Logitech g9x vs Razer Imperator

poruka: 38
|
čitano: 8.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ovako imam u planu kupiti jedan od ta dva misa pa me zanima koji bi od njih bio bolji izbor ! Znam da moram prvo vidjet po ruci koji mi bolje odgovara ... Zanimam me kvaliteta i sve ostalo , oni gripovi na g9x jel se trose itd ...

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech g9x vs Razer Imperator
glazZ kaže...

Ovako imam u planu kupiti jedan od ta dva misa pa me zanima koji bi od njih bio bolji izbor ! Znam da moram prvo vidjet po ruci koji mi bolje odgovara ... Zanimam me kvaliteta i sve ostalo , oni gripovi na g9x jel se trose itd ...

Hvala

Da se mene pita ja bi prije uzeo g9x.. Puno je estetski bolji, gripovi su genijalno napravljeni, tipke su pravilno pozicionirane..

U vezi gripova.. Svaki put kada zavrsis sa gamingom operes grip i nemas problema.. Trajat ce dugo..

Zeppe :D
16 godina
protjeran

Ovisi o igrama koje ćeš najviše igrati.Za FPS G9x je sjajan,za MMORPG ne toliko,jer ergonomija miša nije pogođena za dugotrajno 'čvrsto' držanje,dolazi do grčenja dlana.G9x nije namjenjen držanju cijelim dlanom,dok primjerice Mx518 je,jednostavno takva i namjena dizajna.Kažem - za FPS miš je ubojito precizan,posebice zbog mogućnosti adaptiranja težine.

Po pitanju kvalitete G9x je besprijekoran,i cool looking miš.Koristim miša već cca 3 mjeseca i nema nikakvih znakova trošenja dvaju kučišta,pitao si za to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da za to sam pitao , meni najvise treba za CoD4 i L4D2 i BFBD2 i tako nesto , kako se ti gripovi ponasaju nakon jedno godine dana jel zna tko ? jel se "ocufaju" ili ostanu isti ?Imao sam G5 i sad neznam kako bi se navikao na G9x ipak je on drukciji :S !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
glazZ kaže...

Da za to sam pitao , meni najvise treba za CoD4 i L4D2 i BFBD2 i tako nesto , kako se ti gripovi ponasaju nakon jedno godine dana jel zna tko ? jel se "ocufaju" ili ostanu isti ?Imao sam G5 i sad neznam kako bi se navikao na G9x ipak je on drukciji :S !

G5 dijeli dizajn s Mx518,stoga će ti prijelaz biti jednako 'šokantan' kao i meni.Kod FPS-ova ćeš osjetiti samo beneficije ovog 'grab' dizajna miša.Za gripove miša ne vjerujem da će se tako lako ofucati,trenutno ne vidim ni najmanjeg znaka tome.

16 godina
neaktivan

Ja bi isao na Imperatora zato jer je veci, ljepsi, meni bolje pase u ruku nego g9.

Logitechovi misevi mi se jednostavno ne svidaju i ne pasu u ruku.

pogledaj R.A.T 5 ili 7.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel ima gdje za kupit R.A.T ?????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
glazZ kaže...

Jel ima gdje za kupit R.A.T ?????????

ima u Algoritmu.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina

ako si imao G5 predi na G500, bolji laser, vise DPI, hyperscrool, odlican grip...

a i mislim da bi se lako navikao posto su skoro istog dizajna :)

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ja bi isao na Imperatora zato jer je veci, ljepsi, meni bolje pase u ruku nego g9.

pogledaj R.A.T 5 ili 7.

Nije veći to je premalen miš gleda san ga par puta i stvarno je sičušan.

Najbolje bi bilo da uzmeš Logitech g500.Odličan senzor, kvaliteta, funkcionalnost.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
luka_cro kaže...

pogledaj R.A.T 5 ili 7.

Najbolje bi bilo da uzmeš Logitech g500.Odličan senzor, kvaliteta, funkcionalnost.

ko je premali?imperator?

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
explorer 4 kaže...
luka_cro kaže...

pogledaj R.A.T 5 ili 7.

ko je premali?imperator?

Da. Meni se isto ucinio manjim uzivo.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina

Imperator nije mali,ali nije ni za veliku šapu.Za FPS je savršen,precizan i ne umara ruke,svakako preporuka....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam nekako meni je on premali.

Probao sam ga u linksu i tehno maxu i nekako mi je premalen.

0 0 hvala 0
14 godina

G500 mi ima nekako cudne ove bocne tipke , mislim da bi ih sve postiskao kad bi nesto morao brzo stisnut!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Razerovi misevi spram Logitechovih, a pogotovo G9, su kao igracke. Kao gumeni i pravi pistolj.

Ako ti G9 pase u ruku, ne razmisljaj puno, kupi. Gripovi i sve je odlicno, ja ga imam otkada je izasao, mislim da je skoro 3 godine, i nikada im nista nije bilo..kao ni nicem drugom na misu.

4 4 hvala 0
15 godina
glazZ kaže...

G500 mi ima nekako cudne ove bocne tipke , mislim da bi ih sve postiskao kad bi nesto morao brzo stisnut!

to sam i ja mislio, ali na srecu prevario sam se :)

Respect the Raise...!
15 godina
glazZ kaže...

to sam i ja mislio, ali na srecu prevario sam se :)

Respect the Raise...!
15 godina
Dragon23288 kaže...

Razerovi misevi spram Logitechovih, a pogotovo G9, su kao igracke. Kao gumeni i pravi pistolj.

Ako ti G9 pase u ruku, ne razmisljaj puno, kupi. Gripovi i sve je odlicno, ja ga imam otkada je izasao, mislim da je skoro 3 godine, i nikada im nista nije bilo..kao ni nicem drugom na misu.

Nikako nisi u pravu,osobito ako ne koristiš Razera...

15 godina
neaktivan

Ovdje je djelomično u pravu jer je g9 vrhunski izrađen miš usudio bih se reci najkvalitetnije uopće.Npr. Deathadder pokraj njega stvarno djeluje kao neki jeftinjak što se tiče izrade jer je ta plastika koju Razer stavlja krhka naspram one na Logitechu.

1 0 hvala 0
15 godina

Nemam ništa protiv G9,dapače,ali za mene je prekratak i pretvrd je scroll..Općenito je o tome teško raspravljati jer niko nema istu ruku ,a ni zahtjeve...

Probao sam dosta štakora,ali mi G9/x pa čak ni G500 ne odgovaraju...

Imperator mi je bio skoro pa savršen,ali svejedno sam prešao na  R.A.T. 7....{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Govorim o tome kako je G9 tehnicki najbolji mis na trzistu. Daleko. Ako postoji bolji pa javite, ali prvo pogledajte i popipajte G9.

Moze nekome odgovarati u ruku ili ne, sto je logicno, dapace vecini ljudi za koje ja znam da su ga probali ne odgovara jer zahtjeva kratke prste i sirok dlan, sto nema svatko.

Koristio sam nekoliko Razera, i tvrdim da je djecja igracka, usminkani komad plastike naspram G9. Ako ti i ne pase G9 pogledaj MX518, stariji mis ali i danas bez premca..

1 1 hvala 0
15 godina
Dragon23288 kaže...

Govorim o tome kako je G9 tehnicki najbolji mis na trzistu. Daleko. Ako postoji bolji pa javite, ali prvo pogledajte i popipajte G9.

Moze nekome odgovarati u ruku ili ne, sto je logicno, dapace vecini ljudi za koje ja znam da su ga probali ne odgovara jer zahtjeva kratke prste i sirok dlan, sto nema svatko.

Koristio sam nekoliko Razera, i tvrdim da je djecja igracka, usminkani komad plastike naspram G9. Ako ti i ne pase G9 pogledaj MX518, stariji mis ali i danas bez premca..

Neutemeljene tvrdnje.Probaj Nagu,Imperatora ili novi Abyssus...

Ne branim nikoga,ali ne možeš tvrditi  na osnovu toga što si isprobao dva,tri miša od Razera da su svi igračke i sranja,jer to nije točno.....

G9 sam isprobao i po meni sigurno nije najbolji miš,a i ako griješim ipak je to samo jedno mišljenje.

Razer je ravnopravan Logitechu u svakom pogledu,a to što tebi ne odgovara nije mjerilo kvalitete.....

17 godina
neaktivan
vepar kaže...

Razer je ravnopravan Logitechu u svakom pogledu,a to što tebi ne odgovara nije mjerilo kvalitete.....

Ne, nije.

Novi modeli na trzistu obicno imaju bug u softwareu pa je potrebno cekati update drivera ili firmwarea (primjer je recimo Mamba),

losija kvaliteta izrade (ne kazem da je smece ali u usporedbi sa Logitechom.....),

daleko losiji support (primjer su ti reklamacije).

Razer ne radi lose miseve, ali svakome objektivnome je jasno da su preskupi za ono sta nude.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan

ja imam g9x vec 1 god i mislim da mis nema mane osim sto je scrool malo tvrdi kao tipka ali to je manje bitno jer se rijetko koristi

ali između ta tva ja nebi uzeo nijedan nego logitech g700 ja namjeravam prodat svoj g9x i uzet g700

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja imam g9x odkad je izisao i stvarno je odlican nemam zamjerki

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
vepar kaže...

Ne, nije.

Novi modeli na trzistu obicno imaju bug u softwareu pa je potrebno cekati update drivera ili firmwarea (primjer je recimo Mamba),

losija kvaliteta izrade (ne kazem da je smece ali u usporedbi sa Logitechom.....),

daleko losiji support (primjer su ti reklamacije).

Razer ne radi lose miseve, ali svakome objektivnome je jasno da su preskupi za ono sta nude.

Imam Nagu i od prvog dana radi perfektno, imao sam Lachesis(poznat po greški sa firmware-om) al isto radio bez greške od prvog do zadnjeg dana bez ikakvog updatea.

Nažalost nikad nisam prakticirao bacanje miševa o zid pa ti nebi znao reč jel čvršći il nije, al eto ni jedan od ta dva Razera se nije raspao niti izlizao.

I'll be back
15 godina

Ja isto nemam naviku lupati miš o zid,a Imperatora sam imao skoro 11 mjeseci i nigdje nije izlizan,oštećen ili klimav...

Jedini Logi koji bi mi možda odgovarao je možda G700,ali to je ipak miš za MMO naslove...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 11:06 (vepar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Daleko od toga da je Razer los, ali u usporedbi sa Logitechovim modelima mi je jednostavno kao igracka.

Ne pricamo sada kako kome odgovara u ruku, nego o tehnickoj izvedbi, koja je kod Logitecha, sa G9, dovedena na najvisu razinu dosada za jednoga misa.

Mozes to i sam priznati, ili ne moras, kako zelis.

A sam rad misa, softver koji radi bez greske, materijal od kojih je mis izradjen, itd, necu ni spominjati.

A support? Posalo sam mail Logitechu kako zelim novu masku jer sam staru smrdao, neka posalju pa cu platiti. Poslali su mi novi Logitech G9x, i nisam morao NISTA platiti. A to je bilo kad g9x nije ni dosao kod nas..

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vepar kaže...

Imperator nije mali,ali nije ni za veliku šapu.Za FPS je savršen,precizan i ne umara ruke,svakako preporuka....

Isto sam se dvoumio između ta dva miša, pa je ipak pao imperator. Prvo sam mislio dok sam ga već kupio da nisam uzeo miš s kojim bi se mogao hvalit zbog dizajna ( inače razer je poznat po tome ), ali kad sam ga uštekao, instalirao sve potrebne drivere i isprobao u FPS igri mogu reć da sam jako zadovoljan.

Al' inače ako si imao prije miš neki od logitecha, preporučio bih ti g9x, tj zavisi kakva ti je šapa, {#} jer meni nije toliko velika. Malo šira je, ali taman mi leži na imperatoru.

Koji god miš odabereš nisi pogrešio, to je sigurno. Sve je stvar navike i kako ti leži...

Dompa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice