Mikrofon steka

poruka: 5
|
čitano: 771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mikrofon steka

Kupio sam mikrofon i slusalice i steka mi na fifi 13 online,zna li netko zasto?hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 0:53 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Mikrofon steka
trolljegeren kaže...

Kupio sam mikrofon i slusalice i steka mi na fifi 13 online,zna li netko zasto?hvala unaprijed

U kom smislu "šteka"? Kad se snimiš recimo pomoću Audacityja, radi li onda dobro?

13 godina
neaktivan

radi tako,ali online kazu da sjecka :/ ne znam zasto

17 godina
moderator
trolljegeren kaže...

radi tako,ali online kazu da sjecka :/ ne znam zasto

OK, onda barem znaš da je s hardverske strane s mikrofonom sve u redu. Sad, ako sjecka... Možda je jednostavno pretih pa se ne aktivira kad bi trebao? Ne igram se pa ne znam kakva je situacija s igrama, odnosno kako to funkcionira. Pogledaj imaš li u postavkama zvučne kartice Microphone Boost ili tako nešto - pokušaj to uključiti/pojačati. Očekivao bih da komunikacija radi na principu da kad ništa ne govoriš, da se zvuk ne prenosi. Dakle, da je aktivan neki gate filtar koji, kad je zvuk iz mikrofona nedovoljno jak, jednostavno ga odreže. Provjeri kakva ti je situacija u igri s postavkama mikforona. Bojim se da ti ne mogu savjetovati ništa drugo, možda se na temu javi netko bolje upućen.

13 godina
neaktivan

kada stavim taj boost bude onda jos gore,a bio sam upalio neke efekte koji su radili ali me se online nije culo,ne znam stvarno..hvala puno na pokusaju da pomognes

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice