jednostavno leti.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
Family LowRiderz kaže...

Recite svi sta hocete....ali imao sam MX Revolution i nije ni pod razno za igranje! Mis je super za office rad, surfanje netom...ma za sve je odlican no za igre nije!

Ne reagira na pokret ruke kako reagira npr. neki zicani mis kao npr G5, G500, G9x......moze reci tko sta hoce, ali MX Revolution sam imao zajedno za G5 rev2. i igranje sa MX je bilo katastrofa, pogotovo ako igras neki FPS.

Makar znam da se mnogi nece sloziti sa time, ali imao sam oba misa (imam jos uvijek) i znam kako se "ponasaju"....

Stari moj,eto,javljaju ti se ostali....igrao sam COD:MW 1,CSS,COD:MW2,i to jako puno igrica,ali nijednom me nije "izdao",u nekim igricama sam top player sto znaci da me mis jako dobro sluzio...kao sto je sad korisnik pisao da mu mis ne "lagga",znaci,imas mozda problema s daljinom ili pokrivenoscu...tako da je ova moja zadnja,mozes i ti reci da ti ne valja kako bi ga bacio,meni se fucka,cak i nije problem da probamo odigrati jednu igru da vidis kako ja igram s MX Revolutionom pa ce ti bit sve jasno...

16 godina
odjavljen
Nova gaming oprema

mogu samo preporucit sluske g35 upravo zbog surrounda koji je bas efektan. zamisli da po zvuku znas gdje je neprijatelj... a znalo se dogodit da bi se okrecao i po sobi trazio sto se to sulja.. istina je da kostaju ali to je logitech i svi znamo kakvu podrsku oni imaju, tako da je to po meni najisplativija kupovina..

a sto se tice same reprodukcije zvuka nemam nikakvih primjedbi ali uzmi u obzir da ja nisam nikakav audiofil

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neide mi se dalje u rasprave posto sam imao oba misa....i znam kako mi se MX Revolution ponasao u igrama.

Ako vama valja...ok....super....

Meni nije valjao te sam si zato i ostavio G5 rev2., stovise kupio sam dva ista G5.

Za netbook imam VX revolution.....no njega koristim samo za rad na netbook-u i to bas kada bi treba mis......i za to sto ja radim sa njime nema boljeg od njega.

MX revolution mi nije valjao....i stojim iza onoga sto sam rekao... Da mi je valjao vjerojatno bih si ostavio MX Revolution....a ne kupio dva G5 rev2.

No svakome nesto pase.....pa tako je stvar i sa misem.

A sada da idem nesto dokazivat ili igrati neku igru protiv nekoga....i ti radi misa i nekog dokazivanja, ne pada mi na pamet.

Meni MX ne valja....tebi valja.....svi sretni i zadovoljni.

17 godina
neaktivan
Nitko te nije nista pitao dal valja ili nije valja,samo dokazi,ostalo me ne interesira sta ti imas.Priznajem,fucka mi se.

Skan666,slazem se,G35 je zakon,istina da sam se i ja znao okretat kad bi ja gledao neki film ili igrao...uopce se ne zalim sto sam ga uzeo,tako da ga i preporucujem ostalima da ne stede na ovakvim stvarima nego kupit neki srotni da bace pare u zrak za neki genius koji sam imao,cim se strgao mikrofon,samo sam ga bacio u smece...
15 godina

Nisam jedini kojemu MX Revolution ne valja......c/p sa "srodnoga" foruma:

"evo mene "pro gaymora" koji kazem da se lag osjeti, igro sam counter strike 2 mjeseca na tom misu (sluzio mi ko zamjenski dok nisam skupio pare za drugi). moze se igrat na njemu, ali za iole "ozbiljno" igranje FPSova ne."

"Nije problem u novcima jer je Mx Rvolution skupllji od G5, Mx ima vise tipki, po meni cak iljepse izgleda, no za igranje je bolji po meni G5. Totalno subjektivna ocjena, iz vlastitog iskustva. Sad kao sto sam gore i napisao, svakome bih preporucio da prije kupnje isprobaju wireless mis koji zele kupiti i da onda daju svoju subjektivnu ocjenu i nek odluce sto ce kupiti, jer slusanje mene ili tebe im nece garantirati da ce napraviti najbolji izbor za sebe..."

"....ok, ali jesi li ti imao koji kvalitetniji zicani mis tipa g5, g9 ili g500? Imas taj nano i na njega si se naviknuo, samo je pitanje jel si vidio razliku u nekom kvalitetnijem zicanom da mozes reci da ti smeta "ta glupa zica na stolu"? inace prvi put cujem da nekome smeta zica pri igranju, 99,99% tih samoprozvanih gamera koristi zicane miseve, njima ne smeta, pa mi je ova izjava cudna...
A sad, reci mi jel se spajas na "javnu kucu"? i pod kojim nickom? ajde se spoji, igra se HC, sve je dopusteno, ja sam ti pod nickom...."

"Sa jedne strane imaš žicu od miša do kompa.
sa druge strane imaš bežičnu vezu između miša i kompa.

ne treba imati doktorat da se zna koja će solucija više lagati."

Imao oba misa....i danas imam VX Revolution....MX Revolution imao no nije mi pasao, osjetio se lag pri igranju i uzeo si dva G5 rev2. Naravno, da mije bio bolji MX Revolution da bih si ostavio njega jer bar ne bih imao zicu po stolu.....

Za igre je i dalje "zica" zakon....toliko od mene i ok kolega sa jedne malo starije rasprave na forumu.....a ti ljudi malo vise imaju staza od vecine na ovome forumu.

No sve je receno u ovome postu tako da EOD....a mis si ekipa uzmite koji vam pase...jer nece vam neki Family LR li win32 odlucivati oko kupovine misa jer svakome je nesto ok i svatko ima neke svoje zelje..

LP

P.S.

Ne igram "igrice" na kompu vec "igre".... Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:16 (win32).
17 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

Stari,ja sam u igrama jos igrao dok si jos igrao tetris,a prva igra mi je bila ohoho godina...a drugo,meni zicana ne pase,inace,vjeruj mi da ja bi uzeo 9X dok nisam skuzio da mi je premalen i jos da je zicana,igram na TV LCD-u od 120cm LG Scarlett-u pa sam udaljen 2 i pol metra od TV-a,pa mi zicana ne odgovoara jer bi zapinjao non stop...meni odgovara wireless laser mis,tako ne govorim ja nikome da kupi nego se preporucuje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova gaming oprema

Pozdrav.

Logitech sam fan i evo ti mojeg misljenja.

Imam sve od logitecha:

-mis-g5 verzija 2 i g7 bezzicni (4 godine star, nema problema)

Slusalice- g35- nesto najbolje ikad za gaming, jednostavno predivno.

Zvucnici: z5500-najbolje sto logitech nudi i to je to.

Tipkovnica: g15 verzija 1, ne treba mi nova jer ova radi ko i novija. Nisam kupio g19 jer mi nije potrebna.

Moj savjet je odi na logi jer imao sam i razera i sve ostale gluposti ali logi me nikad nije iznevjerio, istina je da je moja konfiguracija top od logitecha, ali vrijedilo je svake lipe.

Nadam se da sam pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:45 (Zuja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nova gaming oprema

SteelSeries QcK+

Razer Imperator

Razer Carcharias, Steelseries Siberia v2 (pogledaj moj review v1).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Family LowRiderz kaže...

Stari,ja sam u igrama jos igrao dok si jos igrao tetris,a prva igra mi je bila ohoho godina...a drugo,meni zicana ne pase,inace,vjeruj mi da ja bi uzeo 9X dok nisam skuzio da mi je premalen i jos da je zicana,igram na TV LCD-u od 120cm LG Scarlett-u pa sam udaljen 2 i pol metra od TV-a,pa mi zicana ne odgovoara jer bi zapinjao non stop...meni odgovara wireless laser mis,tako ne govorim ja nikome da kupi nego se preporucuje...

"Stari"....mislim da godine uopce nemaju veze sa ovom temom i samim misem... Namigiva

Isto tako nema veze ni kakve si ti igre igrao dok sam ja "igrao tetris"....posto me ne poznajes i ne znas koje sam kompove imao kao klinac... Namigiva

Dok su drigi vrsnjaci igrali "tetris", ja sam igrao na tzv. kompu.....no to uopce sada nije vazno.

Imao sam 9x i iz istoga razloga ga nisam dugo koristio...bio mi je premal mis.

"Hvalis" se sa TV-om!? Hmm....ok, ja sa svojim necu posto nije tema TV i tko ima duzi e-xxx vec "nova gaming oprema". Cool

Nadam se da je i ostatak "te opreme" bar koliko-toliko ok...no iskreno....dalje necu nastavit.

Rekao sam svoje misljenje te misljenje kolega koji koriste navedeni mis....imali ga oni, imao ga ja (imam jos uvijek VX)....meni ne pase, njima ne pase....draza mi je "zica" i G5 rev2, jer da nije najmanji problem je zamjenit mis...

Rekli smo sta smo si imali!? Jesmo. Cool

EOD

P.S.

Ako hoces pricati o misevima, periferiji ili hardveraju....ili mozda o Spectrumu, Atari-u, C64, Orlovima, 286-icama, jer nisu svi odrastali na "tetrisu" (on je bio tu uvijek kao danas npr. Nintendo DSi)....slobodno mi se javi na PM.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 23:44 (win32).
15 godina
Zuja kaže...

Tipkovnica: g15 verzija 1, ne treba mi nova jer ova radi ko i novija.

Imam G15 rev2 i nisam bas odusevljen....kada igram cuje me pola kvarta koliko je glasna.

Kvalitetna je (ako zanemarimo ono smece od USB-a).....no bas me iskreno i ne odusevljava nesto previse.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice