Lijepi pozdrav!
Evo mozda neki od vas se i sjecaju, prije nekoliko dana kupio sam lijepu, divnu, krasnu, novu, meni osobno vrlo skupu mehanicku tipkovnicu Coolermaster Storm Trigger. Tri dana stara, ja sav sretan ko malo dijete i onda sranje. Jel se nije odredjena osoba motala oko stola i prolila malo cole po njoj. Dobra vijest je da se je prolilo zbilja jako malo tekucine. Odmah sam otpojio tipkovnicu, izvadio tipke van i tih doslovno par kapljica koje su bile unutra ocistio. Sve tipke rade, sa tipkovnicom je sve uredu izuzev sto su 3 tipke ljepljive tj. slabije se vracaju u polozaj ostalih (slova m, n, j). Pokusao sam ovako izvana kada se samo odstrane tipke ocistiti koliko sam mogao, ali nije pomoglo. Posto mi je ovo prva mehanicka tipkovnica unutar dobrih petnaestak godina i nisam upoznat kako ovdje postupiti, molim vas za pomoc tko ima znanja i iskustva. Vrlo je frustrirajuce iako sam zahvalan sto nije doslo do potpune katastrofe i sto tipkovnica jos radi. Koliko sam skuzio cijela tipka se moze izvaditi van i ocistiti, no zbilja nemam o tome pa ako bi netko bio toliko ljubazan da mi objasni postupak i kako ih te sa cime ocistiti. Zbilja svima hvala koji se potrude, tipkovnica uz financijsku vrijednost ima i emocionalnu posto je financiranje doslo od strane bolje polovice koja se odrekla podosta radi poklona pa bi ju volio vratiti u normalno stanje.