LED Tipkovnica

poruka: 9
|
čitano: 2.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LED Tipkovnica

Pozz, postoji li tipkovnica sa crvenim osvjetljenjem tipaka??.. viđao sam sve sa plavim!

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: LED Tipkovnica
G110 ti ima Plavo,Crveno ili mješavinu njih.Razer Marauder Starcraft 2 ti ima gotovo sve boje
robimarko@gmail.com
17 godina
odjavljen
fazan121 kaže...

Pozz, postoji li tipkovnica sa crvenim osvjetljenjem tipaka??.. viđao sam sve sa plavim!

Hvala!

Misliš ovako nešto? 

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
15 godina
LED Tipkovnica

Logitech G510 ti ima sve boje, Logitech G110 ima malo manje ako se ne varam, no zar zelis dati toliko novca samo zbog crvenog osvijetljenja ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma trenutno imam razer arctosa pa mi nije baš nešto "sjela" kako treba, i planiram promjeniti.

A kad sve radim u crno-crevenoj kombinaciji zašto ne i tipkovnica.. :)

Pa i za razera sam dao 300kn, a vidim da se za toliko može naći polovna g110 pa i nije neki problem.

15 godina
protjeran
LED Tipkovnica

People, pošto na lapu imam "chicklit" key-bu koja mi nikak ne paše razmišljam o kupnji neke backlit wireless key-be, ništ posebno, neki jeftilen trebam. Pa ak ste voljni neki prijedlog dat, bio bih vam zahvalan. {#}

bolje haker nego šljaker
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Uzmi si SpeedLink Atmos.Mislim da je oko 100kn
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
fazan121 kaže...

Hvala!

Microsoft Sidewinder X4 i X6!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
ITman kaže...

People, pošto na lapu imam "chicklit" key-bu koja mi nikak ne paše razmišljam o kupnji neke backlit wireless key-be, ništ posebno, neki jeftilen trebam. Pa ak ste voljni neki prijedlog dat, bio bih vam zahvalan. {#}

Speedlink Darksky , Speedlink Atmos , Trust Illuminated

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice