Eehh ovako,danas sam kupila nov bezicni mis "platoon PL-M40" kad sam dosla kuci raspakovala sam i ukljucila USB,automacki mi je comp. registrovao USB,ali kad sam probala sa misem strelica stoji kako stoji,nish se ne mijenje...nezzz sta treba da uradim...! Na USB-eu postoji tipka i kad ju pritisnem pocne da svijetluca,jos da vam napomenem da kada sam stavila baterije u mis i on je poceo da svijetli......ali to nish ne mijenja,molim vas ako itko ima rijesenje nek kaze...pleaseee !!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ew jos malo podataka,koristim laptop i win7...
jesi li probala napraviti restart laptopa, da li onda radi? s obzirom da imaš win 7 ne bi mu trebali nikakvi driveri, probaj ga i uključiti u drugi usb utor..
Imaš li i na mišu neki gubić ispod? Ak imaš onda stisni prvo gumbić na usb-u pa onda na mišu, da se spoje..
ako si dobila kakav cd, to instaliraj... meni se to nekad dešava, samo iskopčam i ponovo ukopčam u komp, i ponovno radi.
Probala sam restartovati,ali nish... :(
Imaš li i na mišu neki gubić ispod? Ak imaš onda stisni prvo gumbić na usb-u pa onda na mišu, da se spoje..
ovo napravi
jaooo HVALA TI PUNO...Napravila sam...Ma hjoooj ljubi seka CMOOOOKKKK !!! THX JOS JEDNOM hehehe...eee ja glupacha nikad ne bi to skontala... hehehe
he he pala je i pusa na forumu zasluženo naravno
jaooo HVALA TI PUNO...Napravila sam...Ma hjoooj ljubi seka CMOOOOKKKK !!! THX JOS JEDNOM hehehe...eee ja glupacha nikad ne bi to skontala... hehehe
Ovo sa dugmicem ispod misa mi je upalilo...