Logitech MX3200

poruka: 14
|
čitano: 1.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Logitech MX3200

Evo ovako imam priliku navedeni komplet kupiti za 250kn iz Vukovara(na njuškalu našao) zanima me koliko DPIa može miš imati? i koliko je dobra? dojmove neke nabacite.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Logitech MX3200

PM-aj kolegu, ima navedenu tipkovnicu koja će uskoro meni u ZD, nema miš.

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Logitech MX3200
MARKOZD15 kaže...

PM-aj kolegu, ima navedenu tipkovnicu koja će uskoro meni u ZD, nema miš.

Mene najviše zanima taj miš.

14 godina
neaktivan

Imao sam prije 2.5 godine MX3200 tipk i mis, i bio sam prezadovoljan s tipkovnicom.

Tipkovnica je ugodna za pisanje tekstova, ali nije dobra za igranje obzirom da tipke nekako cudno "zapinju" - problem se javlja i na 1. MX3200, MX5500 i na drugoj MX3200.

Ali za pisanje postova po forimima itd, je prilicno ugodna, barem meni. Bolja je od G110 koju sam imao prilike isprobati - manji je hod tipki i brze se pise.

Za mis se ne sjecam, davno je to bilo, nije nista posebno. MX600 mis (koji dolazi u MX3200 Laser kompletu) ima 800 DPI. Nedugo nakon toga sam kupio MX518 koji bi je bolji.

Na misu se lako izlize guma sto me iritiralo, nekad se primjeti mali lag kod pomicanja misa. Nedavno sam kupio MX3200 (samo tipkovnicu) na ovom forumu, jer mi mis nije nista posebno.

Baterija na MX5500 traje vec vise od godinu dana, a pise da tipkovnica trosi 150mA, dok MX3200 samo 20mA - tako da bi trebao biti miran sto se baterija tice.

Na brzinu napisano, ako te stogod definirano zanima, slobodno pitaj!

www.dreamteh.com
14 godina
neaktivan
DreamTeh kaže...

Imao sam prije 2.5 godine MX3200 tipk i mis, i bio sam prezadovoljan s tipkovnicom.

Tipkovnica je ugodna za pisanje tekstova, ali nije dobra za igranje obzirom da tipke nekako cudno "zapinju" - problem se javlja i na 1. MX3200, MX5500 i na drugoj MX3200.

Ali za pisanje postova po forimima itd, je prilicno ugodna, barem meni. Bolja je od G110 koju sam imao prilike isprobati - manji je hod tipki i brze se pise.

Za mis se ne sjecam, davno je to bilo, nije nista posebno. MX600 mis (koji dolazi u MX3200 Laser kompletu) ima 800 DPI. Nedugo nakon toga sam kupio MX518 koji bi je bolji.

Na misu se lako izlize guma sto me iritiralo, nekad se primjeti mali lag kod pomicanja misa. Nedavno sam kupio MX3200 (samo tipkovnicu) na ovom forumu, jer mi mis nije nista posebno.

Baterija na MX5500 traje vec vise od godinu dana, a pise da tipkovnica trosi 150mA, dok MX3200 samo 20mA - tako da bi trebao biti miran sto se baterija tice.

Na brzinu napisano, ako te stogod definirano zanima, slobodno pitaj!

MX700

14 godina
neaktivan
blackjobmamba kaže...
 MX700

Nebih se bas slozio sa tobom - MX3200 Laser dolazi sa MX600 misem. Obje tipkovnice koje sam imao su imale taj mis, a sad da li je postojala i MX700 verzija... Cisto sumnjam.

www.dreamteh.com
14 godina
neaktivan
DreamTeh kaže...
blackjobmamba kaže...
 MX700

Nebih se bas slozio sa tobom - MX3200 Laser dolazi sa MX600 misem. Obje tipkovnice koje sam imao su imale taj mis, a sad da li je postojala i MX700 verzija... Cisto sumnjam.

Čitao sam nabrzinu samo (kad je kolega tek postavio temu) po stranim forumima i većina piše da je MX700, ali vjerojatno si u pravu.

14 godina
Logitech MX3200

Tipkovnica i miš bi mi služili najviše za gaming,trenutno imam Logitech Media 600+Genius G500 Laser Gaming Mouse,i vidio sam povoljno taj komplet,ali sam uz to i vidio logitech g9x za 250kn iz osijeka čovjek,pa me zanima da ostavim moju tipkovnicu sadašnju i uzmem miš taj g9x?

ili da uzmem taj komplet,ili neki drugi miš?

na raspolaganju imam 250kn.

edit

sadašnji miš max 2000dpi ide,a to mi se čini malo na 2048x1500 rezoluciji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:28 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Tipkovnica i miš bi mi služili najviše za gaming,trenutno imam Logitech Media 600+Genius G500 Laser Gaming Mouse,i vidio sam povoljno taj komplet,ali sam uz to i vidio logitech g9x za 250kn iz osijeka čovjek,pa me zanima da ostavim moju tipkovnicu sadašnju i uzmem miš taj g9x?

To što imaš, ako je u funkciji, je čist ok. Nemoj s konja na magarca.

14 godina
blackjobmamba kaže...
kruskar kaže...

To što imaš, ako je u funkciji, je čist ok. Nemoj s konja na magarca.

Ček tebi je genius konj a logitech magarac?

Miš mi se nesviđa sav je neki čudan,a tipkovnicu sam isto mislio promjenit,reko da uzmem komplet bežično.

14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Miš mi se nesviđa sav je neki čudan,a tipkovnicu sam isto mislio promjenit,reko da uzmem komplet bežično.

Mislio sam na tipkovnicu, ona je čisto ok, a miš ako ti je čudan što si ga kupio? Onda uzmi taj G9x, ali prvo isprobaj kod lika tog.

A ovo 2000, 3000, 202000 DPIa - znaš šta to uopće znači?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 23:32 (blackjobmamba).
14 godina
blackjobmamba kaže...
kruskar kaže...

Mislio sam na tipkovnicu, ona je čisto ok, a miš ako ti je čudan što si ga kupio? Onda uzmi taj G9x, ali prvo isprobaj kod lika tog.

Bio je dobar,no garancija mu je istekla,gumica na scroolu mi se potrgala,doljni djelovi su loši(što idu po stolu) naravno da bih ga isprobao.

14 godina
neaktivan

MX3200 tipkovnica je dobra, ali za pisanje. Za gaming - ne.

Miš je bežični i ima malih lagova, tako da ti ni to ne preporucam za gaming.

Mislim, to je Logitech i taj set je kostao 100€, kvalitetean je (uz nedostatak izlizavanja gume na misu) ali nije namijenjen za gaming.

www.dreamteh.com
14 godina
blackjobmamba kaže...
kruskar kaže...

A ovo 2000, 3000, 202000 DPIa - znaš šta to uopće znači?

DPI je Točke po inću,kad igram bfbc2 moram miš dizat da ga vratim nazad da bi se okrenio mi cjeli čovjek,i zbog toga mi treba brži miš da ja kad ga iz zgloba krenem okretat on da se okrene.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice