Miš gamerski do 450 kn zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 4.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

MOLIM VAŠA MIŠLJENJA ZA MIŠ DO 450 KN...

MISLIM DA JE LOGIECH G500 JEDAN OD NAJBOLJIH,PO PERFOMANSAMA I CIJENI.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Miš gamerski do 450 kn

Logitech g500 svakako

15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

trenutno imam mx518,zadovoljan sam,ali mislim sad na g500 i na duže vrijeme s njim.

koliko sam čuo odlićan je.

0 0 hvala 0
16 godina

imam ga već 9 mjeseci, stvarno je super i sve je ok s njim samo što se brzo istroše nožice, ali to je najmanji problem

15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn
ne preporucujem logitech a posebno ne mx518,osobno sam ga koristio i desni ''klik'' je toliko lose napravljen da ako malo proguglas vidjeces da ima milijun topica otvorenih na temu ''problema desnoga klika'' kod istoga.
meni je riknuo nakon cca 7mj. ,ima gumirani kabel koji vjecito negdje zapinje.
momentalno sam uzeo razer deathadder i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan.
moja osobna preporuka ti je posto nemislis pljunuti neke basnoslovne novce na mis (a i netreba) da uzmes nesto do Razera koji iskljucivo radi gaming periferiju! logitech je za mene smece u svakakvom pogledu.
evo za solidnu svotu imas 3500 dpi mis :
http://www.instar-informatika.hr/mis-razer-abyssus-gaming-usb-3500dpi-akcija-raspolozivo-odmah/1102608/razer-gaming/
Moj PC  
0 8 hvala 1
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

kakve nožice??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

onda znaći razer ????

ali koji je najbolji do 450 da je onako malo veći i da su mu malo rašireniji desni i lijevi klik??

meni je mx518 sasvim ok ali mislim prijeć na bolje.

0 0 hvala 0
16 godina
Terminator91 kaže...

kakve nožice??

15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

ma za nožice to nije toliko ni bitno.

ćini mi se da je onda g500 itekako najbolji,meni nešto treba kao g500,da ga ima i oblika i perfomansi.

i kad sjednem za call of duty da sam miran ;)

1 0 hvala 0
16 godina
Terminator91 kaže...

ma za nožice to nije toliko ni bitno.

ćini mi se da je onda g500 itekako najbolji,meni nešto treba kao g500,da ga ima i oblika i perfomansi.

i kad sjednem za call of duty da sam miran ;)

u tom slučaju...uzmi g500

16 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

Logitech nije smeće, on proizvodi isto jako kvalitetnu igraću opremu. Ako ti se miš pokvario nakon 7 mjeseci znači imo si garanciju i dobio si novi, šta se onda žališ....

ja bi mu preporućio ovaj mišklik. Ja ga imam i miš je predobar, u ruci leži perfektno

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sushii kaže...
ne preporucujem logitech a posebno ne mx518,osobno sam ga koristio i desni ''klik'' je toliko lose napravljen da ako malo proguglas vidjeces da ima milijun topica otvorenih na temu ''problema desnoga klika'' kod istoga.
meni je riknuo nakon cca 7mj. ,ima gumirani kabel koji vjecito negdje zapinje.
momentalno sam uzeo razer deathadder i mogu ti reci da sam vise nego zadovoljan.
moja osobna preporuka ti je posto nemislis pljunuti neke basnoslovne novce na mis (a i netreba) da uzmes nesto do Razera koji iskljucivo radi gaming periferiju! logitech je za mene smece u svakakvom pogledu.

Kao prvo ... ako se igdje cuje klik to je onda kod razera .... imao sam i logitech i razer razno razne miseve i znam

Kao drugo ... logitech rastura razera u svakom pogledu usudio bih se reci da je logitech duplo bolji od razera ...

Kao trece .. ne izlizu se nikakve nozice OSIM ako ne igras na stolu ili nekim metalnim podlogama ...

Kao cetvrto .. logitech osim sto je kvalitetan ima i odlican support .. posaljes par mailova .. opla .. dobis novi mis ....

Kao peto ...  razer radi periferiju za curice (o vidi svijetli... wau) a kvaliteta mu je nikakva ... NIKAKVA!!! (pod tim nikakva mislim na laser i na (NE)kvalitetu izrade)

Kao sesto .. mx518 je proglasen najboljim gamerskim misem (dosta je star) ali sada mozes uzeti g5 ili g500 koji su slicni mxu ....

Kao sedmo .. upravo suprotno ... kod razera placas ime RAZER + rasvjetu a kod logitecha placas KVALITETU ...

Kao osmo .. kakve dpi ima veze ako on igra na rezoluciji npr 1680x1050 ... dosta mu je 1800DPI ili 2000DPI ..

Objektivan sam...

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 22:16 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

svakako vam hvala, i na kraju uzimam g500.

jel se može na g500 mijenjat maska??? i da li se dobije koja sa njim??

0 0 hvala 0
16 godina
Terminator91 kaže...

svakako vam hvala, i na kraju uzimam g500.

jel se može na g500 mijenjat maska??? i da li se dobije koja sa njim??

to neznam za mijenjanje maske, a s njim ne dobiješ ništa

@ rebelsy, meni su se izlizale nožice jer imam ExactMat, ali neznam da li se inače tak troše

16 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

Nemože se mjenjat maska to možeš samo na logitechu g9

xf zoja26
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miš gamerski do 450 kn

Ja bi svoj gals dao Deathadderu, ali buduci da kolega vec ima MX518 ja bi mu savjetovao da ga ne mijenja do raspadnog stanja (obino se brzo kvare, meni je jedan otisao u 2 mjeseca, a prijatelju su otisla 2 i treci mu je sad na popravku po tko zna koji put, ali kaze da za sebe nemoze naci bolji mis i ce ga popravljati i 100 puta ako treba)

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

kako god,ćini mi se da je najbolje igrat bez podloge,po mogućnosti na kompjuterskom stolu od drveta.... ;)

ja tako igram ima već godinama i nema nikakvi problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

zaki mene samo zanima što ti radiš sa takvom zvijeri od kompa,to je predobro za igre :)

1 0 hvala 0
16 godina
Terminator91 kaže...

kako god,ćini mi se da je najbolje igrat bez podloge,po mogućnosti na kompjuterskom stolu od drveta.... ;)

kod gaminga ti je podloga jako bitna jer su podloge napravljene upravo za to, gaming...mislim da bi ti miš imao još bolje performanse na dobroj podlozi nego po "golom" stolu

16 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

Ja bi ti preporućio da si ipak kupiš podlogu jer dosta znaći, probaj miš na podlogi pa ćeš vidjet kako glađe klizi

xf zoja26
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

ok riješili smo. zaklućavam temu.

hvala, pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
Terminator91 kaže...

Ne preporučam ti da ga koristiš bez podloge jer će ti se na drvetu nožice brzo istrošiti. Koristio sam MX518 na drvenom stolu 2 mj. i nožice su se počele trošiti. Otkad koristim podlogu, tog problema više nema.

Go ahead. Make my day.
17 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

Ako si zainteresiran za kvalitetan miš, razmisli o dodavanju još koje kune pa ubodi Mambu od forumaša Skank.

Pogledaj R.A.T. 5, Logitech g500 ili Roccat Kone pa čak i Roccat Kova. Sve odlični miševi.

Svaki od ovih navedenih i više će nego zadovoljiti sve tvoje potencijalne potrebe.

Nadalje, MX 518 zaboravi jer ga je pregazilo vrijeme iako je u svoje doba bio odličan miš. Ne najbolji ali svakako best buy u to doba. Ali, doba ledica je završilo i MX 518 gubi bitku kako s vremenom tako i sa ostalim miševima sa novijim tehnologijama.

Kada bi na tvom mjestu birao od ovih što sam napisao, redosljed bi išao nešto ovako:

1 - R.A.T. 5

2 - Roccat Kone

3 - Logitech g500

4 - Roccat Kova

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn
uzmi logitech g 500 i bit ćeš itekako zadovoljan.a za podlogu uzmi steelseries qck za 50 kn, dosta dobra podloga svakako bolja od stola.

Molio bih nekog razer fana da mi kaže koji to miš od razera nudi više od logitecha g500 do 700 kn.Nema ga naravno
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Ako si zainteresiran za kvalitetan miš, razmisli o dodavanju još koje kune pa ubodi Mambu od forumaša Skank.

Pogledaj R.A.T. 5, Logitech g500 ili Roccat Kone pa čak i Roccat Kova. Sve odlični miševi.

Svaki od ovih navedenih i više će nego zadovoljiti sve tvoje potencijalne potrebe.

Nadalje, MX 518 zaboravi jer ga je pregazilo vrijeme iako je u svoje doba bio odličan miš. Ne najbolji ali svakako best buy u to doba. Ali, doba ledica je završilo i MX 518 gubi bitku kako s vremenom tako i sa ostalim miševima sa novijim tehnologijama.

Kada bi na tvom mjestu birao od ovih što sam napisao, redosljed bi išao nešto ovako:

1 - R.A.T. 5

2 - Roccat Kone

3 - Logitech g500

4 - Roccat Kova

Ovaj R.A.T. izgleda ko Optimus Prime... Belji se

Go ahead. Make my day.
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

ok onda, definitivno g500.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@oddball RAT je po mom skromnom mišljenju trenutno ultimativni gaming miš. Sve jedno koju varijantu odaberete u svom je cijenovnom rangu iznad ostalih po gotovo svakoj stavki koju možete zamisliti.

3, 5 ili 7 svejedno, s time da je sedmica trenutno najbolji miš koji je na tržištu.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 22:23 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Terminator91 kaže...

ok onda, definitivno g500.

i ja mislim da ti je g500 najbolji izbor ..

zasto?

navikao si na svoj mx518 ... pa ako ti pase mx518 pase ti i g500 ...

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

svaka vam ćast ljudi,općenito. ne radi teme nego zato jer ste ljudi i za razmijenit mišljenje i davat savjete i sl.

to cijenim.

dobro je to što još čovijek može naići na dobre ljude. ;)

svaka pohvala bugu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš gamerski do 450 kn

moderatoru molim da mi zakljućaš temu,neznam iz kojeg razloga ne mogu.

hvala.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice