Logitech G430 headset problem

poruka: 5
|
čitano: 1.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran

Ovako imam osjećaj kad priključim sluške na PC da ne daju najjači volume mogući, no u softveru od slušalica kao što vidite na slikama volume je na maximumu kao i u windows sound postavkama (isto na max) no kod samog puštanja glazbe recimo na youtubu zeleni equalizer se kao što vidite na slikama penje samo do pola razine iako je granica (letvica) podignuta skroz na vrh. Na laptopu sam isprobao također slušalice i tamo imam osjećaj da su glasnije a i taj zeleni equalizer se popne skroz do plafona. U čem je problem na PC  jer je očito da ne iskorištava do maximuma jačinu zvuka? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 14:52 (Reanimator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Logitech G430 headset problem
Reanimator kaže...

Ovako imam osjećaj kad priključim sluške na PC da ne daju najjači volume mogući, no u softveru od slušalica kao što vidite na slikama volume je na maximumu kao i u windows sound postavkama (isto na max) no kod samog puštanja glazbe recimo na youtubu zeleni equalizer se kao što vidite na slikama penje samo do pola razine iako je granica (letvica) podignuta skroz na vrh. Na laptopu sam isprobao također slušalice i tamo imam osjećaj da su glasnije a i taj zeleni equalizer se popne skroz do plafona. U čem je problem na PC  jer je očito da ne iskorištava do maximuma jačinu zvuka? Hvala

Nitko ništa ne zna?

17 godina

Da pogodim, spaš na prednji USB na kućištu. Uštekaj u stražni pa poslušaj kako zvuči.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozz,imam problem s Logitech g430 slušalicama,kada priključim na USB radi mi samo lijeva slušalica,odnosno 7.1 zvuk ne radi...

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav,

imam g430 i kad mi je u win pojacano sve do kraja, a ja smanjim na slusalicama opet cujem zvuk, ali ful tiho. Da li mi netko moze provjeriti da li se moze na slusalicama smanjit zvuk do kraja ili je normalno da se ipak nesto cuje?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice