Koji printer uzeti????

poruka: 15
|
čitano: 2.944
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
printer

treba mi laserski printer, jer ću ubuduće jako puno printati.

ako može neka cijena oko 500-600kn, i da s tintom mogu isprintati što više stranica.

nije bitna toliko kvaliteta ispisa i radi se o crno-bijelom ispisu.

dali uopće mogu za te novce mogu dobiti nešto kvalitetno?

hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: printer

ja sam uzeo samsungov crno-bijeli laserski i mogu reći da sam prilično zadovoljan. košto je oko 600 kn. :)

samsung ml-2010p

jedino ako ti treba  laserski u boji onda je teže nać za te novce kvalitetan :)

Manus manum lavat.
16 godina
neaktivan

ne treba mi u boji. koliko košta tinta za njega? i koliko printa s njom ako znaš?

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a tinta ti je skuplja, oko 150 kn mislim, al stvarno dugo imaš. ja dosta printam za školu i samo sam jedanput promjenio tintu a imam ga oko godinu dana :)

Manus manum lavat.
17 godina
_Rainmaker_ kaže...

a tinta ti je skuplja, oko 150 kn mislim, al stvarno dugo imaš. ja dosta printam za školu i samo sam jedanput promjenio tintu a imam ga oko godinu dana :)

Gore si naveo da imas laserski printer a sada spominjes tintu od 150 kuna?!

Toner za gorespomenuti kosta od 220 kuna i to zamjenski,original 490 kuna.
17 godina
neaktivan

sry, moja greška. nisam ni skužio da sam 150 napiso. ispravak: 250 kn. i kupujem zamjenski da :)

xD

Manus manum lavat.
17 godina
neaktivan
Koji printer uzeti????

Ja san uzea canon ip 1800   , s jednin punjenjem izadje oko 350 stranica texta , punim ga sam , dec crne tinte za njega me izadje 60 kn a s time   ga napunim oko 8 puta....

Ako treba broj za narucit tintu nekome neka se javi na PM ,ne zelim reklamirat po forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji printer uzeti????
insomniac_cro kaže...

Ja san uzea canon ip 1800   , s jednin punjenjem izadje oko 350 stranica texta , punim ga sam , dec crne tinte za njega me izadje 60 kn a s time   ga napunim oko 8 puta....

Ako treba broj za narucit tintu nekome neka se javi na PM ,ne zelim reklamirat po forumu.

O čemu ti pričaš? To što ti imaš je ink-jet printer. A on traži laserski.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan

znam da tražiš laserski ali si i spomenuo da je razlog zašto tražiš laserski cijena ispisa. ja bi ti preporučio canon ip4500. to je ink jet ali je fantastičan. imam ga osobno već godinu i pol i nikad problema s njim. ispis je jako kvalitetan čak i sa zamjenskom bojom. inače zamjenska boja košta 10 i 12 kn, ovisi o veličini spremnika. ma uglavnom printaš za badava skoro. mislim da je novi model sad ip4600 i košta oko 750 kn. znam da ti je malo više nego što si rekao ali ti se to vrlo brzo vrati jeftinijom tintom.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 11:28 (Maus).
17 godina
neaktivan
macak kaže...
insomniac_cro kaže...

O čemu ti pričaš? To što ti imaš je ink-jet printer. A on traži laserski.
  Znam ,ali trazi ga radi cijene ispisa i ovo je takodjer jeftino uz puno manje ulaganje u printer.
16 godina
neaktivan
Koji printer uzeti????

s obzirom da se radi o velikoj količini printanja preporučili su mi laserski, ali

cijena mi je važna da ne trošim ogromne novce na tinte.uzela bi i ink jet ako je bolje

inače, gdje kupujem te zamjenske s punjenjem tinte?

e i imam još jedn-o pitan-je. kao što vidite n-akon- svakog n-slova izbaci mi povlaku direktno,

a desni kursor vraća stranicu prije. što da napravim ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 14:44 (pepita).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitanje je šta to znači "puno bi printala"? Koja je to količina stranica mjesečno i šta bi se konkretno printalo?

Jer, ovisi i o pokrivenosti stranice koju ispisuješ...

P.S. Nemam pojma ovo za "n-" Smijeh

16 godina
neaktivan
Koji printer uzeti????

mjesečno vjerovatno oko 1000-2000str, radi se najviše o pisanom materijalu, bez slika,

grafova itd., tipa kn-jiga, skripti, izvještaja.

i da, ovo n- me i dalje izluđuje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eh... Teško pitanje...

Jer... ako uzmeš jeftilen printer (Epson EPL-6200L) toner za njega ti je skuplji od printera... Kod lasera je malo tricky situacija što se potrošnog tiče...

Preporučio bih ti M2000 ali on ispada iz tvog cjenovnog ranga ali toner je sada relativno povoljan a i printa 3500 stranica... Javi mi se na PM ako hoćeš detaljnije da ne gnjavimo svekoliko pučanstvo... :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice