Koji miš da uzmem?

poruka: 10
|
čitano: 2.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Koji????

E ovako.......koji miš da uzmem od ovih...Logitech g5,Razer Deadadder,Logitech MX518 ili Intelli 3.0!!!!

O G5 neznam toliko...

Dead adder je čudo miš i lijepo leži u ruci(bar meni)dosta je precizan...ali mnogi kažu da treba pazit na kablo od miša...

Mx528 dobar miš ali više ostario....

Intelli 3.0 isto čudo miš ali neznam baš o njemu...

PA AKO NEKO ŽELI POMOĆ NEK POMOGNE......

TnX ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji????

Pa to su ti sve odlicni misevi...Ja mislim da je na tebi da biras izmedu G5 ili Dead Addera....to su skoro isti misevi ali ja ti preporucavam Dead Addera ako ti je za gaming bas zbog toga jer ti lijepo lezi u ruci(bar tebi)al meni je bolji g5 on je jako precizan i stvarno prelijep mis...ali cekam ja svoju najvecu ljubav Mambu....i ja sam se mislio izmedu g5 i dead addera ali kad je mamba dosla hehe...ne trebam ti vise nita govojit Belji se

Odluka je na tebi.....a ova ostala dva misa mi nisu nesto... =) bez uvrede kolegama koji mozda imaju te miseve

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 12:01 (Razer Mamba).
16 godina
protjeran
RE: Koji????
Razer Mamba kaže...

Pa to su ti sve odlicni misevi...Ja mislim da je na tebi da biras izmedu G5 ili Dead Addera....to su skoro isti misevi ali ja ti preporucavam Dead Addera ako ti je za gaming bas zbog toga jer ti lijepo lezi u ruci(bar tebi)al meni je bolji g5 on je jako precizan i stvarno prelijep mis...ali cekam ja svoju najvecu ljubav Mambu....i ja sam se mislio izmedu g5 i dead addera ali kad je mamba dosla hehe...ne trebam ti vise nita govojit Belji se

Odluka je na tebi.....a ova ostala dva misa mi nisu nesto... =) bez uvrede kolegama koji mozda imaju te miseve

Mamba......moreš li mi dat informacije o njo....perfomanse i cijena itd.....

17 godina
neaktivan
Koji miš da uzmem?

Evo ti Razer Mamba specifikacije i cijena kod nas. Za miša ti je najbolje vidjeti koji ti od svih njih leži u ruci i toga uzeti, a moja preporuka je Deathadder.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2009 20:34 (Razer_Copperhead).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koji miš da uzmem?

Ja bi ti preporučio da uzmeš Logitech MX518 ili Razer Deathadder.

Arijel

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koji miš da uzmem?

Ja nekidan uzeo MX518, i vecina gamera ga ima... Mis je preprecizan i jednako dobro prat po plastici, drvetu, podlozi, plahtama i koži (lol), odnosno po biločemu. Igran CS:S i poprilicno san dobar igrac, a uz MX-a san postao jos bolji. Nebi ga mjenjao za 3 razera+g9...

1 1 hvala 0
17 godina
Koji miš da uzmem?

Uzmi onaj koji ti najbolje leži u ruci. Po specifikacijama su svi više/manje tu negdje (mislim na g5 i deathaddera).

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji miš da uzmem?

Deathather jer dosta dobar mis, lijepo lezi u ruci tj. bollje nego mx518/G5, ali prije kupovine probaj mis da vidis kako ti lezi u ruci.

otpor je uzaludan!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Koji miš da uzmem?

Hvala vam...ali

G5 mi se sviđa...MX518 samo mislio uzet...Deadadder je stvarno čudo i njega ću uzet :D....

Gdje ga ima u ZG kupiti??

EDIT:

Uzimam Razer Deadadder http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=51209&kateg=1102

Ali bijeli jer ga manje ima!!!
:D

TnX jos jednom

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 17:26 (MuQe.).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji miš da uzmem?

nisi trebo uzimat u feniks kompjutorima,imo si u linksu 50kn jeftinije...Smijeh

I love Counter Strike 1.6
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice