Miš+Tipkovnica do 1000kn

poruka: 17
|
čitano: 2.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Evo došlo je i na to red....Znači  glodavac+tipkovnica+eventualno neka podloga do 1000-1200kn,što manje to boljeCool.

Da odma kažem,isprobao sam G9-ku i prepre miš odlično mi paše u ruci ali ono totalno paše to bi mi bio prvi izbor kod miša a tipkovnicu sam isprobao i G15-icu,isto super paše i sve za 5,hod tipki i to,ali stalno stišćem one G-tipke sa strane....tako da po mogućnosti da nema tih dodatnih tipaka sa strane.

kod tipkovnice mi je važno i da svjetli jer često radim po noćiIzlanuo se

i podloga,ako stane u buđet.....Znači nemora bitSmijeh

Ajde bugovci složite mi nešto dobroNamigivaBelji se!

Hvala!

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Razer Lycosa

Razer Deathadder (sa 3500DPI)

Razer Goliathus, Steelseries QcK+

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Razer Mamba i neka tipkovnica od 50kn da možeš na njoj iskaliti svoj bijes bez da se brineš hoće li raditi ili ne Osmijeh

I Razer Goliathus podloga za štakora.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Miš+Tipkovnica do 1000kn
Pero Dinamit kaže...

Razer Mamba i neka tipkovnica od 50kn da možeš na njoj iskaliti svoj bijes bez da se brineš hoće li raditi ili ne Osmijeh

I Razer Goliathus podloga za štakora.

Uuuuu dobraaa! al mi se nesviđa oblik mambe.....

Mislim da ću uzet G9x i sad neznam tipkovnica i podlogaIznenađen?

Punk's not dead!!!!
17 godina
Miš+Tipkovnica do 1000kn

A gle... uzmi onog štakora koji ti najbolje leži u ruci. Sad jel ima 1000 ili 5000 DPI po meni je svejedno, i 1000 je previše da se mene pita. Osobno imam DeathAddera i sasvim mi je solidan i tu podlogu koju sam ti predložio. Podloga mi je super, da sam ju barem prije kupio. Gumirana je s donje strane pa se ne kliže a i štakor fino ide po njoj.

A za tipkovnicu nemam pojma, bolje da ju vidiš, malo probaš ako možeš i onda ju kupiš ako ti odgovara.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Logitech G9

Logitech G11

Za podlogu pitaj ipak nekoga drugog (ja koristim QPad). Ovo dvoje imam i ne bi mijenjao za nist' Smijeh

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Pa zavisi ta sta ti trebaju djelovi,si gamer neki ako jesi ides na (g9,g5,mx518.deathader,roccat.......)
podloga ce ti ovisiti opet za sta ti treba al idi na neku razerovu,tipkovnicu razerovu lycosa,ona je tehnolosko remek djelo i zadovoljiti ce ukus onih najzahtjevnijih,i jos u sve to svjetli ti svaka tipkaCool

CHE

1 0 hvala 1
16 godina
Miš+Tipkovnica do 1000kn

ja iman Razer DeathAdder miš, Logitech G15 tipkovnicu i Razer Goliathus podlogu, meni je to sasvin dovoljno... sve ove novije tipa Logitech G19, Razer Mamba je prese*avanje :p

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Zavisi kolika ti je saka, u mene je veca saka i G5 mi je strava dobro lezi a i kvalitetan mis, nisam ni malo pozalio sto sam ga kupio, imam podlogu od Razer-a, Goliathus (srednju) i dobro me sluzi, samo tipk. mi je neka bezze M$.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Ovako nešto bi ja nabavlja kad bi namjerava uložit do 1k kuna.

Logitech MX518, USB, PS/2 oko 240-260 kuna

bilo koju tipkovnicu do max 350-370 kuna (koja je najbolja za pisanje u wordu Smijeh)

Belkin n52te (nisam našao u nas ali imaš na ebay) nije skuplje od love koja ti ostane od nabavke.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miš+Tipkovnica do 1000kn

ja da sam na tvojem mjestu bi uzeo miš

G9x http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+LOGITECH+G9x+Laser+Mouse%2C+retail%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.206

tipkovnica G11 http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.123

i podloga http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7732

ako kupis u linksu i adm u nece bit vise od 1250 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 10:21 (xnight_hunterx).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miš+Tipkovnica do 1000kn

Da,sigurno ću uzeti G9x jer mi odlično paše u ruci,a tipkovnicu sam gledo,tu Lycosu,i sad koliki je njezin hod tipaka?jer kratak mi nikak nepašeIzlanuo se

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znam da nije baš mjesto...

Mislite li da bi Logitech Wave mogao iskoristiti kao gamerska tipkovnica?

I mislite li da bi za te pare mogao dobiti bolje?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 20:42 (momak).
16 godina
neaktivan
Miš+Tipkovnica do 1000kn

ako ćeš radit torturu na tipkovnici uzmi ms nemoš stuć nikako a nije loša stvarčica

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Da,sigurno ću uzeti G9x jer mi odlično paše u ruci,a tipkovnicu sam gledo,tu Lycosu,i sad koliki je njezin hod tipaka?jer kratak mi nikak nepašeIzlanuo se

Da kratak je al to sto ti ne pase to imas dojam takav,jer ni meni ne pase nisam naviko, al et frend je ima i vjeruj mi neces ni primjetiti hod tipaka jer je tipkovnica po meni savrsena za gamingCool

CHE
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Ak' imas love za Lycosu,kupuj! Na pocetku ce ti biti cudno tipkati posto tipke nemaju puni hod.  Kad se uhodas neces zalit ni lipe.

Ako nisi znao,tipkovnica ima 1 ulaz za mikrofon,1 za slusalice i 1 USB utor. Tipke imaju pozadinsko osvjetljenje. Svijetlost ne udara u oci i ne ometa nikako. 

Jedini minus je cijena iako za vrhunski prozivod. Al' ipak je to cca. 700kn za jednu tipkovnicu.

16 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...

Logitech G9

Logitech G11

Za podlogu pitaj ipak nekoga drugog (ja koristim QPad). Ovo dvoje imam i ne bi mijenjao za nist'  Smijeh

potpisujem.. ja imam g9x mis je stravaaaaaaaaaaaaaa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice