Logitech K120

poruka: 5
|
čitano: 1.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Logitech K120

Zanima me valjal ova tipkovnica.

Kakva je za tipkati, i jel kakve kvalitete.

Unaprijed hvala.

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboards/6692Pošalji

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 19:28 (micr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Logitech K120

Bolje uzmi Logitech DeLuxe 250 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Logitech K120
Ma imao sam ja Internet 350 al je polio kafom i ne radi vise....
Pokusao ocistiti, osusiti al nista, sta bilo pritisnem, samo otvara search isto kao da je poludjela.
deluxe 250 mi se ne sviđa jer je nekako predebela, a ova K120 "elegantna" u isto vrijeme tanka i debela tj. komforna barem mi se tako cini.
A i misli da je K120 novija, barem po izdavanju setpointa sam to zakljucio... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 19:48 (micr0).
15 godina
Logitech K120

Imam Deluxe 250(staru, bijelu ali dizajn je isti) i K120. K120 je ugodnija za tipkanje puno. Nije previše tanka kao tipkovnice na laptopu, a u isto vrijeme nije ni debela. Zlatna sredina, a za tipkanje je milina. Prsti lete preko nje, dok se na Deluxe 250 saplićem.

Jedino bi ti preporučio k200 da uzmeš, ista je ali ima multimedijalne tipke koju mogu poslužit.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: Logitech K120
Vapor kaže...

Imam Deluxe 250(staru, bijelu ali dizajn je isti) i K120. K120 je ugodnija za tipkanje puno. Nije previše tanka kao tipkovnice na laptopu, a u isto vrijeme nije ni debela. Zlatna sredina, a za tipkanje je milina. Prsti lete preko nje, dok se na Deluxe 250 saplićem.

Jedino bi ti preporučio k200 da uzmeš, ista je ali ima multimedijalne tipke koju mogu poslužit.

Kupio sam K120 ne kajem se trunke prejaka tipkovnica, bas ugodna za tipkanje, ma pusti K120 skuplja skoro 40Kn (Ja sam iz BiH)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice