Mikrofon na Roccat Kave

poruka: 5
|
čitano: 3.621
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mikrofon na Roccat Kave

Pozdrav, imam headset Roccat Kave i do sad mi je sve super radilo. Jučer mi je nećak došao i derao se na mikrofon i pretpostavljam da ga je zaslinio jer ga je stalno u usta gurao -.- , i sad mikrofon jedva radi, odnosno čuje se koda pričam iz druge sobe. Šta mogu napravit?

gjurki
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mikrofon na Roccat Kave

bump

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mikrofon na Roccat Kave

Mikrofon proradio, malo sam ga ispuhao sa kompresorom i dobro se čuje, nego je sad očito nešto sa kontaktom problem u mikrofonu i čuje se krčkanje svakih 4-5 sekundi, dosta iritirajuće za onoga s kim razgovaram. Mikrofon je odvojiv (slika, slika) pa me zanima dali se to može kako rješit? Dali se moze kupit neki mikrofon sa istim ovim utorom? Replacement bas za ovaj roccat kave nema, ali neki samo sa istim utorom. Ili da ga zavarim ovaj ili nešto, nemam pojma, glupo mi je slušalice od 700 kn bacit bezveze zbog mikrofona.

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mikrofon na Roccat Kave

to je obican cinch, ilitiga RCA konektor http://en.wikipedia.org/wiki/RCA_connector

mozda je spoj oksidirao, pa probaj ga malo ocistit ili posmirglat kontakt....meni je jednom krcao jer je bio samo malo nataknut nije bio gurnut do kraja pa je imao slabi kontakt.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Mikrofon na Roccat Kave

ako ti se bas bude pokvario, pošalji im mail
meni su beplatno poslali mic :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: