Monitor 22''

poruka: 5
|
čitano: 1.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Monitor 22''

Dakle odlučio sam se za kupnju novog monitora, 22'' wide.
 Trenutno imam SAMSUNG SYNIC MASTER 710N ( 17''), taj je jako star i dotrajao, kupljen je 2005Godine.
Gledao sam malo po stranici od linksa da ima kupit jako pristojnih monitora 22'' za manje od 1500Kn, pa mi treba preporuka.

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor 22''

U tom cjenovnom rangu ti je manje vise sve isto. Gledaj da je full HD to ti je moja preporuka. AKo ti nije presitno a sve ostalo ti je njabolje otici do njih i pogledati ih uzivo pa koja slika ti se svidja.

16 godina
protjeran
bmw m5 kaže...

Dakle odlučio sam se za kupnju novog monitora, 22'' wide.
  Trenutno imam SAMSUNG SYNIC MASTER 710N ( 17''), taj je jako star i dotrajao, kupljen je 2005Godine.
Gledao sam malo po stranici od linksa da ima kupit jako pristojnih monitora 22'' za manje od 1500Kn, pa mi treba preporuka.

za manje od 1500 imas lg 24" e sad... moras znat kaj oces i kolko oces.. LG Flatron W2453SQ-PF 24" ,black,wide screen 16:9,LCD,50000:1 
  1.498,13Kn prokopaj malo po netu procitaj koji review..  Cool    link:        http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=7590

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 11:46 (dokly).
17 godina
neaktivan
Monitor 22''

Evo iz ja kupio lcd 22" prije nekih 3 mjeseca, vise manje, nakon sto sam bio suzio izbor na samsung 2033Sn i asusov 20 incni zaboravio sam koji, odluciio sam se za AOC F22s. Kostao me 1170 kn,  za kes je bio ispod 998 kn...

E sad ovako naravno da za 22" monitor ovakve cijene moras biti spreman ne neke nedostatke, kojih po meni nema puno...

Kao prvo i najvaznije je da je implementacija crnih boja zbilja losa, vrlo je neprirodna i prilikom gledanja tamnih scena u filmovima neces biti najsretniji,ali u ovom cjenovnom rangu to je i za ocekivati, dok je prikaz ostalih boja korektan,

Drugi nedostatak po meni je pomalo Iritantan I-menu, naime u AOC su odlucili da je jedna tipka na moitoru sasvim dovoljna za upravljanje njegovim funkcijama, no po meni to nikako nije, meni je vrlo spor i neintuitivan, ali srecom isporucuje se softver  pomocu kojeg se moze upravljati postavkama monitora i svim filtrima pomocu misa, e to je vec nesto...

I da  monitor je FULL HD...

Eto ako zelis potrositi zbilja malo novaca na FULL HD monitor  velicine 22" ovo bi ti mogao biti jedan od izbora,  no moram ti reci da isto tako obratis pozornost i na LG modele koji su vrlo dobri, a kostaju kojih stotinjak kuna vise.

Ako mene pitas, ovo je sasvim OK monitor za povremeno gledanje filmova i igranje igara, mada ja to radim gotovo svakodnevnom, i ako ti se svida dizajn, kupi ga, nece ti biti zao...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja zamijeno neki acerov Full HD za ovaj s tim da imam F22+ oji ima lafo jaci kontrast ;)

Solidan monitor a cijena smijesna ;) A i ne izgleda lose.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice