Mikrofon problem

poruka: 9
|
čitano: 2.943
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mikrofon problem

Sretan božić ljudovi....

kao sta u naslovu piše mic mi ne radi...

imao sam XP PRO i nekako mi nije radija zvuk.... nista naprid ,nazad ni slušalice ni mikrofon.... računa sam driveri... i nisam obraca pozornost jel nisam radija na tom kompu...

nedavno sam instalirao WIN 7 Ultimate x32 i nakon sta sam instalira sve (i vecina se samo instaliralo) dosao je problem.naime,

nakon instaliranja drivera doslo je do situacije da mi zadnji audio utori ne rade.... sve sta spojim na njih neprima,dok prednji rade...(mikrofon nigdi ne radi)

ja opet reinstalira drivere, pa se situacija opet nije prominila

pa sam trazija po netu ima li sta updatano, i nakon 2 dana nasa nesto i kad sam to pokusa instalirat bloka komp.... kad sam ga restartira(nasilno)nije moglo ni naprid,nazad,media player nije svira nista.... pa sam to sve obrisa i vratija ove prve drivere i proradija zvuk i naprid i nazad... kako?nemam pojma?

sad mi ostaje problem mikrofona....sta da s njim radim?

radi se o Sigma tel-ovim driverima... vidim da nisu bas nesto posebno velikodusni sad sa driverima za sedmicu....

isto tako sam stavio web kameru koja ima integrirani mikrofon i nju komp lipo prpoznaje i mogu pricat priko nje dok nemogu na mikrofon sa slušalica.

osobno mislim da je to zato sta mi je kamera i njen mic na USB-u dok je ovo na normalnom audio utoru...

e sad sta bi ja moga tu napravit... ima li iko ideje ikoje...

na sedmici radim tjedan dana pa nisam upoznat sa svim finesama...

ajde ko go god rjesi problem cestitat cu mu i novu godinu :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mikrofon problem

isti problem s realtekovim shitom win7 32bit, radi samo zvucnik, slusalice i mic ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mikrofon problem

Plač

a sta cuuuuuu?

zvucnici i mic su dobri, komp je dobar, drivera novih nema....pa nisam vise pametan....

dal postoji igdi di se moze jos ista nastimat na sedmici.. neke opcije...mozda je do maticne...ima li ista sta mogu na njoj sredit?

svaka ideja je dobrodosla,pa makar i ona luda....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mikrofon problem

pa pomagajte ljudi bar za bbbbBozic pomoagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mikrofon problem

Jeste li probali uključiti microphone boost u opcijama zvučne?

Sajko
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 20:43 (Psycho_Cro).
16 godina
Mikrofon problem

zvucne???

ja to nemam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mikrofon problem
ivanec kaže...

zvucne???

ja to nemam

Da, zvučne, Control panel, Sound, Recording, Oznacis Microphone, Properties,Levels i tamo imaš microphone boost, probaj staviti na +20 db.

Sajko
16 godina
neaktivan
Mikrofon problem

jesam... bijasam u tim opcijama i izminja sve sta se moze izminjat....rezultat ...pa nikakav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mikrofon problem

ma ne to ne sljaka sigurno.

kad ubacis mic opce ga ne registrira

help

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: