Znam da je bilo milijun tema na ovaj miš,ali nigdje nisam našao odgovor na pitanje da li ovaj miš ima 2x 3x 4x ili 5x klik.Unaprijed hvala mnogo bi mi značilo jer ga mislim kupit i to za Cs 1.6
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar niko nezna?
Taj pitanje malo preciznije postavi.
Pa znaš da neki miševi imaju klik baš za pucačine,npr. jednim klikom na tu tipku izlete 3 metka
Pa znaš da neki miševi imaju klik baš za pucačine,npr. jednim klikom na tu tipku izlete 3 metka
A koji bi to mis imao? Ja igram pucacine od 2001 i nisam nikad ovako sta cuo...
Jedino da oces emulitrat 3 brza kliak jedim to lagano napravis sa nekim programcicem.
A cesto ljudi znaju bindant na mouse wheel pa onda mozes korenit kotac i ispucat metke brzo. To su pogotovo cesto radili CoD 4 likovi.
Nema, ali sharkoon fireglider od 200kn ima sve, i da ti sam cijeli sanzer ili triple ili da te okrene i slilčno
A onda mi nije jasno vise nista =(,onda ćemu služi gamerski miš osim mjenjanju brzine?
To se radi pomoću macro funkcija, ali nisam sad siguran da li mx518 podržava to.
Ajme sad nezz sta cu kupit,ima li g400
Ajme sad nezz sta cu kupit,ima li g400
Nema, ali je neusporedivo bolji od Fireglidera.
Ha čuj, nisam baš vidio da je G400 bolji, ima ono sa desne strane šta jako smeta za korištenje, ima pretanak kabel koji sa vremenom pukne i neke sitnice
Ha čuj, nisam baš vidio da je G400 bolji, ima ono sa desne strane šta jako smeta za korištenje, ima pretanak kabel koji sa vremenom pukne i neke sitnice
A cujes, imao sam/imam oba, Sharkoon uvalit nekom frendu ovih dana. Velika je to razlika.
btw imam Fireglidera vec godinu dana, jos izgleda kao nov. Samo sam noob i lose radim makro-e xD, jedino znam stavit da tipka bude neko slovo hah. A najbolji makro sta sam napravio je za COD4, da iz Desert Eaglea jednim klikom ispali rafal od 6 metaka :D. Uglavnom super mis ako znas cuvat stvari...
E pa onda mi ti makro-i trebaju,tj. taj jedan klik a izleti par metaka to meni treba,al nisam znao da se to mora postavljat,mislio sam da ima tipka,al dobro to nije toliko bitno koliko mi je to kako napravit te Macro funkcije.I zanima me sta ti na Sharkoonu znaci ona tipka do scrool-a ,jako mala tipka i ima točkice po sebi,izgubljena je.Unaprijed hvala
hhahahhaahahahha jesi kraljina da slovo V...eto jesan vam reko da postoji 2x klik a oni meni da nema