Pozz
Problem je ovakav: miš se ugasi na nekoliko sec (ugase se lampice i čuje se zvuk kao da je izštekan usb port) i natrag se upali
to se uglavnom događa kad igram igre, svakih 5-10 min
Miš imam već skoro 2 god. i do sad se to nije događalo
Na kompu je win7
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kabel ti polako odlazi u vječna lovišta, rješenje ti je ili kupit novi miš ili prebrikat kabel na djelu koji ti je ošo najvjerojatnije na kontaktu miša ili usb utora.
Moguce da ti se gubi kontakt u kablu ili ga probaj ustekat u drugi USB !
Provjeri napon u konektorima usb-a i rastvori miš te vidi je li onaj bijeli konektor na svom mjestu
Provjeri napon u konektorima usb-a i rastvori miš te vidi je li onaj bijeli konektor na svom mjestu
Nemoj nista rastvarat mis ak ti je jos pod garancijom ! Ak nista ne uspijes rijesit , posalji mail njihovom Supportu !
Nemoj nista rastvarat mis ak ti je jos pod garancijom ! Ak nista ne uspijes rijesit , posalji mail njihovom Supportu !
Mislim da je logitechovim miševima garancija godinu ili čak manje,a tipkalicama 2g
Mislim da je logitechovim miševima garancija godinu ili čak manje,a tipkalicama 2g
I miševima i tipkovnicama 36 mjeseci.
Ne , G500 ima 3 god. jamstva ! Inace je prije Logitech na sve svoje proizvode davao 3 god. , a sad je na neke smanjio i na nove stavio 2 god. !
evo ovako
mijenjal sam portove i ranije ali ne pomaže(sumnjam da su otišli, komp je malo više od 1 god star)
sad je brat igral nekoliko h na win xp i nije se ni jedanput ugasil ?!
budem nekaj s driverima probal pa možda nekaj ispadne...
Problem ti je u kabelu i to najvjerojatnije na mjestu gdje izlazi iz misa. To je cest problem kod G400.
reinstalliral sam drivere ali ništa.
nije mi jasno kak na bratovom kompu radi bez problema -.-
installiral samo nove windowse ali ništa, on i dalje po starom
izgleda da je jedino rješenje novi miš :(