Logitech Z 5500 problem

poruka: 44
|
čitano: 7.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Logitech Z 5500 problem
Mrgud Veliki kaže...
mb_fak_team kaže...

Pa kaj ti ne citas da su kupljani preko oglasa i da nemam nikakvog racuna???

I kakve to veze ima ? Kao da oni ne znaju jesu kupljeni kod njih ili nisu...

Ako se nadas ovako sto usecariti, moram ti reci da neces uspjeti. Imas ovlastene zastupnike i servisere u HR.

Imas cak i glavni ured. Reci ce ti da njih kontaktiras. Moze se raditi o malom kvaru, moze se raditi o tome da muvas (slika nece pokazati jel' zvuk radi ili ne).

Radi se o komponenti koja kosta daleko vise od obicne periferije. Usput se nadaj da ovo nitko iz logitech hrvatska ne cita, pogotovo dio o krivotvorenju racuna, jer bi nam svima moglo prisjesti.

A ti i dalje udaraj TD do nemila. Bolje da kontaktiras prodavaca da ti posalje racun i garanciju, jer se tako nesto za relativno skupu stvar ne gubi samo tako, a mozes kontaktirati i sami links.

Over and out od mene. Odoh na zasluzeni vikend. Pozz svima koliko vas god ima Smijeh

U potpunosti se slazem s tobom, cemu takvu muljazu radit kad samo mozes zasrat nes.

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

hehe, cek, ja ni ne ocekujem nikakve nove zvucnike-- lol.... gore sam reko da sam im VIDEO POSLAO, a nikakve slike... -- 2. lol.... ja ne znam sta vi citate Viče

a kako ce ovi u linksu znat dal su kupljani kod njih ako nemam racuna?

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zasto nisi trazio RACUN od lika od kojeg si kupio. AKO NEMA RACUN NISI TREBO KUPIT. Tak skupa stvar se ne kupuje bez racuna. Kaj ak nes nevalja ko sad tebi, FAIL!

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

pa kad ga nema....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
racingcam kaže...

Kaj ti mislis da bi ti ovi u Logitechu sam tak poslali zvučnike nove a da neznaju dal imas garanciju jos i bez ikakvog racuna??

Pa nebi reko da su bas tak naivni.  A i zakej ti ovaj od kog si kupio nije dao racun,to mi stvarno nije jasno. Ak su zvucnici stari 1 mjesec trebo si trazit da ti da racun, ja ih ne bi kupio bez racuna.

Meni i mojim prijateljima su uredno slali bez racuna. Misevi, tastaure i daljinske.

17 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

hehe, cek, ja ni ne ocekujem nikakve nove zvucnike-- lol.... gore sam reko da sam im VIDEO POSLAO, a nikakve slike... -- 2. lol.... ja ne znam sta vi citate Viče

a kako ce ovi u linksu znat dal su kupljani kod njih ako nemam racuna?

po serijskom broju? Tom logikom mozes tudje odnijeti na reklamaciju sa svojim racunom. Tako skupe stvari imaju serijske brojeve.

17 godina
Logitech Z 5500 problem

tak sam ja išao reklamirat u links bez računa

sam su tražili kad su kupljeni i ko ih je kupio

al moraš imat neku potvrdu da su baš tamo kupljeni

Pitanje u vezi Cookiea ? JAVI !

4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Pa po serijskom  broju  mogu vidjetida je kod njih kupljen. Ja ne znam kako to kod vas funkcionise jer ja kupujem godinama u jednoj firmi u Banja Luci i tamo imam poseban status al valjda imaju nekakvu evidenciju prodatih artikala. Ako nista drugo radi garancije.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
racingcam kaže...

Kaj ti mislis da bi ti ovi u Logitechu sam tak poslali zvučnike nove a da neznaju dal imas garanciju jos i bez ikakvog racuna??

Pa nebi reko da su bas tak naivni.  A i zakej ti ovaj od kog si kupio nije dao racun,to mi stvarno nije jasno. Ak su zvucnici stari 1 mjesec trebo si trazit da ti da racun, ja ih ne bi kupio bez racuna.

Meni i mojim prijateljima su uredno slali bez racuna. Misevi, tastaure i daljinske.

Ak su  ti slali iz Logitecha vec daj mi onda reci kaj mislis dal bi mi htjeli poslat volan zato kaj mi se nes rasklimalo na njemu. Imam garanciju.

17 godina
neaktivan

A sto ne pitas logitech? Pa nece ti oduzeti i taj sto imas. Naisi sta je problem, snimi video ako mozes i posalji racun i popuni obrazac na njihovom webu. Sta te kosta.

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

Jel bi bilo bolje to slat logitechu ili da odem u ducan di sam ga kupio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ces prije nesto postici sa logijem. Oni zazmire na to da to bas i ne spada u garanciju a na zadovoljstvo kupca dok trgovac nema taj luksuz.

16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

Onda saljem Logiju mail pa cemo vidit kaj ce bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech Z 5500 problem

uh.... znam da je prosla podosta vremena, no slucajno sam naletio ponovo na ovu temu pa da kazem kako je sve zavrsilo.

Poslao sam im sve podatke, slike, video, nakon 2 dana sam dobio mail da mi stizu novi na kucnu adresu.

nije potrajalo 1tj i evo ih, sve mi logitech platio, od carine do postarine... nista nisam morao placat...

sad vec 5mj rade ko urica :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice