Miš i podloga

poruka: 61
|
čitano: 8.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Uskoro kupujem gamerskog miša i podlogu na duže vrijeme! {#}Što se tiče love, dao bih  cca 500 kn! Mislio sam uzet MX-a i goliathus control podlogu no, MX je dosta star miš pa sam neodlučan! Što vi mislite? koja podloga? koji miš za te novce ?

Gledao sam G500 ( 419 kn u linksu)  ,  fakat mi je predobar samo što me cijena ne zadovoljava baš :/ !

Hvala unaprijed{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 12:08 (marko93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miš i podloga

Ako mozeš do 560-570kn za oboje onda G500 i Roccat Sense podlogu.

Imam i Razer Goliathus Control i Roccat Sense i meni osobno Sense puno bolje odgovara.

Ali ni Goliathus nije los, dapace i to je odlicna podloga.

if you are not paranoid you don't have enough information
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš i podloga

taito je po meni bolja i isplativija

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Miš i podloga

Al mi je prevelika, ne stane mi na stol! {#} morat cu uzet neku 350x250

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 23:08 (marko93).
17 godina
Miš i podloga

Kombinacija Logitech G500 i SteelSeries QCK sasvim dobro i taman oko 500 Kn.

Moje kombinacije (ja imam):

SpeedLink Kudos miš + Cooler Master Storm Tactics DC CS-M FPS podloga (tj miša uzimam za koji dan, trenutno je tu Samsung Pleomax ML-600G Switchable DPI gaming laser mouse) - to je uz komp

Canyon  Laser Gaming CNR-MSL7 miš + SteelSeroes QCK mini - to dvoje uz laptop

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Moj glas također ide za G500, mislim da je još uvijek daleko najbolji igrači miš na tržištu. 
A po pitanju podloge, preporuka ide za QPAD Aim, ja je imam već par godina, dan danas ko nova i više nego odlična ;) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A što mislite o gigabyte M8000 ?

17 godina
marko93 kaže...

A što mislite o gigabyte M8000 ?

Zaobiđi u širokom luku.

Prijatelj uzme jedean, donese doma i miš ne radi. Odnese nazad, dobije drugi, isproba u trgovini - nakon 10ak minuta ni taj ne radi. Dobije novce nazad.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
15 godina
neaktivan

kupit cu ipak mx-a {#}, a na probu cu dobit goliathusa pa cu vidjet dal cu kupovat podlogu uopce ili ne!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 13:11 (marko93).
17 godina
marko93 kaže...

kupit cu ipak mx-a {#}, a na probu cu dobit goliathusa pa cu vidjet dal cu kupovat podlogu uopce ili ne!

Uzmi MX-a, al ne odgovaram ako ti ne bude ležao u ruci.

15 godina
neaktivan

Miš je odličan :) istina da bi kotačić mogo bit bolji al ajde sve u svemu super mi leži u ruci jedino nezz oko podloge! Imam sad na probi goliathus control i stvarno miš ljepo klizi , glatko, no iskreno ne vidim neku razliku između onih jeftinih platnenih podloga i nje , ispravite me ako sam u krivu !

15 godina
neaktivan
Miš i podloga

razlika je u tome što na njoj piše RAZER ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 23:39 (razorst3).

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Al nekakvu podlogu moram kupit  pa sam prema dimenzijama suzio izbor na :

1.Razer goliathus control omega 355x254 mm

2.Razer sphex 320x230 mm

3.Steelseries 4HD

4.steelseries Qck 320x270 mm

molim vas pomoc jer bi isao po nju za dva dana! Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 20:11 (marko93).
15 godina
neaktivan
ako mozes dat malo vise, razer death adder i razer destructor, znam da prelazi tvoj limit, ali vjeruj mi, isplati se :)
ja cu si vjerojatno uzeti od love sta cu dobit za rođendan, a do tad, neki od 70kn :D
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
17 godina
marko93 kaže...

Al nekakvu podlogu moram kupit  pa sam prema dimenzijama suzio izbor na :

1.Razer goliathus control omega 355x254 mm

2.Razer sphex 320x230 mm

3.Steelseries 4HD

4.steelseries Qck 320x270 mm

molim vas pomoc jer bi isao po nju za dva dana! Hvala

Od navedenih SS QCK. Prve dvije su loše a skupe (moš mislit, "Razer" sve govori).

4HD je tvrda, za ruku puno bolje platneno...

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

SpeedLink Kudos miš + Cooler Master Storm Tactics DC CS-M FPS podloga (tj miša uzimam za koji dan, trenutno je tu Samsung Pleomax ML-600G Switchable DPI gaming laser mouse) - to je uz komp

HEH ja imam Kudos štakac i Gigabyte mp8000 podlogu...

pero_HR
17 godina
peroko kaže...
191x7 kaže...

HEH ja imam Kudos štakac i Gigabyte mp8000 podlogu...

Jedan od boljih miševa i jednu od najgorih mogućih podloga...

Ajd plz malo opiši Kudosa; kako radi, koji su problemi, jeli bilo kakve frke s njim, koliko dugo ga imaš i tak to...

Nisma još kupio, a planiram baš njega. Samo mi novci još nisu sjeli na račun, možda već sutra budu...

15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Imam ga 3 mjeseca i dojmovi su sljedeči: ČVRSTA konstrukcija, SOLIDAN ljevi i desni klik (nema klimanja).Odličan kotačič koji se miče i horizontalno a vrlo je širok i ljepo na njega sjeda čitav prst.KAo što znaš dpi i profil  se mjenjaju on-the-fly i nikad mi se nije dogodilo da sam slučajno jednu od te dve tipke stisnuo. Na ljevom i desnom boku se nalazi guma  za grip (znači prava guma a ne gumirana plastika ko kod logitecha). S mišem se dobije još jedan set nogica. Veči dio miša je od mat plastike tako da nema problema s odiscima i prljavštinom i loko se čisti. Također se dobije kutije s 6 utega od 6 grama , ukupno 36 grama. Do dana današnjeg nikakvih problema.

MANE: Ima ih vrlo malo a največa bi bio softver, koji je zapravo vrlo dobar ali ne dolazi s unaprijed napravljenim makroima pa sve moraš radit sam, a i bočne tipke su mrvicu pomaknute u stranu ali ne previše tako da nije neki problem.

Miš je na jednom njemačkom testu dobio 37/50 a RAzer Mamba 39/50, Razer Imperator 41/50 a NZXT Avatar 36/50 a SS Ikari 31/50

http://www.computerbase.de/bildstrecke/27811/52/

A ako ti netko pljuje po kudosu neslušaj ih, vrlo vjerojatno nisu mišu ni prismrdili..

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 0:43 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peroko kaže...
Miš je na jednom njemačkom testu dobio 37/50 a RAzer Mamba 39/50, Razer Imperator 41/50 a NZXT Avatar 36/50 a SS Ikari 31/50

A ako ti netko pljuje po kudosu neslušaj ih, vrlo vjerojatno nisu mišu ni prismrdili..

Čitao sam nedavno taj tekst. Znam da miš nije loš. Samo mi se vlasnik jedne trgovine pohvalio da više ne prodaje Speedlink proizvode jer se puno kvare i stalno je imao probleme s reklamacijama i popravcima...

15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Čuj ovo je najbolji speedlinkov proizvod i fakat su se ljudi potrudili... Kad sam kupovao miš pitam prodavača kakav je moš a on meni: "a ono nije loš". Mislim večina ljudi samo brije na logitech i razer a sve ostalo je sranje. Ne slušaj ih, ako su nzxt i cooler master mogli napravit igrače miše ve a nisi prije ništa slično radili kako nebi mogao i speedlink.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 1:10 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peroko kaže...

Čuj ovo je najbolji speedlinkov proizvod i fakat su se ljudi potrudili..

Da, vjerujem da jesu.I da nije dobar, tri godine jamstva ima, ako se pokvari moraju riješiti...

Znaš li možda koji je točno laser unutra (Da nije Phillips Twin-eye)? A koji je senzor?

I još nešto, kako se ponaša kabal? Deblji je nego na mom trenutnom, no mislim da je koliko se sjećam tanji nego obični USB kablovi na miševima...

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
peroko kaže...

Čuj ovo je najbolji speedlinkov proizvod i fakat su se ljudi potrudili..

Da, vjerujem da jesu.I da nije dobar, tri godine jamstva ima, ako se pokvari moraju riješiti...

Znaš li možda koji je točno laser unutra (Da nije Phillips Twin-eye)? A koji je senzor?

I još nešto, kako se ponaša kabal? Deblji je nego na mom trenutnom, no mislim da je koliko se sjećam tanji nego obični USB kablovi na miševima...

Kabel je vrlo fleksibilan i savitljiv. A što se lasera tiče znam koji ali se nemrem sjetit da me zakolješ

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 1:19 (peroko).
15 godina
neaktivan
Miš i podloga

I kak si zadovoljan s mišem.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peroko kaže...

I kak si zadovoljan s mišem.

Ok je, samo je kotačić malo tvrd za tipku.

15 godina
neaktivan

Evo kupio sam sve , dakle na kraju je ispalo MX.518 i 4HD podloga! MIšom sam prezadovoljan a sto se tice podloge to cu vidjet kroz neko vrijeme ! sve u svemu zadovoljan sam {#}

16 godina
marko93 kaže...

Evo kupio sam sve , dakle na kraju je ispalo MX.518 i 4HD podloga! MIšom sam prezadovoljan a sto se tice podloge to cu vidjet kroz neko vrijeme ! sve u svemu zadovoljan sam {#}

Jel bi htjeo napisati nešto o podlozi nakon malo većeg vremena korištinjea, pa napiši tu ili mi javi na PM, bio bi jako zahvalan?!

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina
neaktivan

Naravno da budem {#} zasad ti samo mogu rec da je kvaliteta izrade vrhunska , stvarno sve pohvale, guma ispod nje ful dobro drzi tako da se podloga uopce ne mice ! Ostalo napisem kroz neko vrijeme {#} pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 6:47 (marko93).
17 godina
neaktivan
peroko kaže...

Imam ga 3 mjeseca i dojmovi su sljedeči: ČVRSTA konstrukcija, SOLIDAN ljevi i desni klik (nema klimanja).Odličan kotačič koji se miče i horizontalno a vrlo je širok i ljepo na njega sjeda čitav prst.KAo što znaš dpi i profil  se mjenjaju on-the-fly i nikad mi se nije dogodilo da sam slučajno jednu od te dve tipke stisnuo. Na ljevom i desnom boku se nalazi guma  za grip (znači prava guma a ne gumirana plastika ko kod logitecha). S mišem se dobije još jedan set nogica. Veči dio miša je od mat plastike tako da nema problema s odiscima i prljavštinom i loko se čisti. Također se dobije kutije s 6 utega od 6 grama , ukupno 36 grama. Do dana današnjeg nikakvih problema.

MANE: Ima ih vrlo malo a največa bi bio softver, koji je zapravo vrlo dobar ali ne dolazi s unaprijed napravljenim makroima pa sve moraš radit sam, a i bočne tipke su mrvicu pomaknute u stranu ali ne previše tako da nije neki problem.

Koliko je logi dobio ;)

peroko kaže...

Čuj ovo je najbolji speedlinkov proizvod i fakat su se ljudi potrudili... Kad sam kupovao miš pitam prodavača kakav je moš a on meni: "a ono nije loš". Mislim večina ljudi samo brije na logitech i razer a sve ostalo je sranje. Ne slušaj ih, ako su nzxt i cooler master mogli napravit igrače miše ve a nisi prije ništa slično radili kako nebi mogao i speedlink.

Ako ti ovo nije dovoljno da ga zaobidjes u sirokom luku onda ne znam sta jest ;)

I pazljivo procitaj uslove garancije. 3 godine za to mi je malo puno. Vise je vjerovatno da je to 1 godina kod prodavca a dvije godine da vratis proizvodjacu o svom trosku. Sto se tice garancije tu logiju niko nije ni prismrdio. Ni blizu.

:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 8:15 (logic).
15 godina
neaktivan
Miš i podloga

G5 je dobio 36/50 i nije 3 nego 2 godine a ako se ne varam logitech ima isto. Sad si več malo skrenuo s puta , treba uspoređivat miševe po kvaliteti izrade i upotrebljenih dijelova a ne po duljini garancije i popratnoj literaturi. Gle ja imam 5 proizvoda og logitech kod kuče tako da se teško može reči da ih nevolim ali kad sam vidio ona sranja s guljenjem gume s maski G9 i G5 fakat mi nije bilo svejedno koji miš ču kupit. Ak se takve stvari događaju famoznom VELIKOM logitechu onda bi se fakat ljudi trebali zapitati jel vrijede njihovi proizvodi toliko.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 11:19 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš i podloga

Osim toga nisu ni NZXT ni CM prije radili miševe pa vidi kakve su miševe napravili.

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice