Miš Logitech RX1500

poruka: 13
|
čitano: 4.235
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš Logitech RX1500

Namjeravam kupiti tog miša, pa me zanimaju vaša mišljenja ili iskustva iz prve ruke.

Za 145 kuna mislim da nema nikaj bolje, a ne želim davati 500 kuna za miša Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Miš Logitech RX1500

ja ti mogu reci da je odlican....moj frend ga ima...kad sam ga primio u ruke mislio sam da sanjam Nevinašce....a kad sam ga poceo micati...u raju sam bio...Nevinašce....

budimo realni (Smijeh)mis je sasvim dobar ako ces ga korisiti za igre....a za ove druge programcice neznam....sve u svemu MIS JE SUPER....

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
17 godina
Miš Logitech RX1500

Pazi se s ovim mišem, može ti biti super, ali ćeš se možda i jako razočarati;

naime, miš ti ima srednju tipku na zasebnom gumbiću iznad kotačića (bliže dlanu). Meni osobno je to katastrofa, ali možda je samo stvar navike, odluka je na tebi. Također, negativno je to što za njega nigdje nećeš naći nikakve drivere za podešavanje tipaka (nemaš ga na izbor s Logitechove stranice za download setpoint drivera). S druge strane, možda ti je i bolje bez Setpointa na računalu...

Dobra stvar je što kotačić može raditi u klasčnom i načinu 'bez trenja', dok se prebacivanje između dva načina odvija pritiskom na kotačić. To ti zvuči bolje nego što funkcionira, jer ti prebacivanje između dva načina rada zapravo i ne treba toliko često koliko srednji klik.

Osobno nisam mogao nikako preboliti srednjji klik, pa sam izveo mali trik - odšarafio sam ga i unutra ubacio spajalicu koja fizički aktivira onaj gumbić za srednji klik prije nego što prebaci mod rada miša :D Stvar je funkcionirala nekoliko mjeseci i miš je krepao. Pretpostavljam upravo zbog moje male 'intervencije', ali svejedno, nije mi se baš svidio, pa ga nisam baš niti žalio previše.

Moja preporuka ti je ipak neki drugi miš, imaš u posljednjem Bugu izbor miševa za igrače, nisu puno skuplji, a čini mi se da ih ima solidnih za do 200 kn.

Gledam te!

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Također, negativno je to što za njega nigdje nećeš naći nikakve drivere za podešavanje tipaka (nemaš ga na izbor s Logitechove stranice za download setpoint drivera). S druge strane, možda ti je i bolje bez Setpointa na računalu...

Driveri za rx 1500 se nalaze na ovom linku http://www.logitech.com/index.cfm/428/4431&hub=1&cl=us,en

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan

I meni bi vrlo cudno da nema drivera za neki logitechov mis.

16 godina
neaktivan
Miš Logitech RX1500

probaj navući 200 kn i uzmi si sharkoon fireglidera...za te pare mislim da nema boljeg miša, pogotovo izgledom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini ovaj dodatak za setpoint i moci ces svog misa podesiti do u detalje. Vrlo vrlo korisno.

Inace preporucujem ovaj dodatak za sve miseve i tastature iz logitecha.

http://uberoptions.net/

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 13:45 (logic).
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

ja ti mogu reci da je odlican....moj frend ga ima...kad sam ga primio u ruke mislio sam da sanjam Nevinašce....a kad sam ga poceo micati...u raju sam bio...Nevinašce....

...morate priznati da to kaj si napiso čudno zvuči izvan konteksta Belji se

Mislim da mi srednja tipka iznad kotačića neće biti problem, ako mi se ipak ne svidi (moram pogledat uživo) drugi izbor je Logitech V100 koji ima standardne tipke

16 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Namjeravam kupiti tog miša, pa me zanimaju vaša mišljenja ili iskustva iz prve ruke.

Za 145 kuna mislim da nema nikaj bolje, a ne želim davati 500 kuna za miša Smijeh

mislim da ti je ovaj extra i da nema potrebe da bacas vise para na mis :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
Joka kaže...

Driveri za rx 1500 se nalaze na ovom linku http://www.logitech.com/index.cfm/428/4431&hub=1&cl=us,en

Mislim da je to izašlo nakon što sam ovog svog RX 1500 sredio (vidim da je datum izlaska 2.11.'09.), pa nisam gledao više nakon toga. U svakom slučaju više mi nije potrebno, ali hvala.

logic kaže...

Skini ovaj dodatak za setpoint i moci ces svog misa podesiti do u detalje. Vrlo vrlo korisno.

Inace preporucujem ovaj dodatak za sve miseve i tastature iz logitecha.

Sry, ali ja ne vidim link, pa ako sam nešto propustio... Interesantno mi je jer imam njihov UltraX bežični desktop set.

Gledam te!
17 godina
neaktivan

sorry ;)

Ispravljeno a evo i ovdje

http://uberoptions.net/

17 godina
neaktivan
Miro7 kaže...

Imam ga ja, i bilo je to dobro uloženih 150kn.

Nakon početnog privikavanja s onog default PS2 Logitecha kojeg sam godinama zlorabio, pokazao se kao:

-vrlo precizan

-udobniji od starog (više me ne boli ruka nakon duže upotrebe)

-koristan s aspekta kotačića (hyperscroll je stvar bez koje više ne mogu)

Na srednji klik se treba priviknuti, ali nakon 2 tjedna ćeš već napamet znati gdje kliknuti kad potražiš srednji klik.

Moje područje upotrebe jesu office aplikacije, CAD, internet, PDF, a od igara tu i tamo malo civilizacije 4 :)

Ako te zanima još što, slobodno pitaj.

16 godina
neaktivan
Miš Logitech RX1500

Kupil sam miša, i djeluje dosta kvalitetno, fora je hyper scrolling za dugačke PDF-ove. Pakiranje je OEM, tj. nema fenci kutije i CD-a, ali ipak se dobije miš u manjoj kutiji. Skinuo sam drivere da bi radile tipke ljevo i desno na scrollu, sve u svemu zadovoljan sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice