Koji od navedenih miševa odabrati?

poruka: 7
|
čitano: 1.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zamolio bih one koji imaju malo dobre volje i vremena da mi svojim komentarima olakšaju odabir novog miša. Načelno mi ne treba neki gejmerski miš ( PES ga ne koristi, a UT2000 i CoD ne igram prečesto :) ), ali već kad se kupuje... Uglavnom, do sad sam imao bežični miš pa sam planirao tako nešto opet uzeti i tu su mi se kao zanimljiv odabir učinili Logitech M 505 i M 510. No čitajući preporuke i komentare po forumu, vidio sam da se često spominje i MX 518, koji je, što se tiče cijene, u istom rangu kao prethodna dva miša. Zanima me kakvo je vaše mišljenje o navedenim miševima, ima li smisla uzimat nešto skuplje, recimo G500 ili neki drugi miš (npr. zanimljivi su eventualno još i RAZER Abyssus te nešto jeftiniji Prestigio PJ-MSL1W, MSL2W i MSL2B). Unapreijed se zahvaljujem na pomoći, hvala! :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam MX 518 i zadovoljan sam sa mišem. Za moj ukus malo glomazan, ali već sam se navikao, prilično solidan za pucačine.

Ovaj M 510 sam imao u kompletu sa tastaturom Logitech Cordless Wave i nije mi se svidio što se tiče performansi u CoD2, mada je ergonomija bila OK.

Mogu ti jedino dati preporuku za MX518 jer ga imam i koristim ga već 3-4 mjeseca, a ove ostale nisam probao.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

uzmi logitech g500

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ja imam mx-518 kao i moj brat i prezadovoljan sam njime. nije skup a dobijes odlican mis. da opet mogu biraat izabrao bih mx-518. odlican je u svim segmentima i jednostavan.preporuka!

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi si g500 imas ga za 450kn i naravno znas da moras imat neku podloga s njim.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako je riječ o nongamerskom mišu, definitivno Logitech M705(Marathon).Među boljim(ako ne i najbolji bežični miš standardne veličine u ponudi.Osobno ga imam kao nasljednika VX Nano, miša i moram priznati da je ispunio moja očekivanja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hehe maratonu ne trebaš mijenjat bateriju dok si živ :D
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice