Kupnja rabljenog miša

poruka: 20
|
čitano: 3.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

Evo došlo vrijeme da si uzmem malo bolji miš. Zanima me sljedeće, dali je bolje uzeti rabljenog preko oglasa ili novog pa mozda malo slabijih performansi.

Konkretno, po oglasu se povlači par razer diamondback miševa za 150-tak do 200kn. Meni netreba neki vrhunski miš, igram rpg-ove uglavnom, s vremena na vrijeme mi dođe pa i neku pucačinu.

Znam da ima već masa tema oko preporuke miševa ali nisam naletio niti na jednu o rabljeno vs novo. Na miš sam voljan potrošiti cca 200kn(koliko vidim preporuke u tom cijenovnom rangu su fireglider ili logitech mx518).

Hvala za savjete.

0 0 hvala 0
15 godina
Kupnja rabljenog miša

Uzmi novog logitecha MX518 i uzivaj{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Kupnja rabljenog miša

Također možeš razmislit i o kupovini Prestigia PMSG1G, ja imam taj miš, samo žuti, njega sam izabrao radi toga što mi bolje leži u ruci od MX518 i Fireglidera.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

Prestigio je isto zvijer , možeš slobodno njega uzet...ako ti paše u ruku

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Kupnja rabljenog miša
Haf932 kaže...

Uzmi novog logitecha MX518 i uzivaj{#}

Ali prvo probaj, ja ga kupio a nepase mi :(

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
14 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

Hvala za pomoc, sad ih je vec par u igri pa budem videl kak bude sa financijama i onda pada odluka. Bitno da niko nije bil za rabljeno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

Kupi od mene deathaddera black edition {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Kupnja rabljenog miša

ja prodajem svoj mis tj Razer Krait, full oprema 100% ispravan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

Sve je to super i lijepo bi bilo imati deathaddera, u biti opcenito razera, ali imam filing da imaju preveliku cijenu za to za kaj meni treba i za razinu na kojoj ja to koristim.(bas malo gledam i u protisu je ja mislim mx518 230 kn sad, a ja mislim da je za moj skilll to i vise nego dobar mis), jos samo kad bi negde mogel probati kak mi pase...

Za kolko bi opce isel deathadder?

Krait je isto kul, ali kolko vidim nema tpki sa strane, a za rpg mi to jako dobro dode,

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 17:39 (nidzo_91).

0 0 hvala 0
16 godina

ja imam mx518 i ako nisi zahtjevan netreba ti nista vise!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Kupnja rabljenog miša

Razera zaobiđite u širokom luku, osim ako kupujete njihove najskuplje proizvode (dakle sam high-end u određenom segmentu). Imam DiamondBacka i nisam baš nešto ekstra zadovoljan za te novce...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 1 hvala 0
17 godina
nidzo_91 kaže...

Sve je to super i lijepo bi bilo imati deathaddera, u biti opcenito razera, ali imam filing da imaju preveliku cijenu za to za kaj meni treba i za razinu na kojoj ja to koristim.(bas malo gledam i u protisu je ja mislim mx518 230 kn sad, a ja mislim da je za moj skilll to i vise nego dobar mis), jos samo kad bi negde mogel probati kak mi pase...

Ja sam u Linksu zamolio prodavača da mi pokaže miševe koje sam htio (MX518, Fireglider i Prestigio). Tako da moja preporuka je da odeš tamo i pogledaš koji ti više paše. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 17:49 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

Zasad je mx prvi izbor, jos amo da probam, skupim jos koju kunu i to je to.Budem pital tu u Rijeci ja mislim da imaju sve miseve na lageru.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Razera zaobiđite u širokom luku, osim ako kupujete njihove najskuplje proizvode (dakle sam high-end u određenom segmentu). Imam DiamondBacka i nisam baš nešto ekstra zadovoljan za te novce...

Deathadder je bolji a košta isto, jbg malo si se zajebo {#}

16 godina
Jakovp kaže...
DamageHigh kaže...

Bio je 100 kuna skuplji kada sam ja kupovao. Taman su prešli na onu verziju s 3500 dpi (ako se dobro sjećam)..

14 godina
Kupnja rabljenog miša

meni je moj Razer Krait jako dobar mis al prodajem ga jer skupljam novce za i5 2500k 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

uzmi ovaj super je mozes ga podesavat savrseno lezi u ruci...

Rapier V2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja rabljenog miša

Ja prodajem deathaddera black edition za 300kn

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...
Jakovp kaže...
DamageHigh kaže...

Bio je 100 kuna skuplji kada sam ja kupovao. Taman su prešli na onu verziju s 3500 dpi (ako se dobro sjećam)..

Da, sad baš gledam, deathadder 450kn? 

Ja sam svog platio 330kn novog u linksu, i isto toliko je koštao diamondblack.

16 godina
Jakovp kaže...
Ja sam svog platio 330kn novog u linksu, i isto toliko je koštao diamondblack.

Ma i moj prvotni plan je bio DeathAdder i onda su taman stigle verzije od 3500 dpi (marketinška fora za povećanje cijene ako se mene pita) i op, 100 kn gore...reko tolko za miša ne dam, pa sam si uzeo DiamondBacka...

Ma OK mi je miš, samo me razočaralo što nastavlja pratiti podlogu i kada se digne od površine...i kotačić nekad zna zaškripat, što definitivno nisam očekivao..-.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 13:57 (DamageHigh).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice