Logitech G105 tipka

poruka: 3
|
čitano: 1.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Logitech G105 tipka

Pozdrav,

zanima me ima li možda netko viška slova "J" da mi proda, pošto sam morao svoju očistiti jer sam prolio sok, malo mi slovo j zeza...ne često, ali ajmo reći da ako pišem tekst svaki cca 20-30ti udaraca na tipku j mi zna ostaviti j unutra, pa je moram dotaknuti da se vrati..čini mi se da je ona plastika unutra malo popucala na slovu "j", pa me zeza...

pa ako ima netko da prodaje tipku J, neka se javi...i još jedno pitanje, da je šaljem na garanciju zbog toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Logitech G105 tipka

Ako su tipke iste , da pasu u utor , da zamijenis s nekom koju slabo koristis ?  Neznam dal bi to proslo na reklamaciji jer ipak treba jača sila da bi na tipki pukla plastika ! neznam dal si ju kompletno rastavio , pa ako se vide ostecenja na saraficima - sumnjam da bu preslo !

Eventualno kontaktiraj Logitechov Suport i objasni problem !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Logitech G105 tipka

Razmišljao sam da kontaktiram logitech....jer sve dobro radi, samo mi možda mrvicu tipka j/l/p malo sporije odaziva...ali ok je, mogu pisati normalno 100 WPM tako da ne bi trebalo biti problema, samo sam picajzla , sada bih najradije polovicu tipki promijenio, jer i one koje rade imam feeling kao da ne rade...treba pustiti par dana da se to sve sredi...razmišljao sam eventualno izvaditi sve tipke, staviti ih na 3h u toplu vodu, i onda ih vratiti unutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice