pozdrav svima !
imam problema sa ovim komponentama tj. sa misem. Kako naslov kaze logitechov miš model M510 mi stalno šteka tj. nekako zatrzava pa se to ocituje na displayu tako da kad ja povucem s lijeva na desno strelica ide ali onako kao da zatrzava i ide sa kasnjenjem. Tipkovnica radi odlično. Prvo sam mislio da je problem sto sam i tipkovnicu i misa spojio tj. povezao sa kompom opcijom unifying preko jednog uredjaja koji prima njihove signala.Kad sam ih povezao svaki sa svojim uredjajem isto to se desavalo tj. desdava. Pregledom baterije preko onog logitech suita kaze da je
odlicna pa sam to odbacio kao mozebitni problem. Isto tako kao problem odbacujem i udaljenost tipkovnice i miša od samog kompa tj. prijemnika jer su udaljeni medjusobno nekih 50-70cm. Znaci komp dolje pod stolom i iznad njega mis i tipkovnica. Dijeli ih samo dvije daske od stola i ladice ukupne debljine (2cm+2cm).
Ima li tko od vas mozda ideju u cemu bi mogao biti problem ?
Sve ovo radi na win7 64bit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imao sam točno tu kombinaciju miša i tipkovnice i radilo mi je sve bez problema i isto sam koristio jedan unifying reciever. Prvo probaj ispuhati laser, možda je mrvica ili nešto takvo zapelo, nikad ne znaš... Onda probaj za svaki slučaj s drugom baterijom. Kakvu podlogu imaš, i to bi moglo igrati ulogu. Ako će nakon što to sve isprobaš još trzati, ako je pod garancijom nosi ga na servis.