Logitech RTL Cordless MX Revolution Laser

poruka: 7
|
čitano: 3.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trazim neki gamerski mis koji je ugodan za ruku i isto tako ima dobre performanse. Najvise sam se zainteresirao za ovaj logitechov mis. Cijena prilikom kupnje nije problem. Kakve sve prednosti i mane ima ovaj mis? buducu da ja iz brojki nemogu sam zakljucit...

Tu bi trebo neš napisat???
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 18:57 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Logitech RTL Cordless MX Revolution Laser

miš stoji u ruci extra,baterija traje kojih 4-8 dana ovisi koliko ga koristiš,vrlo je precizan i brz,meni još ni jednom nije ostao bez signala,bilo bi dobro da kupiš neku podlogu (bilo koju),kratko se puni,kotačić može biti u onom "superbrzom" načinu i običnom kojeg namjestiš tako da ga upreš prema dolje,sada je imam onaj MX5500 a softver koji dobiješ u paketu je toliko složen da ga ne bi ni Dexter iz crtića skužio,pa triba skinit najnovije drivere sa Logitech-ove stranice i namjestit po volji,nadam se da sam pomogao

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
neaktivan

a da ipak pricekam mambu? Jel to mozda pametnije?

Tu bi trebo neš napisat???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

a da ipak pricekam mambu? Jel to mozda pametnije?

mamba je pravi gamerski miš,ima 5600 dpi,50g akceleraciju,1 ms reakciju...ovisi koji je tebi bolji i jesi li gamer,mislim da logitech bolje stoji u ruci,a mamba je igrači stroj,ako igraš mamba,a ako si tek povremeni gamer onda logitech
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina

Vjeruj mi koliko sam koristio death addera(kod prijatelja, isti dizajn ko mamba) i koliko sam u vemilu isprobo revolutiona death adder bolje rezi u ruci.

Imam G9 i namjeravam ga zamjenit za mambu kada izade.

btw nemoj uzimat revolutiona nije dobar za igre, bolje uzmi G5 ili G9 ili nesto sto ti dobro lezi u ruci.

Ako se ne igras onda mozes uzet revolutiona. Tockic je ok. Moro ga jednom reklamirat (govorim o g9 ali imaju isti) ali to je vise zato sto sam se igro s njim (citaj izivljavo na njemu) nego zato sto je lose napravljen.

16 godina
neaktivan

revolution stoji bolje od ijednog miša u ruci,a za igre nije ni približno loš kao što vi govorite,ali u igrama protiv mambe gubi naveliko

17 godina
protjeran

Izvrsno leži u ruci i kompaktnog je dizajna, ali gubi borbu protiv konkurenata u igrama jer je laserski, pa ti ocijeni za što ti treba.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice