Miš i piva zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 2.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Miš i piva

Malo glupava tema, ali...

Ovako, miš (Logitech MX1000) mi je imao vrlo nesretnu sudbinu da bude zaliven sa pivom (Loewenbrauom, btw, da je bar neka poštena bila... :) )

Uglavnom, rade sve tipke i senzor bez greške, osim što je sve malo ljepljivo iznutra pa se tipke malo teže stišću, kotačić nije baš lako pokrenut i to.

Koliko bi bilo inteligentno ga ugasit pa oprat u vodi i osušit negdje u blizini radijatora ili fena? Pretpostavljam da ne bi baš, ali možda netko ima više iskustva s ovakvim stvarima :)

Ili možda da ga probam rastavit, ali nekako mi izgleda da ima jedno hiljadu dijelova unutra i nisam siguran da bi se to tako lako sastavilo natrag kako treba...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Miš i piva
Mirko935 kaže...

Malo glupava tema, ali...

Ovako, miš (Logitech MX1000) mi je imao vrlo nesretnu sudbinu da bude zaliven sa pivom (Loewenbrauom, btw, da je bar neka poštena bila... :) )

Uglavnom, rade sve tipke i senzor bez greške, osim što je sve malo ljepljivo iznutra pa se tipke malo teže stišću, kotačić nije baš lako pokrenut i to.

Koliko bi bilo inteligentno ga ugasit pa oprat u vodi i osušit negdje u blizini radijatora ili fena? Pretpostavljam da ne bi baš, ali možda netko ima više iskustva s ovakvim stvarima :)

Ili možda da ga probam rastavit, ali nekako mi izgleda da ima jedno hiljadu dijelova unutra i nisam siguran da bi se to tako lako sastavilo natrag kako treba...

ja sam dok sam još bio balonja s burazom rastavio playstation 2 i oprao ga u umivaoniku, ostavi ga 3-4 dana na terasi(bilo je ljeto), sklepao ga nazad u jedan dio i radio je bez greške... tako da možeš probat, ali nemoj se nadat ničemu...

15 godina
neaktivan

Ma ne bi ni meni bio bed da je nešto veće... Ali ovo je sitno a ne znam kako je pospajano unutra... Jel nekim sitnim žićicama šta ću potrgat, ili je nekakav flat čvršći ili šta... U tome je problem

16 godina
neaktivan
Miš i piva

probaj ga onda bez rastavljanja malo držat u vrućoj vodi, pa ga poslije fenom suši par dana po malo i onda vidi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miš i piva

Ma ja sam rastavio preko sto miševa(aj ne baš 100 ali dosta) svi su radili nakon sastavljanja i nemaš šta strgat u njemu. Jedino ako imaš mali miljon tipki na njemu malo će ti ga bit teže sastavit ali ni to nije problem.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš i piva

u veš mašinu snjim! to bi trebalo pomoc Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hanibal kaže...

Ma ja sam rastavio preko sto miševa(aj ne baš 100 ali dosta) svi su radili nakon sastavljanja i nemaš šta strgat u njemu. Jedino ako imaš mali miljon tipki na njemu malo će ti ga bit teže sastavit ali ni to nije problem.

Da, izvadi elektroniku, operi osusi stavi nazad i gotovo.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Miš i piva

Niposto u vodi ne ispiraj...korodirace sve u njemu i mos ga bacit onda....rastavi to polagano onako da ne polomis sta....uzmi stapic za usi i alkohola i sve prebrisi,ima da bude ko now....ali upamti vodu niposto....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Miš i piva

Jbenti iruda!prolivanje pive je 2. najbrži put za u pakal!

otvori miša i operi gornji poklopac u toploj vodi,prebriši ga ručnikom i prosuši fenom.amen.i ne prolivaj pivu.

lol
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mejt kaže...

Niposto u vodi ne ispiraj...korodirace sve u njemu i mos ga bacit onda....rastavi to polagano onako da ne polomis sta....uzmi stapic za usi i alkohola i sve prebrisi,ima da bude ko now....ali upamti vodu niposto....

Ne znam što bi moglo korodirati,jer je unutra većinom plastika(tiskana pločica i elementi)izuzev bakrenih vodova i nožica.Slobodno se ispere u vodi i odmah prebriše,te pusti da se osuši neko vrijeme.

oko za oko,pasta za zube
15 godina
neaktivan
Miš i piva

Bit će da ću ga kad ću imat vremena rastavit pa s alkoholom da čistim... Da se ne igram s vodom nego to pošteno napravim, nije neki problem skočit do apoteke po alkohol...

Thnx svima... Od sad mičem elektroniku od pijanih frendova :) btw, taj miš ni nije u funkciji jer koristim samo netbook dok ne skupim pare za desktop tako da je potpuno nevin jadan stradao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Bit će da ću ga kad ću imat vremena rastavit pa s alkoholom da čistim... Da se ne igram s vodom nego to pošteno napravim, nije neki problem skočit do apoteke po alkohol...

Thnx svima... Od sad mičem elektroniku od pijanih frendova :) btw, taj miš ni nije u funkciji jer koristim samo netbook dok ne skupim pare za desktop tako da je potpuno nevin jadan stradao :)

Nemoj zaboravit da je i piva stradala! Izlanuo se

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...

nemoj sa alkoholom ja sam sa tim briso tipkovnicu na mobitelu i vise nije radila posemerili se kontakti

battlefield bc 2 :D// pills here
17 godina
Mirko935 kaže...

Kad kazes alkohol, nemoj slucajno ic opet pivom po misu, ne misli se na taj alkohol. Namigiva

Belji se

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Mirko935 kaže...

Kad kazes alkohol, nemoj slucajno ic opet pivom po misu, ne misli se na taj alkohol. Namigiva

Belji se

Pa mislio sam neko malo kvalitetnije bijelo vino, to bi trebalo bit ok valjda :D

15 godina
neaktivan
Miš i piva

Rastavi ga i operi u benzinu, moj savjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
demo959 kaže...

Rastavi ga i operi u benzinu, moj savjet.

Ti se šališ ili...?

16 godina
neaktivan
Miš i piva

ne sali se,bilo bi dobro oprati ga benzinom i opet vodom,uglavnom sve operi dobro i odmah probaj sto brze osusiti da nebi nesto oksidiralo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice