Evo meni neradi mic prije je radio no onda mi se srusio windovs pa sam ja ponovo dizo windows i nakon sto sam da digo mic mi neradi.imam headset marke CANYON.i windovs home editon service pack 3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo meni neradi mic prije je radio no onda mi se srusio windovs pa sam ja ponovo dizo windows i nakon sto sam da digo mic mi neradi.imam headset marke CANYON
Trebaš instalirati drivere za zvučnu karticu koja ti je najvjerovatnije intergrirana.....
e jeli znas mozda imena tih drivera ili jos bolje bili mi mogo dat linkove da skinem te drivere bio bih ti jako zahvalan?
e jeli znas mozda imena tih drivera ili jos bolje bili mi mogo dat linkove da skinem te drivere bio bih ti jako zahvalan?
Mi na forumu smo inače vidoviti pa znamo koju matičnu ploču imaš!
Napiši model matične.
control panel
system
device manager
...zuti upitnici znace da tu fale driveri
desni mis, update driver
dije taj devi menager winows mi je na hrvatskom i kako da saznam koju maticnu plocu imam?
kontrolna ploca
sistem
upravitelj uredjajima
everest ili neki free alat instaliraj koji pokazuje informacije o hardweru.
imas i na bugu program tjedna takve alate.
tamo procitas za zvuk koji je hardwer.
ok sad cu skinit everest pa cu vidit .i meni nema u control panemu sistem ima samo sustav a tamo nema upravitelj ure...
di tocno u everest odem da vidim bas za zvuk
zao mi je, na sedmici sam i ono sam naveo "od oka",ali mislim da hr inacica tako pise.
everest..pa imas ono stablo..od proca,memorije,sounda, dvd-a...sve ti razlista..daj malo koncetracije.
ma np.nego di tocno u everest da odem da vidim za zvuk
everest..pa imas ono stablo..od proca,memorije,sounda, dvd-a...sve ti razlista..daj malo koncetracije.
ja odem na multimedija tamo mi se onda jos pojavi windowvs audio,PCI/pnp audio,HD audio,OpenAL,audio codec-i,video codec-i ,MCI i koje od toga je ono pravo
pritisni u zadnji post opciju "uredi", ovako se samo spama po topicu.
imas li ti cd sto si dobio sa kompom?
dakle:
-naci cd sto si dobio sa maticnom
-u everestu pronaci info zvucnog harwera
-ili ono gore, upravitelj uređajima,update drivera sa zutih upitnika
dobio sam nekoliko cdova s kmpom.meni ti nema toga upravitelj uređajima evo naso sam ovo valjda je to to
Naziv matične ploče Asus A8R-MX Vintage
imam 3 cd-a di mi pise asus.
e a jeli audio driver relatek hd audio menager?
i naso sam na jednom cd-eu za instalirat Relatek audio driver ali on je meni vec instaliran
pa pogledaj ima li koji cd da na njemu pise asus?!
ako ne, eto...odes na asus podrsku sa driverima od te ploce i skines driver zvuka.
-imas li ikakav zvuk ili samo ne radi mic?
ljudi kolko ja vidim ja imam na kompu audio driver (tocnije imam Relatek HD audio driver) ali mic opet neradi moram reci da vidim sada kad se ode na control panelpa na speech prije mi je bila jedna tipka testiranje hardvera ili tako nesto a sad mi je nema(kad kazem prije mislim akd mi je mic radio)
Radi meni zvuk radu sluske zvucnici sve samo neradi taj j***** mic.
neznam ti sad napamet,ali banalna je stvar.
imas postvke mikrofona pod windowsima, samo zamjenis gdje ti nudi
realtek dvije ili cak tri opcije.. nacrtan ti je mikrofon i dolje izbornik hd realtek ovo-ono..tu svičaj.
neznam ti sad napamet,ali banalna je stvar.
imas postvke mikrofona pod windowsima, samo zamjenis gdje ti nudi
realtek dvije ili cak tri opcije.. nacrtan ti je mikrofon i dolje izbornik hd realtek ovo-ono..tu svičaj.
ma sad nista nekuzim .cini se meni da ja ovo s micom nikad necu rjesit bolje da se ostavim corava posla
ma sad nista nekuzim .cini se meni da ja ovo s micom nikad necu rjesit bolje da se ostavim corava posla
Otvori RTL control panel:
Kada priključiš mikrofon obično iskoči prozor:
Kasnije imaš još opcija:meni je taj control panel tisucu puta drukciji
-kako uplodas te screnshootove da ti ja pokazem kkao moje izgleda
meni je taj control panel tisucu puta drukciji
-kako uplodas te screnshootove da ti ja pokazem kkao moje izgleda
evo jos 20 minuta dok normabel poce djelovat, pa cemo nastavit.
..a kad pritisnes ono microphone?
...ajde dok upalis,ja cu jos jedan normabelcic.
decki oso sam negdje na control panel i testiranje hardvera(mic-a) i pojavili su mi se ovi rezultati Možete ćuti razgovor ostalih korisnika,ali oni nemogu čuti vas.
mislio sam da ce bit neka postavka na trecoj slici,al nista.
e pa na tom testu,ima onaj level sto titra dok govoris(trebao bi)...zar tu negdje nema mijenjanje input/output..tu nesto ne stima.
mislio sam da ce bit neka postavka na trecoj slici,al nista.
e pa na tom testu,ima onaj level sto titra dok govoris(trebao bi)...zar tu negdje nema mijenjanje input/output..tu nesto ne stima.
e to sam htjeo reci ja nemam vise to nestalo mi je .Ili aj to nemogu nac ali to sam ja trazio stalno ali nikako nisam nasop otkad sam digo sustav toga mi nema (barem tako mislism)oso sam na neki test di se puni onda mi izbacilo onu poruku
-dali kompijuter (driver) reagira kad uključiš ili odspojiš mikrofon?
-dali priključiješ s prednje strane ili iza? -probaj iza kod tipkovnice, crveni ili bilo koji jer drver to može prilagoditi.
-uvjek postoji mogućnost da je mic crko, ako je radio, sad ne radi. To nije neobična pojava.
pojavi mi se kad usteka microphon pojavi mi se nesto stos am usteko aj odaberem mic in i ustekavam to odozada