Laserski miš Verbatim rapier v1 ili v2?

poruka: 13
|
čitano: 4.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dvojba :) ?

Sto je po vama bolje odabrati (neradi se o cijenu vec o kvaliteti).

Verbatim rapier v1 il' rapier v2 ?

neznan koji da kupim dvoumim se :D

0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi V1 ,kazu da je bolji  , ima vise tipki !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laserski miš Verbatim rapier v1 ili v2?

postoji li još koja razlika ?!

16 godina

Dal ima neko taj V1 i valja li išta

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 3:54 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam i V1 i V2 i super su oba, da kostaju i trostruko vrijedili bi tih novaca.

16 godina

koji bolje leži u ruci , znam da ovisi od covjeka do covjeka , al opet ... koji je bolji opcenito pošto je cijena ista

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

V1 je hardverski jači u svakom pogledu.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

V1 je hardverski jači u svakom pogledu.

spec. ima dosta bolje , samo sam malo skeptican oko dizajna samog miša, prodo sam logitech g400, jer mi nije odgovarao za ruku , ovaj v1 mi se cini nesto bolji po tom pitanju , pa cak i v2 

17 godina

V1 traži malo privikavanja, no to brzo prođe i onda je ergonomija jako dobra.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Trebam pomoć oko V1 modela. Naime dobio sam ga prije nekoliko dana i miš je sam po sebi odličan. Utezi su fantastična stvar, programabilnost, masa tipki a meni osobno je nekako i kotačić prirodniji na lijevoj strani miša nego uobičajeni na sredini. Međutim veliki mi problem stvara njegovo "skakutanje" pa i kad miruje, a kamoli kad probam nešto napraviti. Imam dvije podloge na kojima sam ga probao, jedna je "žnj" kategorije plava a druga je Steelseries crna i na njoj se ponaša malo bolje ali ne previše. Laptop mi je namješten da ugasi ekran nakon 3 minute neaktivnosti međutim svako malo svojevoljno pomicanje kursora na ekranu ne dopušta naravno gašenje ekrana. Iako nije ni to veliki problem, ali rad pri recimo copy-paste teksta ili prebacivanje datoteka tamo-amo mi zna napraviti priličan nered po folderima pa više vremena provodim tražeći izgubljene stvari nego u korisnom radu.

Ima li ovome pomoći? Svašta sam isprobao sa postavkama, ali možda nešto jednostavno propuštam.

p.s.

specifikacije pod moj PC, windowsi 7 64-bit

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nisam cuo da itko ima takvih problema, pa ni ja sam.

Jesi probao na drugom PC-u?
I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina

To poskakivanje ima veze sa podlogom , probaj neku drugu .

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Kupio sam V1 ,evo mojih + i - za ovaj miš  ;

+

, Senzor je jako dobar za ovu cijenu , miš izgleda poprilicno dobro , ergonomika je odlicna , treba se priviknut dan-dva , ali bez zamjerke  ,  grip sa bocnih strana miša jako dobar , s utezima sam jako zadovoljan , odgovarajuce su mase , (+ ne skakucu po unutrašnjosti jer su dobro pricvrsceni spužvicama ) , uz miš se dobiju torbica za utege i torbica za sam miš , što me ugodno iznenadilo  .

-

, ( Da pocnem od najgoreg , miš bi najradije rascjepo na komade,  iz razloga što je lijeva tipka toliko kriminalno loša da je jednostavno neupotrebljiva za gaming , jednostavno toliko je loša da sam s logitech g400 bio u stanju napravit 8-10 klikova za vrijeme u kojem s ovim napravim 2 ,stvarno mi nije jasno zašto su to napravili , kad desna tipka na mišu funkcionira neusporedivo bolje .) - očito sam dobio miša s greškom jer sam isprobo kod jednog frenda isti ovakav miš puno bolje lijeva tipka funkcionira , nije baš savršeno , ali njemu su i lijeva i desna gotovo podjednake , tako da se glavne tipke još mogu ocjenit prolaznom ocjenom . 

Bocne tipke su gotovo neupotrebljive , zato jer kotacic  za promjenu dpi-a smeta izmedu dvije tipke (previše je izbocen , a nalazi se tocno između dvije tipke ), tako da je moguce na brzinu koristiti samo jednu bocnu tipku, što je po meni neoprostivo , teflonske podloške (nogice) na mišu su zaljepljene (bar u mojem slucaju) ko da ih je na žmirecke ljepio klinac predškolskog uzrasta (izgleda isto samo u mojem slucaju) , poklopac od utega je strašno nekvalitetan , kod svakog skidanja imam dojam da ce puknut (djeluje ko da je miš koštao 15 kn ) , glavni kotacic na lijevoj tipki funkcionira solidno , ali djeluje isto  jeftino i skakuce , kabel na mišu je nadprosjecnog promjera i također djeluje jako jeftino .

Sve u svemu za mene još jedno veliko razocaranje , i veliko upozorenje svima koji igraju FPS , nikako ovo ne kupovat , ovaj miš može proc za surfanje internetom ,gdje ce pružit nadprosjecno dobru ergonomiku , ali nikako nije za gaming , eventualno za neke "sporije"  igre , ako vam ne smeta izuzetno loše izrađena "glavna" lijeva tipka .

Nisam mogo prec preko onako loše tipke , ali pošto je miš bio s greškom , moram povisit ocjene . Ako dobijete ispravan primjerak i odgovara vam oblik miša , ovo je best buy miš za ovu cijenu .  

ocjene:

surfanje internetom   9/10

gaming        (2/10 )  7.5/10

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 20:20 (Bubabug).
Moj PC  
0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice