Logitech z-5500 veliki problem

poruka: 19
|
čitano: 9.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav

ovako kupio sam navedene zvučnike prije 8 mjeseci, i koristio ih nisam ih opterecivo ono sluso ih na 50-60% max

e sad nedavno sam primjetio da su izgubili snagu i to znatno  , kada pojacam na 60% iz woofera se cuje nekakav zvuk onako koda se muci da nema snage, nakon nekih 10-15 min slušanja pocne smrdit iz pojacala onako na zapaljeno , neznam sta da radim, kupljeni su u zagrebu u iq centru, a ja sam iz osijeka, sto mislite da napravim , mislio sam poslat mail logitechu , al neznam ima li smisla ?

plz help

MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech z-5500 veliki problem
crni_031 kaže...

pozdrav

ovako kupio sam navedene zvučnike prije 8 mjeseci, i koristio ih nisam ih opterecivo ono sluso ih na 50-60% max

e sad nedavno sam primjetio da su izgubili snagu i to znatno  , kada pojacam na 60% iz woofera se cuje nekakav zvuk onako koda se muci da nema snage, nakon nekih 10-15 min slušanja pocne smrdit iz pojacala onako na zapaljeno , neznam sta da radim, kupljeni su u zagrebu u iq centru, a ja sam iz osijeka, sto mislite da napravim , mislio sam poslat mail logitechu , al neznam ima li smisla ?

plz help

Bilo bi najbolje da se javiš IQ firmi, pa nek ti predlože neki servis, mora biti neki servis u Osijeku u koji bi te mogli poslat.

15 godina
neaktivan

poslao sam im mail, vidicu sad sta ce odgovorit,  a stvarno nemam namjeru cekat 2-3 tjedna na popravak zvučnika , a to ce sigurno trajat poduze vrijeme

MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poštovani Mateo,
garancija na Logitech Z5500 iznosi 2 godine.
Najbolje bi bilo da kontaktirate ovlašteni servis na broj telefona
01/2797-730 ili se javite na mail willy.bokunic@microline.hr
Oni će Vas uputiti na riješavanje problema.
Regularna procedura traje maksimalno nekih 10-15 dana (od toga 4 dana
otpada na transport, a 2 dana na neradnu subotu i nedjelju).
Ako možemo još kako pomoći, molimo Vas javite nam.
Srdačno,
Igor

evo ovako su mi napisali iz iq firme
MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I kaj buš sad?
15 godina
neaktivan

poslao sam mail tom microline-u i sad cu najvjerojatnije morat im tamo slat zvučnike .. jooj

MaTeO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedan savjet ali samo ako imas racun i garanciju a,to je da se javis direkt Logitechu na njihovom Consumer supportu i oni ce ti prije pomoć nego ovi nasi zgubidani.

15 godina
protjeran

salji e-mail logitechu.netreba ti racun,samo garancija.ti im trebas poslati zvucnike a ako je neki veci kvar salju ti nove

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 22:21 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

decki problem je rjesen, naravno problem nije bio u zvučnicima nego u zvučnoj, ima ko kakih preporuka za zvučnu karticu, imo sam creative x-fi soundblaster extreme audio, i evo zapalio je

MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crni_031 kaže...

decki problem je rjesen, naravno problem nije bio u zvučnicima nego u zvučnoj, ima ko kakih preporuka za zvučnu karticu, imo sam creative x-fi soundblaster extreme audio, i evo zapalio je

Hehe do koliko novca.

Al probaj po oglasnicima upecat creative audigy 4, 2, 2zs, 2zs platinum bilo što od toga.Nađu se od 200 kn pa nadalje a odlične kartice.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan

zahvaljujem

MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina

uu imas sreće da nisu zvučnici ko će to čekati 2 tjedna

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dakle zvučna je smrdila na zapaljeno? Ili baš pojačalo?

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vido iz zvučnika je smrdilo na zapaljeno, a i izgleda cu se morat razocarat i rec da su ipak zvučnici u kvaru doneo je lega sad bio zvučnu od 700 kn i opet isto , kada se malo pojaca woofer se glasa kao da nema snage , i nakon nekog vremena pocne smrdit iz pojacala

MaTeO
17 godina

Ma da nešto ti pomalo izgara unutra :)

Niš strašno samo ga nemoj ni paliti dok ne središ da ne izgori do kraja pa povuče još nešto. Ako imaš garanciju obavezno nosi na servis, ako oni budu zahebavali piši Logitechu pa vidi kažu li šta pametno.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma kako god dobit ćeš nove z5500 nemaš brige ne prizovdi ih Razer ;)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupila sam 2008 godine zvučnike Logitech Z-5500 i od prodavice ComTrade Shop dobila 24 mjeseca garancije. U prvih par mjeseci je nestalo osvjetljenje na display-u, ali nisam na to tražila servis jer sam na forumima našla da je to veoma čest problem ovih zvučnika, ali da ne šteti radu zvučnika. Bila sam veoma zadovoljna zvukom i nikad nije bio preopterećen, ali je prije par dana u toku rada izgubio zvuk. Osigurač je ispravan, ništa nije zasmrdilo, nije bilo nikakvih dešavanja sa strujom, gromovima itd. U prodavnici su mi rekli da njihov servis ne vrši opravke zvučnika kojima je istekla garancija. Nisu mi preporučili nikakav servis i bili su više nego neljubazni. Obišla sam sve servisere u gradu i niko nije ništa našao što bi znao opraviti. Potpuno sam nemoćna oko svega ovoga. Kontroler se može upaliti, potenciometar pokazuje one kockice jačine zvuka, ali zvuka nema. Ne mogu tek tako odustati jer je to previsoka cijena za rad od 2 godine i 8 mjeseci. Da li imate neku ideju šta provjeriti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Logitech z-5500 veliki problem

www.logitech.com i ides na support i objasni problem. Rijesice ti problem 100%.

:)
15 godina

ja sam imao problem sa mišom mx620 , kontaktirao sam logitech hvatska i stvar su riješili u 7 dana s time da je miš išao u servis u sloveniju.

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice