Nemogučnost klika mišem

poruka: 5
|
čitano: 1.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Nemogučnost klika mišem

Dvoumio sam se da li da ovu temu ubacim pod hardver ili software, pa sam se odlučio ipak ovdje. 

Na gotovom računalu HP Compaq dc7100 počelo se događati to da miš radi (dakle, kada ga pomaknem pomakne se i strelica), no kada želim kliknuti na npr. nekakvu ikonu, miš ne reagira. Znači, pomak radi dok odabir klikom (bilo desnim ili lijevim) jednostavno zataji. OS je Windows XP, a miš je HP spojen na USB. Reinstalirao sam OS i opet ista svar. Probao sam miš odspojiti i ponovno spojiti, te resetirati BIOS. Ništa od toga. Ima li tko kakav savjet?

0 0 hvala 0
17 godina
Nemogučnost klika mišem

Probaj da li miš radi na drugom kompjuteru, ako ne, nabavi novi miš. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nemogučnost klika mišem

Probao sam i više drugih miševa spojiti na problematični komp i ista stvar se događa. Fora je da npr. nekada (ali samo nekada) mogu jednom kliknuti na ikonu na desktopu ali ju ne mogu pomicati iako je isključen Auto Arrange. Isto je zanimljivo što ponekad ne mogu kliknuti nigdje osim na taskbar. {#}

Sada sam probao spojiti na računalo miš s ps/2 i zasada mi se čini da radi dobro.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nemogučnost klika mišem

-to se dešava na HP+Logitech u nekim kombinacijama (vjerojatno driver touchpada i sl.) ugl, ako imaš na touchpadu tri buttona stisni srednji.. tad miš proradi. Ako nemaš srednjeg, ALT+CTRL+DEL za task manager u njemu klikni neki tab i miš radi.

-naravno to je u slučaju ispravnog HWa.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
odjavljen
Nemogučnost klika mišem

Meni miš (strijelica) je ok, ali nekad ima svoje neželjenu putanju? Kako riješit?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice