Logitech mis racun help

poruka: 17
|
čitano: 2.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech mis racun help

Lijep pozdrav.

Situacija je sljedeca: imam mis Logitech MX Revolution. Na njemu mi se nedavno pokvario scroll kotacic ali, na zalost kod selidbe sam izgubila racun i na servisu mi ne zele priznati garanciju. Prijatelji su mi savjetovali da nekako nabavim racun. Moze li mi netko poslati taj racun pa da mi oni srede misa jer nije upotrebljiv bez kotacica.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Logitech mis racun help

Otidji na logitechove stranice i napisi mail njihovom supportu i reci to sto si sad rekla. Trazices ti podatek sa misa kao sto su S/N, P/N i sl i slike misa i dobices novi. Ja dobio preije 20 dana isto MX revolution.

17 godina
Tako je samo kontaktiraj Logitech support i poslat ce ti novog misa.
http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
17 godina
neaktivan

I kaze da je firma gdje je kupila misa propala i ne postoji vise.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 10:51 (logic).
17 godina
neaktivan

I kaži da imaš i par G9 na kojima je otišao grip, kao i 3 G9x na kojima desna tipka malo zahebava.  Osmijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan

Sto nece proci jer ti traze serijski broj, broj modela, i product broj sto ne mozes iamti ako nemas te miseve ;)

Ja sam do sada dobio sve sto sam reklamirao a to je 3 misa, jedan daljinski i jednu tastaturu. A ako mislis da se zezamo tvoj problem ;)

17 godina
logic kaže...

Sto nece proci jer ti traze serijski broj, broj modela, i product broj sto ne mozes iamti ako nemas te miseve ;)

Ja sam do sada dobio sve sto sam reklamirao a to je 3 misa, jedan daljinski i jednu tastaturu. A ako mislis da se zezamo tvoj problem ;)

O.O

I onda je Logitech kvalitetan? xD

Tebi je otislo skoro sve sta od periferije otic moze. :P

- Psiho246
17 godina
neaktivan
paintb0x kaže...

I kaži da imaš i par G9 na kojima je otišao grip, kao i 3 G9x na kojima desna tipka malo zahebava.  Osmijeh

Zbog takvih muljaža, koji ih je u zadnje vrijeme bilo previše iz Hrvatske, Logitech je od prije nekoliko dana malo promijenio politiku prema Hrvatskoj. Ljudi su počeli dobivati ovakve odgovore od Logitecha: "I would like to inform you that we are unable to issue replacements for our customers in Croatia due to some unavoidable circumstances..."

17 godina
neaktivan

Gdje sam ja napisao da mi je ista otislo ;)

17 godina
neaktivan
klimama kaže...
paintb0x kaže...

Zbog takvih muljaža, koji ih je u zadnje vrijeme bilo previše iz Hrvatske, Logitech je od prije nekoliko dana malo promijenio politiku prema Hrvatskoj. Ljudi su počeli dobivati ovakve odgovore od Logitecha: "I would like to inform you that we are unable to issue replacements for our customers in Croatia due to some unavoidable circumstances..."

Šalio sam se na račun ovih koji su izreklamirali ispravnu opremu i time doveli do toga da ljudi sa stvarnim problemima na periferiji ne mogu reklamirati proizvode. Ako te zanima, ovdje možeš vidjeti dosta krivacaOsmijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
logic kaže...

Gdje sam ja napisao da mi je ista otislo ;)

Ahahahah!

Care!

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Nista ti ne brini. Ostavio sam ja njima cetvorocifreni iznos u eurima do sada ;)

15 godina
neaktivan
Logitech mis racun help

ljudi, poz.

Evo, poslala sam e-mail logitechu i sada me traze sliku misa i "proof of purchase". Koliko ja kuzim engleski, to je dokaz kupnje odnosno, kopija racuna.

Moze li mi netko skenirati racun od misa. Pls.

OsmijehOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Reci da si izgubila u seljenju a da je firma propala. Ili da si dobila na poklon i da nemas racun. Trazi ce ti slike misa umjesto toga. Meni je tak bilo ;)

16 godina
protjeran
logic kaže...

Reci da si izgubila u seljenju a da je firma propala. Ili da si dobila na poklon i da nemas racun. Trazi ce ti slike misa umjesto toga. Meni je tak bilo ;)

uopce nezvucis sumnjivo.. Šutim

15 godina
neaktivan
Logitech mis racun help

heh. pa zato i velim da mi treba racun...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

JA to rekoa i nije mi trebao. I zasto bi zvucao sumnivo ako je mis recimo star 3 godine. Trgovac daje 1 ili 2 godine  garancije i poslije toga inema svrhe cuvati racun. Logi daje 5 godina. Uglavnom meni je to proslo. 2 puta.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice