Logitech miš - scroll kotačić

poruka: 4
|
čitano: 1.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znam da su šanse jako male, al evo ne znam di bi pita, pa evo... :) naime, imam logitech mx revolution i oštećen mi je kotač za scroll. Pošto sam miš skupo platija zanima me ima li možda iko sa nekog starog logitechovog miša ovakav kotačić za prodat? Bija bi mu jaaako zahvalan :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:47 (IvoP123).

0 0 hvala 0
15 godina

Posalji mail Logitech Supportu , mozda ti oni mogu nesto sredit !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Logitech miš - scroll kotačić
Haf932 kaže...

Upravo to. Baš mi dolazi G9x kao zamjena za G9 koji je nakon dvije i pol godina počeo povremeno dvoklikat... Tražili su me product ID te da im skeniram račun i poslikam miš...zatim sam ga poslao u njihovu filijalu u ZG. Čim su ga primili, poslali mi novoga. Očekujem ga idući tjedan. Support im je stvarno kraljevski.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
neaktivan
Re: Logitech miš - scroll kotačić
Mr. Fugitive kaže...
Haf932 kaže...

Upravo to. Baš mi dolazi G9x kao zamjena za G9 koji je nakon dvije i pol godina počeo povremeno dvoklikat... Tražili su me product ID te da im skeniram račun i poslikam miš...zatim sam ga poslao u njihovu filijalu u ZG. Čim su ga primili, poslali mi novoga. Očekujem ga idući tjedan. Support im je stvarno kraljevski.

Bilo bi lipo to, al nažalost ja san kupija miš na ebayu korišten tako da neman račun. Posla san im ja mail da bi kupija taj kotačić al nekako sumnjan da će mi to uspit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice