Koji multifunkconalni A4 inkjet printer kupiti?

poruka: 4
|
čitano: 1.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Sorry ako je ova tema već negdje otvorena. Pogledao sam prije registracije tri do četiri stranice s popisima tema na ovome PDF-u, ali je nisam našao.

Namjeravam kupiti inkjet multifunkcionalni poslovni A4   printer. Raspon cijena bi bio od 1500+ do maksimalno 2300kn.

Printer osim što mora bit multifunkcionalan, mora imati veliki spremnik za sve boje, a naravno pogotovo to vrijedi za crnu boju. Mjesečno printam do 200 stranica, ali predviđam da ću u skorijoj budućnosti za potrebe posla printati 500-600 str. mjesečno. Ne moram imati WI-FI. Printer mora biti sposoban raditi na zamjensku tintu.

Printer ću koristiti za printanje teksta, pokojeg grafikona, slike, teksta u boji i možda poneke fotografije. Kvaliteta ne mora bit bogzna kakva, ali ne bi volio da bude ko da printam na nekom printeru od prije deset godina.   Htio bih da on ima nekoliko nivoa kvalitete/brzine. Ne mora biti ni naročito brz.

Količina tinte u spremnicima i laka zuamjenjivost istih mi je osim navedenog od presudne važnosti jer sam visoko slabovidan. Vidim samo 10 posto. Volio bih da tinte ne moram mijenjati više od jednom ili dvaput mjesečno, ako ću printati 500-600 stranica mjesečno.

Ja sam ""fan"" Epsona, ali sam otvoren i spram drugih ideja.

-------------------------------------

P. S. Printer mora imati mogućnost automatskog obostranog ispisa na papir.

Zaboravo sam reči i to da već imam jedan Epson. Epson SX525DW, ali zbog stvarno premalog spremnika nisam zadovoljan njime.

I ako bi stvarno kupio neki printer u tom cjenovnom rangu, bili se s obzirom na cijenu zamjenskih tinti za takve printere uopće isplatilo koristiti zamjenske tinte, ili su u tim slučajevima cijene originalnih prihvatljivo niske?

Nije sve u Internetu na kompjuteru. Nešto je i u Internetu preko smartphona.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 23:49 (rabbit013).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

EPSON sa CISS sistemom. Najbolje da odeš kod ovlaštenog uvoznika.

OT: Isprike pokretaču teme, no tražim preporuku jeftinog A4 ink-jet printera sa mogućnošću korištenja zamjenskih jeftinih tinti za prijatelja. Koliko znam Epson ima dobar omjer uloženog/dobivenog no nisam više toliko u toku. Hvala.

P.S. Dakle, samo printer, multifunkcionalni uređaji ne ulaze u izbor.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Koji multifunkconalni A4 inkjet printer kupiti
alankish kaže...

EPSON sa CISS sistemom. Najbolje da odeš kod ovlaštenog uvoznika.

OT: Isprike pokretaču teme, no tražim preporuku jeftinog A4 ink-jet printera sa mogućnošću korištenja zamjenskih jeftinih tinti za prijatelja. Koliko znam Epson ima dobar omjer uloženog/dobivenog no nisam više toliko u toku. Hvala.

P.S. Dakle, samo printer, multifunkcionalni uređaji ne ulaze u izbor.

Hvala na preporuci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 23:46 (rabbit013).
11 godina
neaktivan
Re: Koji multifunkconalni A4 inkjet printer kupiti

Kupio sam si printer Epson L550. Iao on nema obostrani ispis.

Glavno je da je oriđiđi tinta jeftina. I da je spremnik velik. Ali svejedno mi je pomalo žao što nema obostrani   spis.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice