Logitech F310

poruka: 12
|
čitano: 5.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Logitech F310

Htio bih kupit ovaj joystick za igranje pesa (mozda i super street fighter 4).

http://www.notebook.hr/product_info.php?cPath=3007_3020&products_id=190847

Nasao sam u splitu povoljno (60 kuna manje nego u linksu).

Zanima me ima li ko ko se razumije koja bi bila razlika ovog joysticka i recimo legendarnog smatboxovog sto ide i u ps2 i pc, ili nekakvog haminog 50kn cuda?

Isplati li se dati 170 kuna na ovo?

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitech F310

D-pad je perfektan za figthere, analozi nisu nesto posebno ali jos uvijek kvaliteta. Ja koristim na PS3 za fightere, a na PCu kao gamepad za Virtua Tenis i fightere.

Jako preporucujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Logitech F310

ljudi moze li mi netko reci je li se moze popraviti LB i RB tipka (kad bi to bio PS gamepad, onda L1 i R1) na logitech f310 gamepadu?

naime, ja sam ga rastavio i mislio da je fizicki kvar, da tipka ne dokucuje ili nesto onaj mali button unutra za trigganje, no taj button za trigganje zapravo steka, ne hvata svaki, recimo da hvata 3/5 pokusaja... koliko god jako pritisnem.

vjerojatno od puno igranja fife i nba 2k serijala je otislo kvragu, pa me zanima ima li načina za fix?

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 10:19 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Logitech F310
MujagaWudakhi kaže...

Jel ti pod garancijom? Meni se na F310 iskrivio slučajno nogom zapeo usb utor i prvi put sam ga uspio ispravit, drugi put sam ga skršio i zamijenili su mi besplatno.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
cecenac kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Jel ti pod garancijom? Meni se na F310 iskrivio slučajno nogom zapeo usb utor i prvi put sam ga uspio ispravit, drugi put sam ga skršio i zamijenili su mi besplatno.

nije pod garom jbg... 4 godine star :S...

MuWu
15 godina
Logitech F310

Isplati li se dati 180 kuna za ovaj gamepad??
Konkretno ako bi moglo je li bolji od gamepada od PS1 :D
Uzeo bi si neki novi,nakon onog od PS1 koji sam dosad koristio i vidim on u posebnoj ponudi u Linksa 180 kuna...

0 0 hvala 0
16 godina
Pezer kaže...

Isplati li se dati 180 kuna za ovaj gamepad??
Konkretno ako bi moglo je li bolji od gamepada od PS1 :D
Uzeo bi si neki novi,nakon onog od PS1 koji sam dosad koristio i vidim on u posebnoj ponudi u Linksa 180 kuna...

Pa ne znam kako se kreću cijene joystick-a, ali mislim da se isplati, ja ti kažem iz osobnog iskustva, imam 3 komada, na jednom mi lijevi analog nekad zna zbraljat smjer, odnosno ostane smijer aktivan nakon nekog kretanja i vraćanja stica u neutralni položaj, ali taj je star skoro 3 godine, ostale stvari na njemu kao nove, nijedna tipka nije propala, nije se "izlizao", ništa nije odlomljeno, kabal na mjestu, sve tip-top, drugi je star godinu i nešto a treći je star oko par mjeseci, s ta dva nikakvih problema, i da, moram ti napomenit, da je onaj prvi kojem se "smrdo" analog bio korišten oko 4-5 sati dnevno, nekad i više, stoga, po meni su dosta kvalitetni!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju kikso, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina

ma dobro,i ne ocekujem da ce me sluzit cijelu vjecnost,a necu ja toliko stic igrat,na faksu sam pa cu nekad kad uhvatim vremena zabacit malo Fife online i NBA offline,bitno mi je da je ovako dobar,da je ''precizan'' ajmo rec :D

16 godina
neaktivan
Logitech F310

Ekipa kupio sam 2 ovakva gamepada u americi prije godinu dana točno...radili su perfektno do prije nekih mjesec-dva možda...znači jednoga kad uštekam ništa se ne događa, ko da je mrtav, a drugog prepozna, ali se događa da se pali-gasi povremeno tako da nije baš igrivo, izgleda ko da gubi kontakt. Nikad ih nisam kažnjavo niti su mi ispadali, tako da ono..u čemu može bit problem? USB port na matičnoj? Matična je isto nova, 5-6 mjeseci stara, ali sam imo par puta problem u USB stickom, nije ga mogo prepoznat, međutim to je bilo samo par puta više se ne događa. Zna li neko što bi moglo bit, jeli neki problem sa softwerom, ili je fizički problem sa gamepadom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A si probao u drugi USB port ustekat , ili negdje u kuciste ako imas ?  Probaj i na drugom kompu isprobat , kod frenda npr. !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan

Je, probao sam na laptopu svomu, ali ista stvar...sve mi se čini da je do gamepada, kad uhitim kabel na mjestu gdje izlazi iz kontrolera i povučem ga prema sebi gubi kontakt..ako je to stvarno problem, kako je moguće da su oba dva sje*ana radi toga?!

16 godina
neaktivan
Logitech F310

Dao sam tipu kontrolere...na oba dva je kabel puknuo...na jednomu je puknuo na 3 mjesta, a na drugom na jednom mjestu. Sad radu uredu, ali ono jedan logitech za kojeg sam do 25 dolara, u nas je preko 200 kuna ako se ne varam, da se ovako razyebe...nemogu vjerovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice