Miš mi ne radi!

poruka: 10
|
čitano: 2.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HELP HELP HELP !!! Mis mi ne radi !

Eehh ovako,danas sam kupila nov bezicni mis "platoon PL-M40" kad sam dosla kuci raspakovala sam i ukljucila USB,automacki mi je comp. registrovao USB,ali kad sam probala sa misem strelica stoji kako stoji,nish se ne mijenje...nezzz sta treba da uradim...! Na USB-eu postoji tipka i kad ju pritisnem pocne da svijetluca,jos da vam napomenem da kada sam stavila baterije u mis i on je poceo da svijetli......ali to nish ne mijenja,molim vas ako itko ima rijesenje nek kaze...pleaseee !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HELP HELP HELP !!! Mis mi ne radi !
Ajde ljudi pomagajte...imal itko rjesenje za to...?
Ew jos malo podataka,koristim laptop i win7...
16 godina
neaktivan

jesi li probala napraviti restart laptopa, da li onda radi? s obzirom da imaš win 7 ne bi mu trebali nikakvi driveri, probaj ga i uključiti u drugi usb utor..

16 godina
Miš mi ne radi!

Imaš li i na mišu neki gubić ispod? Ak imaš onda stisni prvo gumbić na usb-u pa onda na mišu, da se spoje..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Miš mi ne radi!

ako si dobila kakav cd, to instaliraj... meni se to nekad dešava, samo iskopčam i ponovo ukopčam u komp, i ponovno radi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probala sam restartovati,ali nish... :(

16 godina
neaktivan
RE: Miš mi ne radi!
DadoZG kaže...

Imaš li i na mišu neki gubić ispod? Ak imaš onda stisni prvo gumbić na usb-u pa onda na mišu, da se spoje..

ovo napravi

15 godina
neaktivan

jaooo HVALA TI PUNO...Napravila sam...Ma hjoooj ljubi seka CMOOOOKKKK !!! THX JOS JEDNOM hehehe...eee ja glupacha nikad ne bi to skontala... hehehe

16 godina
neaktivan

he he pala je i pusa na forumu Poljubac zasluženo naravno Smijeh

15 godina
neaktivan
Rizko kaže...

jaooo HVALA TI PUNO...Napravila sam...Ma hjoooj ljubi seka CMOOOOKKKK !!! THX JOS JEDNOM hehehe...eee ja glupacha nikad ne bi to skontala... hehehe

Ovo sa dugmicem ispod misa mi je upalilo...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice