Kupnja 2.1 zvučnika max 600 kuna

poruka: 11
|
čitano: 1.684
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kupio bih nove zvučnike 2.1 i sada neznam šta da odaberem tj. koji su dobri, ne idem toliko na jačinu nego na kvalitetu zvuka, ali to nije prioritet jer za te novce se ne može uzeti nešto extra dobro. Molio bih vas da predložite neke zvučnike      ( Ovezatno link dućana). Hvala unaprijed.

Abit AM2 2 GB Patriot 667 MHz AMD 4800+ Gigabyte Nvidia 260 Chiftec 450 W Antec 900

0 0 hvala 0
18 godina

ovak nes:

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=10050309&id_artikl=100.503.038

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja je razlika između ovih i z3. ako netko ima z3 molim komentare.

Abit AM2 2 GB Patriot 667 MHz AMD 4800+ Gigabyte Nvidia 260 Chiftec 450 W Antec 900

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupnja 2.1 zvučnika max 600 kuna
Franc1007 kaže...

Koja je razlika između ovih i z3. ako netko ima z3 molim komentare.

Ja ti imam ove gore (x-230) mogu ti reci da su dosta jaki za zvucnike na kompu, meni su postali vec normala ali kadgod netko dode do mene hvali jacinu basa. Z-3 sam cuo u ducanu i isto su dosta dobri, i malo ljepsi po meni, ako ti nije bed dati jos 200kn uzmi te, no ako ti izgled nije previse bitan i ne zelis potrositi vise love neces pogrijesiti sa x-230.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

zasto 2.1  sta ce ti woofer .Za 600 kn bi ti preporucil slusalice (gradosr60) no salu na stranu za 600 pogledaj oglasnik i neke monitore .m-audio mislim da bi mogli ici za te pare.Ak oces jeftinocu zemi par od geniousa (da covjek nebi povjerovo ali zvuce puno bolje od logitechovih stakora).frend ima neke od 200kn par i zvuce puno normalnije nego logitech sa plehnatim zvukom.Ovo se se odnosi ak oces glazbu slusat.Ak ti je do igrica i basa ili slusas elektroniku onda ti tak svejedno zemes one kaj ti se na oko dopadaju i kaj jace buce.Bilo koje logitech/altec/creative rijesenje.Trust i ine slobodno preskoci i u tom rangu

17 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

zasto 2.1  sta ce ti woofer .Za 600 kn bi ti preporucil slusalice (gradosr60) no salu na stranu za 600 pogledaj oglasnik i neke monitore .m-audio mislim da bi mogli ici za te pare.Ak oces jeftinocu zemi par od geniousa (da covjek nebi povjerovo ali zvuce puno bolje od logitechovih stakora).frend ima neke od 200kn par i zvuce puno normalnije nego logitech sa plehnatim zvukom.Ovo se se odnosi ak oces glazbu slusat.Ak ti je do igrica i basa ili slusas elektroniku onda ti tak svejedno zemes one kaj ti se na oko dopadaju i kaj jace buce.Bilo koje logitech/altec/creative rijesenje.Trust i ine slobodno preskoci i u tom rangu

Zasto bi pobogu kupovao slusalice od 600kn kada za 250kn ima odlicne Sennheiser sluske za mjuzu, a za igre si uzme Logitech-ove X230, nebih se slozio da logitech/altec/creative imaju isti zvuk, i zvuk na Logitechu je sasvim solidan, pogotovo ako imas neku zvucnu karticu u kompu. 

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

Das jos 400 i imas najbolje 2.1 Zvucnike Z2300.

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Das jos 400 i imas najbolje 2.1 Zvucnike Z2300.

Istina, pitao ja u Tower centru u Rijeci ak mi mogu pustiti mjuzu na njima, kada je lik narokao mjuzu, kompa moj to su zvucnici. Ali covjek je reko max 600kn tak da...

17 godina
neaktivan
Independent kaže...
Tcherot kaže...

Zasto bi pobogu kupovao slusalice od 600kn kada za 250kn ima odlicne Sennheiser sluske za mjuzu, a za igre si uzme Logitech-ove X230, nebih se slozio da logitech/altec/creative imaju isti zvuk, i zvuk na Logitechu je sasvim solidan, pogotovo ako imas neku zvucnu karticu u kompu. 

px-ice ili hd niske serije nisu odlicne slusalice.Grado sr 60 je usporediv sa senom 280 po upola cijene.Jedino kvaliteta izrade plastike nije nes .najjace do 1200-1500 nema ispaltivijih sluski no to je offtopic.Ja sam logitechom imam totalno losa iskustva.Ti zvucnici samo prenose srednji spektar i nisu pogodni za glazbu osim eventualno ak neko rep slusa.Visoki tonova niotkuda.Naravno to je problem sam za glazbu.Za igirce je bilo kaj dovoljno.

17 godina
neaktivan

Opet previse love je to za sluske ako nije covijek neki audiofil. Kao sto rekoh 250kn za Sennheiser je i vise nego dovoljno.

No osli mi u OT. Ja sam isprobao raznorazne zvucnike za komp, a Logitech mi se cini najbolji izbor za svoju cijenu. Ne kazem da je zvuk sada fenomenalan ali je sasvim pristojan za svoju cijenu i moze posluziti slusanju bilokoje mjuze ne samo rap-a.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice