Neradi mi mic

poruka: 30
|
čitano: 4.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

Evo meni neradi mic prije je radio no onda mi se srusio windovs pa sam ja ponovo dizo windows i nakon sto sam da digo mic mi neradi.imam headset marke CANYON.i windovs home editon service pack 3

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 10:40 (tXc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Neradi mi mic
tXc kaže...

Evo meni neradi mic prije je radio no onda mi se srusio windovs pa sam ja ponovo dizo windows i nakon sto sam da digo mic mi neradi.imam headset marke CANYON

Trebaš instalirati drivere za zvučnu karticu koja ti je najvjerovatnije intergrirana.....

15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

e jeli znas mozda imena tih drivera ili jos bolje bili mi mogo dat linkove da skinem te drivere bio bih ti jako zahvalan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tXc kaže...

e jeli znas mozda imena tih drivera ili jos bolje bili mi mogo dat linkove da skinem te drivere bio bih ti jako zahvalan?

Mi na forumu smo inače vidoviti pa znamo koju matičnu ploču imaš!

Napiši model matične.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 10:51 (F1-IVO).
17 godina
Neradi mi mic

control panel

system

device manager

...zuti upitnici znace da tu fale driveri

desni mis, update driver

molim moderatore da me ne nazivaju po forumu BUDALOM, kao Danny_HR .. ja nikog ne nazivam nikakvim imenima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

dije taj devi menager winows mi je na hrvatskom i kako da saznam koju maticnu plocu imam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neradi mi mic

kontrolna ploca

sistem

upravitelj uredjajima

everest ili neki free alat instaliraj koji pokazuje informacije o hardweru.

imas i na bugu program tjedna takve alate.

tamo procitas za zvuk koji je hardwer.

molim moderatore da me ne nazivaju po forumu BUDALOM, kao Danny_HR .. ja nikog ne nazivam nikakvim imenima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

ok sad cu skinit everest pa cu vidit .i meni nema u control panemu sistem ima samo sustav a tamo nema upravitelj ure...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

di tocno u everest odem da vidim bas za zvuk

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neradi mi mic

zao mi je, na sedmici sam i ono sam naveo "od oka",ali mislim da hr inacica tako pise.

everest..pa imas ono stablo..od proca,memorije,sounda, dvd-a...sve ti razlista..daj malo koncetracije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 11:18 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

ma np.nego di tocno u everest da odem da vidim za zvuk

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

everest..pa imas ono stablo..od proca,memorije,sounda, dvd-a...sve ti razlista..daj malo koncetracije.

ja odem na multimedija tamo mi se onda jos pojavi windowvs audio,PCI/pnp audio,HD audio,OpenAL,audio codec-i,video codec-i ,MCI i koje od toga je ono pravo

17 godina
Neradi mi mic

pritisni u zadnji post opciju "uredi", ovako se samo spama po topicu.

imas li ti cd sto si dobio sa kompom?

dakle:

-naci cd sto si dobio sa maticnom

-u everestu pronaci info zvucnog harwera

-ili ono gore, upravitelj uređajima,update drivera sa zutih upitnika

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobio sam nekoliko cdova s kmpom.meni ti nema toga upravitelj uređajima evo naso sam ovo valjda je to to

Naziv matične ploče    Asus A8R-MX Vintage

imam 3 cd-a di mi pise asus.

e a jeli audio driver relatek hd audio menager?

i naso sam na jednom cd-eu za instalirat Relatek audio driver ali on je meni vec instaliran

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 11:31 (tXc).
17 godina
Neradi mi mic

pa pogledaj ima li koji cd da na njemu pise asus?!

ako ne, eto...odes na asus podrsku sa driverima od te ploce i skines driver zvuka.

-imas li ikakav zvuk ili samo ne radi mic?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 11:36 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

ljudi kolko ja vidim ja imam na kompu audio driver (tocnije imam Relatek HD audio driver) ali mic opet neradi moram reci da vidim sada kad se ode na control panelpa na speech prije mi je bila jedna tipka testiranje hardvera ili tako nesto a sad mi je nema(kad kazem prije mislim akd mi je mic radio)

Radi meni zvuk radu sluske zvucnici sve samo neradi taj j***** mic.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 11:37 (tXc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neradi mi mic

neznam ti sad napamet,ali banalna je stvar.

imas postvke mikrofona pod windowsima, samo zamjenis gdje ti nudi

realtek dvije ili cak tri opcije.. nacrtan ti je mikrofon i dolje izbornik hd realtek ovo-ono..tu svičaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

neznam ti sad napamet,ali banalna je stvar.

imas postvke mikrofona pod windowsima, samo zamjenis gdje ti nudi

realtek dvije ili cak tri opcije.. nacrtan ti je mikrofon i dolje izbornik hd realtek ovo-ono..tu svičaj.

ma sad nista nekuzim .cini se meni da ja ovo s micom nikad necu rjesit bolje da se ostavim corava posla

17 godina
neaktivan
tXc kaže...

ma sad nista nekuzim .cini se meni da ja ovo s micom nikad necu rjesit bolje da se ostavim corava posla

Otvori RTL control panel:

Kada priključiš mikrofon obično iskoči prozor:

Kasnije imaš još opcija:

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 11:49 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

meni je taj control panel tisucu puta drukciji

-kako uplodas te screnshootove da ti ja pokazem kkao moje izgleda

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 11:52 (tXc).
17 godina
neaktivan
tXc kaže...

meni je taj control panel tisucu puta drukciji

-kako uplodas te screnshootove da ti ja pokazem kkao moje izgleda

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/mali-vodic-kroz-forumske-opcije/28603.aspx?page=0&jumpto=766131&sort=asc&view=flat

17 godina
Neradi mi mic

evo jos 20 minuta dok normabel poce djelovat, pa cemo nastavit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo vako izgleda

mic mic
mic 2 mic 2
17 godina
Neradi mi mic

..a kad pritisnes ono microphone?

...ajde dok upalis,ja cu jos jedan normabelcic.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 13:01 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u jbt slucajno sam ugasio relatek.kako da ga opet upalim.Lol

-evo 

micc micc
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 16:32 (tXc).
15 godina
neaktivan
Neradi mi mic

decki oso sam negdje na control panel i testiranje hardvera(mic-a) i pojavili su mi se ovi rezultati Možete ćuti razgovor ostalih korisnika,ali oni nemogu čuti vas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neradi mi mic

mislio sam da ce bit neka postavka na trecoj slici,al nista.

e pa na tom testu,ima onaj level sto titra dok govoris(trebao bi)...zar tu negdje nema mijenjanje input/output..tu nesto ne stima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

mislio sam da ce bit neka postavka na trecoj slici,al nista.

e pa na tom testu,ima onaj level sto titra dok govoris(trebao bi)...zar tu negdje nema mijenjanje input/output..tu nesto ne stima.

e to sam htjeo reci ja nemam vise to nestalo mi je .Ili aj to nemogu nac ali to sam ja trazio stalno ali nikako nisam nasop otkad sam digo sustav toga mi nema (barem tako mislism)oso sam na neki test di se puni onda mi izbacilo onu poruku

16 godina

-dali kompijuter (driver) reagira kad uključiš ili odspojiš mikrofon?

-dali priključiješ s prednje strane ili iza? -probaj iza kod tipkovnice, crveni ili bilo koji jer drver to može prilagoditi.

-uvjek postoji mogućnost da je mic crko, ako je radio, sad ne radi. To nije neobična pojava. Namigiva

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 16:56 (ihush).
15 godina
neaktivan

pojavi mi se kad usteka microphon pojavi mi se nesto stos am usteko aj odaberem mic in i ustekavam to odozada

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice