Ovako. Imam trenutno monitor 1080p od 25 incha i koristim 1600 dpi. Mislim uzet monitor 1440p od 27 incha. Koliko ću morat stavit dpi na monitor 1440p od 27 incha tako da ostane isti sensitivity na mišu ko na prošlom monitor. Molio bih vas samo da mi napišete koliko dpi-a. To mi je jednostavnije nego sad svaku igru posebno štelat ponovno. Znam da postoje stranice za izračun al su mi te stranice komplicirane. Nisam našao jednostavni online conventer calculator.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako. Imam trenutno monitor 1080p od 25 incha i koristim 1600 dpi. Mislim uzet monitor 1440p od 27 incha. Koliko ću morat stavit dpi na monitor 1440p od 27 incha tako da ostane isti sensitivity na mišu ko na prošlom monitor. Molio bih vas samo da mi napišete koliko dpi-a. To mi je jednostavnije nego sad svaku igru posebno štelat ponovno. Znam da postoje stranice za izračun al su mi te stranice komplicirane. Nisam našao jednostavni online conventer calculator.
Ako se na varam, u FPS igrama ne bi trebalo biti nikakve promjene! Pokret miša se pretvara u neki kut, koji nikako ne ovisi o rezoluciji.
Promjenu ćeš vidjeti samo na desktopu. Ali ako to mijenjaš, onda ćeš si tek zakomplicirati u igrama.
Ovo je samo nije mišljenje, nisam ga potvrdio. Nek me netko ispravi ako sam u krivu.

Igram samo fps i jedino kada sam prckao oko sensitivitya i dpi-a je bilo prilikom nabavke novog misa. Kada sam promijenio monitor, samo narihtam vecu rezoluciju i refresh rate u wind i ingame i sve kao prije, samo fluidnije.