kupujem jedan od navedenih miseva do350 vazno je , da su ispravni......kod deathaddera se neupisuje opcij koja ima 1800 dpi moze biti bilo kakve boje i sve ostalo vazno da bude izmedu 3500 i 4000dpi....javite se ovdje ili na mail neco852@hotmail.com
Još se nije javio logic? On bi ti rekao da kupiš Logitech, MX518 ti je odličan izbor.... :)

ja samo pucam na razera jel imam sve od njih osim misa e sada jos mi samo mis fali
meni je lachesis bolji
pa da i ja kontam lachesisa uzet
On kupuje sve od razera i fali mu jos mis.Kao da skuplja slicice za album cro army.
Još se nije javio logic? On bi ti rekao da kupiš Logitech, MX518 ti je odličan izbor.... :)
Zasto bi se javljao kad je covjek rekao izmedju koja dva ce da izabere. Svako ima svoje veselje.
Kao da skuplja slicice za album cro army.
Ispričavam se svima na spamu, ali: hahaha, pa otkud si to izvukao???
neskupljam razera nego je to najbolja gamerska oprema i to je to cijena sve kaze......skupi su i kvalitetni samo me zanim dali netko prodaje razerove mise po 350kn ja bi rado kupio jednog
neskupljam razera nego je to najbolja gamerska oprema i to je to cijena sve kaze......skupi su i kvalitetni samo me zanim dali netko prodaje razerove mise po 350kn ja bi rado kupio jednog
Najbolja gamerska oprema? Jesi čuo kad za logitech, saitek?
Skupi jesu, ali cijenom ne opravdavaju kvalitetu.
cuo sam i za roccat i oni mi se sidjaju
Ja sam svoj novi DeathAdder platio 350 kn, sad im je cijena narasla opet juhuuu :D
Isto ko i ram, kad sam kupovao platio sam 400 kn 4gb sad ispod 700 nema :)
prodas mi deathaddera za 370 kn=??
Ja sam svoj novi DeathAdder platio 350 kn, sad im je cijena narasla opet juhuuu :D
Isto ko i ram, kad sam kupovao platio sam 400 kn 4gb sad ispod 700 nema :)
Cijena je narasla jer je izasla nova revizija sa vise DPI.
Ja sam kupio Lachesis na blef.......
Bio je kvalitetan, razer, jak model, skup, sve super..............kupio sam ga, platio puno love i uglavnom sam razočaran.
Pre plosnat je, nema oslonac za moju poveću šaku. Nakon niti godinu dana je skroz crko, ali su mi dali novi u zamjenu.
Sve u svemu, super klizi u kombinaciji sa razer goliathus podlogom i genijalno je precizan, tipke imaju pre heben klik i u pucačinama stvarno mogu odnijeti prevagu.
Ali NEMOJ GA KUPOVAT DOK GA NE PROBAŠ KAKO TI LEŽI U RUCI! jer meni nije baš naj naj.
prodas mi deathaddera za 370 kn=??
Ne :) Žao mi je, ali ne prodajem ga jer mi još treba...
Psiho246 - Cijena je narasla jer je izasla nova revizija sa vise DPI. - je, narasla je cijena bog toga ali kao da se to primjeti :P, mislim da ni jedan normalan korisnik ne vidi razliku, prije bih rekao da je to marketinški trik ;)
Ova izjava sve govori. Cisti marketing. Nalijepe na njega naljeonicu gamerski, oboje u neku "opasnu" boju i odjednom je to najboljska "gamerska" oprema. Budalastina cista. Zna se ko prozvodi kvalitetnu opremu i ne kiti svoje miseve nekim glupim epitetima vec prave miseve da rade a ne da svijetle i sl.
Ova izjava sve govori. Cisti marketing. Nalijepe na njega naljeonicu gamerski, oboje u neku "opasnu" boju i odjednom je to najboljska "gamerska" oprema. Budalastina cista. Zna se ko prozvodi kvalitetnu opremu i ne kiti svoje miseve nekim glupim epitetima vec prave miseve da rade a ne da svijetle i sl.
Slažem se, ali ja volim da osim što lijepo radi, i izgleda dobro :)
I ja. Ali ako moram birati radje cu da dobro radi i lose izgleda nego obratno. Sa logijem idem na sigurno. Sta god uzmem to dobro radi.
logitech
I ja. Ali ako moram birati radje cu da dobro radi i lose izgleda nego obratno. Sa logijem idem na sigurno. Sta god uzmem to dobro radi.
Nitko nije savršen ;)
Uglavnom, otišli smo offtopic :)
Autor pitanja želi razera i to je njegov izbor (kao što je bio i moj :)
SLazem se a i nisam nigdje nista rekao o njegovom izboru osim da se necu mijesati jer izmedju ova dva izbora ja ne bih niti jedan ;)
vec sam probao lachesisa i deathaaddera i oba dvoje mi pasu tako da mi je svejedno...
Ja ti prodam mog Lachesisa za 450kn. Praktički uopće nema tragova korištenja jer je skoro pa nov. Nedavno sam dobio tog novog u zamjenu.
Imam kompletnu kutiju sa svime što je bilo unutra.
Ja ti prodam mog Lachesisa za 450kn. Praktički uopće nema tragova korištenja jer je skoro pa nov. Nedavno sam dobio tog novog u zamjenu.
Imam kompletnu kutiju sa svime što je bilo unutra.
400kn.
(troškove dostave snosi kupac)
moze 400 troskove snosim ja samo jedno pitanje kolko dpi'a i eo ti moji podatci
nenad novak
VLADIMIRA NAZORA 27
BELI MANASTIR
POSTANSKI BROJ 31300
OCU DA SE SALJE ISKLJUCIVO HP EXPRESOM JEL MI JE HITNO
JEL DOLAZE I DRAJVERI I KUTIJA I SVE OSTALO SA NJIME
moze 400 troskove snosim ja samo jedno pitanje kolko dpi'a i eo ti moji podatci
nenad novak
VLADIMIRA NAZORA 27
BELI MANASTIR
POSTANSKI BROJ 31300
OCU DA SE SALJE ISKLJUCIVO HP EXPRESOM JEL MI JE HITNO
Ovo ti i nije bas najpametniji potez. Ne ostavljaj podatke ovako javno. Imas pp za to.
JBG =)