Miš i podloga preporuka

poruka: 6
|
čitano: 1.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš i podloga preporuka

Pozdrav ekipa

Evo kako sam se vjerovatno sutra riješavam MX1100, bio bih vam zahvalan ako mi možete dati preporuku koji bežični miš da uzmem za laptop? na stolnom imam G700 pa bi uzeo opet nešto slično njemu jer mi odogovaraju takvi "ergonomski" miševi,naravno nešto jeftinije :)

Možda ako se može uzeti neka kombinacija sa tipkovnicom do nekih 500-600kn isto tako je dobrodosla.

E sad koja se najveca, a da nije loša, podloga za miš može uzeti za nekih 100ak kuna? Qck+ ili nešto drugo?

treba mi nešto veliko da mi zauzme pola stola tako da ne moram stalno micati malu podlogu kad radim na laptopu

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Miš i podloga preporuka

MSI big bang podloga za miš, ogromna , povoljna (65kn) i solidna!

srco
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miš i podloga preporuka

itko jos?

mis tipkovnica podloga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Miš i podloga preporuka

Razer goliathus speed+Logitech G9 koristim i vrlo sam zadovoljan - najpreciznija kombinacija koju sam ikada posjedovao. Za tipkovnicu ne znam...imam neku običnu BTC... Na "to do" listi mi je nabava neke bolje.{#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Miš i podloga preporuka

imam speed sa G700 na stolnom kompu

ovo mi treba za laptop.

Probao sam G9x ali nikako se nisam mogao naviknuti na njega a i G9 nije bezicni mis koji meni treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš i podloga preporuka

ima jos prijedloga ili?

Mozda Qck+ i performance? nesto bolje za tu lovu?

Treba mi veca podloga

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice