Logitec MX518

poruka: 17
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Logitech MX518

Znam da je bilo milijun tema na ovaj miš,ali nigdje nisam našao odgovor na pitanje da li ovaj miš ima 2x 3x 4x ili 5x klik.Unaprijed hvala mnogo bi mi značilo jer ga mislim kupit i to za Cs 1.6

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Logitech MX518

Zar niko nezna?

17 godina
neaktivan
Logitec MX518

Taj pitanje malo preciznije postavi.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitec MX518

Pa znaš da neki miševi imaju klik baš za pucačine,npr. jednim klikom na tu tipku izlete 3 metka

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:49 (josipp).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Logitec MX518
josipp kaže...

Pa znaš da neki miševi imaju klik baš za pucačine,npr. jednim klikom na tu tipku izlete 3 metka

A koji bi to mis imao? Ja igram pucacine od 2001 i nisam nikad ovako sta cuo...

Jedino da oces emulitrat 3 brza kliak jedim to lagano napravis sa nekim programcicem.

A cesto ljudi znaju bindant na mouse wheel pa onda mozes korenit kotac i ispucat metke brzo. To su pogotovo cesto radili CoD 4 likovi.

14 godina
protjeran
Logitec MX518

Nema, ali sharkoon fireglider od 200kn ima sve, i da ti sam cijeli sanzer ili triple ili da te okrene i slilčno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logitec MX518

A onda mi nije jasno vise nista =(,onda ćemu služi gamerski miš osim mjenjanju brzine?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
josipp kaže...

To se radi pomoću macro funkcija, ali nisam sad siguran da li mx518 podržava to.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
neaktivan
Logitec MX518

Ajme sad nezz sta cu kupit,ima li g400

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
josipp kaže...

Ajme sad nezz sta cu kupit,ima li g400

Nema, ali je neusporedivo bolji od Fireglidera.

Ofc.
14 godina
protjeran
Logitec MX518

Ha čuj, nisam baš vidio da je G400 bolji, ima ono sa desne strane šta jako smeta za korištenje, ima pretanak kabel koji sa vremenom pukne i neke sitnice

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Ha čuj, nisam baš vidio da je G400 bolji, ima ono sa desne strane šta jako smeta za korištenje, ima pretanak kabel koji sa vremenom pukne i neke sitnice

A cujes, imao sam/imam oba, Sharkoon uvalit nekom frendu ovih dana. Velika je to razlika.

Ofc.
15 godina
neaktivan
Neces ti nista bolje igrat sa 3 metka odjednom. Uzmi G400 i brzo stiskaj haha...

btw imam Fireglidera vec godinu dana, jos izgleda kao nov. Samo sam noob i lose radim makro-e xD, jedino znam stavit da tipka bude neko slovo hah. A najbolji makro sta sam napravio je za COD4, da iz Desert Eaglea jednim klikom ispali rafal od 6 metaka :D. Uglavnom super mis ako znas cuvat stvari...
15 godina
neaktivan

E pa onda mi ti makro-i trebaju,tj. taj jedan klik a izleti par metaka to meni treba,al nisam znao da se to mora postavljat,mislio sam da ima tipka,al dobro to nije toliko bitno koliko mi je to kako napravit te Macro funkcije.I zanima me sta ti na Sharkoonu znaci ona  tipka do scrool-a ,jako mala tipka i ima točkice po sebi,izgubljena je.Unaprijed hvala

15 godina
neaktivan
Izgubljena je??? Uf ne sjecam se sta je bila po defaultu, mislim double click. Meni je to slovo V za noz u COD-u :D.
15 godina
neaktivan
Logitec MX518

hhahahhaahahahha jesi kraljina da slovo V...eto jesan vam reko da postoji 2x klik a oni meni da nema

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smiji se ti trebas vidit tu koljacinu :D. Nez mislim da mu u softveru ima opcija za 2x click i triple click, za vise trebas radit macro. Lud je mis, meni se nista nije isfrizalo/izlizalo, svako malo ocistim nozice od prasine... al jbg ako ne pazis sj*bat ces i Mambu i G9x...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice