Logitech Force feedback gas/kocnica

poruka: 4
|
čitano: 1.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav,

evo doslo mi da malo zaigram tu i tamo lfs pa iso ja na tavan po volan logitech force feedbac (dolje na slici)

problem je sljedeci

kad sam ja to vadio van povukao sam naglo i iscupao 4 zice iz papucica iz konektora

onda sam bio pametan i isao lemiti i sve sje*o na papucicama i nemogu ih vise spojit kad sam sje.. plocicu tj. konektore

na papucicama su 4 zice: bijela, crvena, zelena i zuta

probao sam spojit na mis tj. tipke al nejde.. valjda neznam kojka zica je s kojom

ako tko zna kako da spojim te zice hvala ;)

mislim na koji hardver da rastepem pa da zalemim gore

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemozes na mis spojit papucice, nit na tipkovnicu.

ok polomio si konektore, rastavi volan i odlemi zice koje se izunutra spajaju na konektore i direkt spoji sa zicama volana, neces moc odvojit ali bi trebalo radit, ako radi i ako ti bas bude potrebno odvajanje uglavis neki drugi konektor i vozi.

btw ja nevidim sliku volana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech Force feedback gas/kocnica
Toni2000 kaže...

nemozes na mis spojit papucice, nit na tipkovnicu.

ok polomio si konektore, rastavi volan i odlemi zice koje se izunutra spajaju na konektore i direkt spoji sa zicama volana, neces moc odvojit ali bi trebalo radit, ako radi i ako ti bas bude potrebno odvajanje uglavis neki drugi konektor i vozi.

btw ja nevidim sliku volana

pa u tome je problem

i iznutra sam prckao i kako nisam neki pro u lemljenju osli konektori na plocici tj. one zice sto idu

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:VFSDLuLlQft1ZM:http://www.earthcomputer.sg/catalog/images/volante_logitech_driving_force_ex.jpg&t=1

to je taj volan

javio u logitechov support prije 3 dana

jos nema odgovora ne zbog toga nego sto mi iza ne rade brzine, odnosno one tipke za mjenjanje

15 godina
neaktivan

uzmi vremena kad stignes i poslikaj ako mozes te konektore koji su se potrgali i unutrasnjost volana di je ta plocica\konektor

imao sam identican problem pa sam bio kako\tako rjesio problem ali muka isusova, pa onda pocne gubit kontakt a ja automatski zivce...uglavnom taj volan nije dobro zavrsio (a imao da preko 8 god)....pa sam si nabavio drugi malo bolji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice