Kupnja zvučnika

poruka: 9
|
čitano: 4.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kupnja zvučnika

ovih dana baš gledam zvučnike po internetu i njihove karakteristike i nikako da nađem ono pravo, toejst nisam siguran hocu li dobro kupiti.
Uzeo bi zvucnike 2.1 do 350kn jer mi se ne isplati uzet 5.1 pa da ne valjaju ,a ionako vidim da su problemi sa zicama...
Vidio sam ove Zvučnici LOGITECH Z323, 2.1 ali koliko sam citao neki kazu da su to za gejmanje zvucnici.

Zelim uzeti neke dobre zvucnike jer zbilja zelim dobru kvalitetu muzike.

0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja zvučnika

Do 350kn best buy od 2.1 sistema ti je Genius  SW-G2.1 1250 ! Meni su lijepi Genius HF2.1 1205 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Kupnja zvučnika

jel imao neko takve? da vidim kakvih ima komentara

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 16:03 (Russa).
16 godina
protjeran
Kupnja zvučnika

Evo stigli su danas i odlicni su. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja zvučnika

Koje si uzeo ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Koje si uzeo ?

Genius  SW-G2.1 1250

17 godina
neaktivan
Russa kaže...

kada ih malo poslušaš, aj molim te napiši ovdje kratki review, zanima me kako zvuče. {#}

16 godina
protjeran
Balvan8 kaže...
Russa kaže...

kada ih malo poslušaš, aj molim te napiši ovdje kratki review, zanima me kako zvuče. {#}

ok, moze.. jos malo da poslusam i isprobam ih na svemu pa cu napisat kakvo je stanje.

16 godina
protjeran
Kupnja zvučnika

Eto da napisem review zvucnika Genius  SW-G2.1 1250 38 Watt.

Kao sto vidite ljepo izgledaju i meni se osobno bas jako svidjaju sad sve ovisi o vasem ukusu. evo koja slika:

Ovako dosli su mi jucer pa se jos nisam skroz upoznao s njima da bi mogao tocno reci kako se gdje ponasaju ali ovdje su dojmovi do sada koliko sam ih testirao.
Zvucnici su inace radjeni za gaming i testirao sam ih na cod2. Moja ocjena od 1-10 za igru je 6 zbog toga jer ako ste gamer zahtjevat cete dobar surround i super efekte kako bi uvijek znali gdje vam je neprijatelj , ali ovi zvucnici se nisu istaknuli po tome. Sto se tice muzike pruzaju dobru kvalitetu zvuka te dubinu tona i moja ocjena je 8. Sto se tice filmova, serija, tv showa... ocjena bi bila 7 jer nekako ne daju savrsen tonalitet zbog zvukova iz pozadine koji su naglaseni. Općenito- testirao sam ih i na frekvencije 10000-1Hz te na pjesmama dok su pojacani malo jace te imam osjecaj da bass na niskofrekventivnim tonovima 200-45 ima podrhtavanja koja cete primjetiti u samom zvuku, ali to je naravno testirano na maksimalnoj snagi te nece imati utjecaja oko kvalitete zvuka osim ako en mislite pustati u nekom vecem prostoru da bude do daske pojacano.  Sto se tice cijene ocjena bi bila 9 jer mislim da defnitivno zasluzuju tu cijenu. Sve u svemu krajnja ocjena bi bila 8 te krajnje misljenje je da su ti zvucnici okarakterizirani dubljim tonovima te po mojem misljenju su od svega na cemu sam ih testirao su se najbolje iskazali na muzici. Sve u svemu necete pogrijesiti ako ih kupite jer su dobar izbor. Ali naravno da naglasim da nemam zvucnu karticu.

Neznam jesam li bio preokrutan za gaming ali inace ja koristim Creative labs headset koje imaju savrsen surround te s njima u cod 2 se mogu postic odlicni rezultati jer cete uvijek cuti neprijatelja prije nego on vas {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 0:37 (Russa).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice