Kvalitetan dugotrajan miš?

poruka: 47
|
čitano: 6.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dosad mi je na već nekoliko miševa otišao mikroprekidač lijeve tipke (ne lovi uopće, ili puno klikova prijavljuje kao dvoklik). Postoji li neki miš koji ima optičke senzore za tipke, ili su mu uglavnom tipke dugotrajnije od prosjeka? Cijena, žični, bežični, novi,  polovni, ebay, od manje je važnosti - problema sam imao od jeftinih kineza do logitecha od 600 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pukni barem neku okvirnu cifru, jer ovako imas miseva od 29 do 1200kn.

clock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ak ti novci nisu problem, pikni Razer Imperator i nemaš problema!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad cemo vec tako, defenitivno Steelseries Sensei. Milijuni mogucnosti i vrhunska kvaliteta izrade.

clock2much

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

koristim deathadder i vec dvije godine skoro i prezadovoljan sam tako da ti ga preporucam :))

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Re: Kvalitetan dugotrajan miš?
peterstern9 kaže...

Covjek trazi kvalitetan mis.

15 godina
odjavljen

Moj MX518 zivi vec oko 7 godina bez da je iti jednom zastopala tipka ili da je registriran dvoklik(ne doslovno, postoji mogucnost da jest ali ja jos nisam primjetio) a cijena polovnog je prava sitnica

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 17:53 (dtrixxx).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

To što je miš skup i što je Razer nije garancija kvaliteta. Mom prijatelju se pokvarila Mamba (koja je još skuplja od Imperatora), a Nage se, sa svojih 12 tastera sa strane, kvare k'o lude (ovo je podatak iz servisa).

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 17:53 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A što ti točno radiš pa ti tako odlazi lijevi klik na više miševa? (tvrdiš i kvalitetnijim) 

Ja imam Logitech MX518 nekih 6-7 godina, kao nov. Probao sam i njegovog nasljednika, dostojna zamjena.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Između 100 i 300 kn, ali može i malo manje i više od toga ako budu predočeni dobri argumenti. Ne trebaju mi dodatne tipke, preciznost, brzina, utezi, programabilnost i ekstra fičeri, samo da je kvalitetan... No ne smeta ako je nešto od toga uvjet da ima dobre tipke. Trenutno imam Logitech RX 1000, mislim da je koštao 80 kn, ima samo dvije tipke i kotačić i to mi je u praksi dovoljno (osim što me i na njemu počela živcirati lijeva tipka {#}).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imaš i varijantu B, da kupiš bilo koji što jeftiniji, da ti ne bude žao, pa dok je u garanciji, gazi, posle menjaj čim počne da zeza.

Inače, moja preporuka za jeftine miševe je A4Tech, imam jednog (od celih 7€) već 4 godine i svi prekidači rade. Ja sam bio ubeđen da će makar ovi sa strane de se pokvare, jer deluju znatno manje kvalitetno od glavnih, a pri tom je jedan od njih proveo sate i sate neprekidno stisnut palcem (taj sam koristio za trčanje/freerunning u Assassin's Creedu, četiri nastavka od po oko 30 sati single playera, uglavnom pređenih kompletno po dva puta, plus multiplayer), ali i dalje radi bez greške.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 18:09 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj glass ide za g400!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

G400 je mis kojemu je jedina mana tanak kabel, sve ostalo je vrhunski odradeno.

PMSG1 je isto super mis. Fireglider ti ne bi preporucio, ima sam ga i nije bas "odisao" kvalitetom, posebice scrool.

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koristim Deathaddera već godinu dana, prezadovoljan sam, izuzev scroll wheel problema koji je ionako zanemariv ( kad baš luđački vrtiš scroll wheel prema dolje, ponekad registrira među tih 20ak poziva prema scroll dolje, jedan poziv prema scroll gore ) - kad se scrolla prema gore, taj problem ne postoji.

Nemam pojma do čega je ali ako staloženo scrollam a ne luđački, to mi se ne događa.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ormar kaže...

Koristim Deathaddera već godinu dana, prezadovoljan sam, izuzev scroll wheel problema koji je ionako zanemariv ( kad baš luđački vrtiš scroll wheel prema dolje, ponekad registrira među tih 20ak poziva prema scroll dolje, jedan poziv prema scroll gore ) - kad se scrolla prema gore, taj problem ne postoji.

Nemam pojma do čega je ali ako staloženo scrollam a ne luđački, to mi se ne događa.

nikad to nisam primjetio iako ga koristim skoro 2 godine...pitam kog god da ga ima da je prezadovoljan, znam da neki razerovi misevi imaju problema al vjerujte da deathadder nema i da je mis stvarno meni savrsen, lijep, savrseno lezi u ruci, nema previse tipki :))

Zapravo mislim da je najbolje da si odluci koji ce mis uzet tako da ode u neki ducan i proba kako mu koji stoji u ruci i gotovo :)

17 godina

Recimo samo da ja imam 5 godina microsoft sidewinder x3, i sad izgleda kao novi...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Recimo samo da ja imam 5 godina microsoft sidewinder x3, i sad izgleda kao novi...

Isto mogu reći i za svoj MX1000 !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sLim95 kaže...
peterstern9 kaže...

Covjek trazi kvalitetan mis.

Hoćeš reći da Razer Imperator nije kvalitetan?!?

Frend mi ga ima i radi savršeno!

Ja osobno imam Logitech G3 već 5 godina i radi besprijekorno, nikad niti jedna greška s njim! Ako se bolje pogleda, Razer Imperator je daleko bolji miš od mog Logitecha G3. 

14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Da.

clock2much
13 godina
neaktivan
mate960 kaže...
peterstern9 kaže...

Da.

Odi se najbolje dobro naspavaj, čini mi se da buncaš...

15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Isto mogu reći i za svoj MX1000 !

Logitech RX300, 5 godina isto star, radi odlično, jedino malo smeta logo jer je malo požutio {#} Koštao je 80kn i kupio sam 3 od jednom, 2 su još uvijek upakirana...

14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ja imam Logitech MX518 nekih 6-7 godina, kao nov. 

Potpisujem i kod mene MX518 jedno 5 godina isto kao nov i nije bio skup.

17 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
mate960 kaže...
peterstern9 kaže...

Da.

Imam doma Razer deathadder-a i star je već oko 3 godine i prije godinu i pol mu se počeo javljat dvoklik na ljevoj tipki, prijatelj mi ima isti miš njemu je otišao kotačić uglavnom internet je pun sličnih problema sa razor-om tako da sam promjenio mišljenje o njihovim miševima i mislim da napumpavaju cjene a kvaliteta im je loša, uglavnom miševi za one koji vole šminku. Kupio sam Logitech G400 i za sad radi super a i performanse su mu super a košta duplo manje...tako da ovi klinci po forumima s kompleksom malog pimpeka nemaju pojima i očito im je bitno da se u društvu mogu pohvalit da imaju razor-a

Inače igram dotu a ta igrica zahtjeva non stop klikanje što bi se reklo da napravim sigurno više od jednog klika u sekundi i to očito razor nije mogao preživjeti

Shoma
15 godina
neaktivan
jos jedan glas za logitech
imao cordless click plus 5-6 godina (jos radi, samo su punjive baterije otisle)
zadnjih godinu, dvi g400
There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan
Shoma kaže...
peterstern9 kaže...
mate960 kaže...
peterstern9 kaže...

Da.

Imam doma Razer deathadder-a i star je već oko 3 godine i prije godinu i pol mu se počeo javljat dvoklik na ljevoj tipki, prijatelj mi ima isti miš njemu je otišao kotačić uglavnom internet je pun sličnih problema sa razor-om tako da sam promjenio mišljenje o njihovim miševima i mislim da napumpavaju cjene a kvaliteta im je loša, uglavnom miševi za one koji vole šminku. Kupio sam Logitech G400 i za sad radi super a i performanse su mu super a košta duplo manje...tako da ovi klinci po forumima s kompleksom malog pimpeka nemaju pojima i očito im je bitno da se u društvu mogu pohvalit da imaju razor-a

Inače igram dotu a ta igrica zahtjeva non stop klikanje što bi se reklo da napravim sigurno više od jednog klika u sekundi i to očito razor nije mogao preživjeti

Gle, ne znam za ostale Razer miševe, iskreno nemam Razer miš, koristim Logitech G3 već 5 godina, ali frend mi ima RAZER IMPERATOR oko 2 godine i do sad nije imao problema s njim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 13:40 (peterstern9).
17 godina
peterstern9 kaže...

Koliko miš dobro radi onima koji imaju sreće da im se ne pokvari i koliko je on generalno pouzdan su dve potpuno različite stvari. Moj prijatelj je kupio Juga i samo menjao ulje i svećice. Na osnovu toga, Jugo ispade super gradski auto, jeftin, pouzdan i umerene potrošnje. Malo sutra.

Doduše, ne tvrdim da je Razer Jugo među miševima, po mom mišljenju su više kao Alfa Romeo. Potpuno šminkerski uređaji koji stvarno super rade, dok rade. A koliko će tako, zavisi od toga koliko pojedinačni kupac ima sreće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 14:04 (Ivan(4)).
13 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
peterstern9 kaže...

Koliko miš dobro radi onima koji imaju sreće da im se ne pokvari i koliko je on generalno pouzdan su dve potpuno različite stvari. Moj prijatelj je kupio Juga i samo menjao ulje i svećice. Na osnovu toga, Jugo ispade super gradski auto, jeftin, pouzdan i umerene potrošnje. Malo sutra.

Doduše, ne tvrdim da je Razer Jugo među miševima, po mom mišljenju su više kao Alfa Romeo. Potpuno šminkerski uređaji koji stvarno super rade, dok rade. A koliko će tako, zavisi od toga koliko pojedinačni kupac ima sreće.

2 frenda, buraz, rodjak i ja imamo deathaddera i nikad nitko od nas nije imao problema s njime...tako da sumnjam da je to sreća...ali kako ocete to je vase misljenje, ja i dalje drzim do toga da nek onaj koji bira mis ne bira po performansama itd nego kako mu mis lezi u ruci..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice