Mehanicka tipkovnica-problem

poruka: 4
|
čitano: 2.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Lijepi pozdrav!

Evo mozda neki od vas se i sjecaju, prije nekoliko dana kupio sam lijepu, divnu, krasnu, novu, meni osobno vrlo skupu mehanicku tipkovnicu Coolermaster Storm Trigger. Tri dana stara, ja sav sretan ko malo dijete i onda sranje. Jel se nije odredjena osoba motala oko stola i prolila malo cole po njoj. Dobra vijest je da se je prolilo zbilja jako malo tekucine. Odmah sam otpojio tipkovnicu, izvadio tipke van i tih doslovno par kapljica koje su bile unutra ocistio. Sve tipke rade, sa tipkovnicom je sve uredu izuzev sto su 3 tipke ljepljive tj. slabije se vracaju u polozaj ostalih (slova m, n, j). Pokusao sam ovako izvana kada se samo odstrane tipke ocistiti koliko sam mogao, ali nije pomoglo. Posto mi je ovo prva mehanicka tipkovnica unutar dobrih petnaestak godina i nisam upoznat kako ovdje postupiti, molim vas za pomoc tko ima znanja i iskustva. Vrlo je frustrirajuce iako sam zahvalan sto nije doslo do potpune katastrofe i sto tipkovnica jos radi. Koliko sam skuzio cijela tipka se moze izvaditi van i ocistiti, no zbilja nemam o tome pa ako bi netko bio toliko ljubazan da mi objasni postupak i kako ih te sa cime ocistiti. Zbilja svima hvala koji se potrude, tipkovnica uz financijsku vrijednost ima i emocionalnu posto je financiranje doslo od strane bolje polovice koja se odrekla podosta radi poklona pa bi ju volio vratiti u normalno stanje.

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Mehanicka tipkovnica-problem

Probaj te tipke koje su "ljepljive" dobro ocistiti vodom sa malo sapuna. Nakon toga osusi tipke i vrati ih nazad. Ako i dalje budu zapinjale onda ces morati vaditi cijeli switch i ocistiti ga

Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 21:18 (TheAtomicMiner).
16 godina
neaktivan
Re: Mehanicka tipkovnica-problem

Ma da probao sam. Malo je manje ljepljivo, ali evo jos uvijek zapinje. Da, toga se i bojim da cu morat vadit cijeli switch, to nisam nikad :D jel to fakat tak lagano ide van kak prikazuju na videima? 

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
12 godina
neaktivan

Trebalo bi ići kao i na videima, ali budi jako pažljiv pri micanju switcheva da ih ne oštetiš

Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice